OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Canım tebrik ederim bence bebisin gelmiş Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin
Ben adet oldum bu gün sanırım tüp bebek yapacagiz bu ay olmazsa gelecek ay

İnsallah oyledir dun sabah testi tekrarladim ve o kadar silikti ki cok zor gordum yine kimyasal olacak diye cok korkuyorum. Onu da ekleyeyim hatta bak
Tup bebek konusunda emin misin ne kadardir calisma var bebek icin ?

Eklentiler

• IMG_2115.webp
    7 KB · Görüntüleme: 60
Canım bu ay daha önce yapmış mıydın ? Yani yumurtlamayı yakalayabilmiş öiydin testte ?

Yok canım bu ay sadece bunları yaptım. Bana yum öncesi gibi geldi.cunku sonrası okuma daha silik oluyor. Test de yok bakamadim hayirlisi...

İnsallah oyledir dun sabah testi tekrarladim ve o kadar silikti ki cok zor gordum yine kimyasal olacak diye cok korkuyorum. Onu da ekleyeyim hatta bak
Tup bebek konusunda emin misin ne kadardir calisma var bebek icin ?
canım bende hafifte olsa gördüm ikinci çizgiyi inşallah kimyasal gebelik değildir
bugün kan testi yaptır derim ben

benim 4 yıl bitti bebek isteyeli arkadaşım, benim bu adet tuaf ama kahverengi azcık bir lekelenme oldu afedersin wcde peceteye silinirken kahverengi birşeyler görüyorum azcık o kadar gerisi gelmedi

boncukcan canım benim kasık ağrılarım arttı galiba adet olcam bata 6 gün var bugün ovulasyon testş yapayım dedim belki bebiş vardır diye ama yok galiba ilk 2-3 dk hiç çizgi çıkmadı 5. Dk da falan heralde fotodaki gibi oldu. Sence bebiş var mıdır

Eklentiler

• IMG_2539.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 37
Kızlr iyi akşamlar cumartesi ve dün testim kopkoyuydu bugün silik cuma cumartesi pazar ilişki oldu bugün de olmalı mı

Kızlr iyi akşamlar cumartesi ve dün testim kopkoyuydu bugün silik cuma cumartesi pazar ilişki oldu bugün de olmalı mı
Kesinlikle olmalı canım hatta yarında olsun ben 4 gün üst üste ilişki ile gebe kaldım canım sperm kalitesine birşey olmaz bu ay hergün ilişkiyi önerdiğim arkdaşımda dün hamile olduğunu öğrendi hemde adete beş kala

Ve yarından sonrada gün aşırı devam etmelisin canım adete bir hafta kalana kadar ben öyle yapmıştım
Canım öyle yapıcam artık çok yorucu bi süreç ama test yaptm akşam hiç çizgi yoktu adet olana kadar yine de gün aşırı denemeye çalışcaz. Peki kaçıncı ayda hamile kaldın. Testi ne zamam denemeye başladın

Canım 4.ayda hamile kaldım ama ovulasyon testi ile 2. Ayımda hamile kaldım

Anladm canım testin ilk ayında nasıl çalışma yapmıştımız olmadı acaba. Benim de 3.ayım ilk ovu testim
İlkinde 13-14-pikti 15 te silindi biz 14-15-16 da birlikte olduk olmadı ikinci ay 13-14 de pikti 14.gün akşam silindi yani yumurta çatladı ama biz 10-12-13 gece 15(sabah-akşam)-19 günleri birliktelik oldu bence 2. Ay olmasının sebebi pik ten bir gün öncede yani 12. Günde ilişki olması yani yumurta çatlamadan içerde apermin hzor olması birde 15. Sabah ta çok etkiledi çünkü sabahları spermler daha canlı ve daha hareketli oluyor

Anlaıdm canım inş bu ay olur benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…