Bu da bugünTamm canım çok saol. Demek ki, 16-17. Günlerde yum olacak benim de
Hadi inşallahh. Benim de yarın böyle çıkar. Bu, işlrm tamam, demek di mi? Çalışmaları yoğunlaştırın, demek!?Bu da bugün
Canım tebrik ederim bence bebisin gelmiş Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin
Ben adet oldum bu gün sanırım tüp bebek yapacagiz bu ay olmazsa gelecek ay
Valla benim de ilk ayım ama burdan okuduğım kadarıyla öyleHadi inşallahh. Benim de yarın böyle çıkar. Bu, işlrm tamam, demek di mi? Çalışmaları yoğunlaştırın, demek!?
Canım bu ay daha önce yapmış mıydın ? Yani yumurtlamayı yakalayabilmiş öiydin testte ?
canım bende hafifte olsa gördüm ikinci çizgiyi inşallah kimyasal gebelik değildirİnsallah oyledir dun sabah testi tekrarladim ve o kadar silikti ki cok zor gordum yine kimyasal olacak diye cok korkuyorum. Onu da ekleyeyim hatta bak
Tup bebek konusunda emin misin ne kadardir calisma var bebek icin ?
Evet canım asıl önemli olan bugünKızlr iyi akşamlar cumartesi ve dün testim kopkoyuydu bugün silik cuma cumartesi pazar ilişki oldu bugün de olmalı mı
Sperm kalitesi düşmez mi acabaEvet canım asıl önemli olan bugün
Canım testin silikleşmesi yumurta çatladı boşta demek hamile kalma olasılığının en yüksek olduğu zaman eşinde sperm sorunu toksa problem olmaz benceSperm kalitesi düşmez mi acaba
Kesinlikle olmalı canım hatta yarında olsun ben 4 gün üst üste ilişki ile gebe kaldım canım sperm kalitesine birşey olmaz bu ay hergün ilişkiyi önerdiğim arkdaşımda dün hamile olduğunu öğrendi hemde adete beş kalaKızlr iyi akşamlar cumartesi ve dün testim kopkoyuydu bugün silik cuma cumartesi pazar ilişki oldu bugün de olmalı mı
Ve yarından sonrada gün aşırı devam etmelisin canım adete bir hafta kalana kadar ben öyle yapmıştımSperm kalitesi düşmez mi acaba
Canım öyle yapıcam artık çok yorucu bi süreç ama test yaptm akşam hiç çizgi yoktu adet olana kadar yine de gün aşırı denemeye çalışcaz. Peki kaçıncı ayda hamile kaldın. Testi ne zamam denemeye başladınVe yarından sonrada gün aşırı devam etmelisin canım adete bir hafta kalana kadar ben öyle yapmıştım
Canım 4.ayda hamile kaldım ama ovulasyon testi ile 2. Ayımda hamile kaldımCanım öyle yapıcam artık çok yorucu bi süreç ama test yaptm akşam hiç çizgi yoktu adet olana kadar yine de gün aşırı denemeye çalışcaz. Peki kaçıncı ayda hamile kaldın. Testi ne zamam denemeye başladın
Anladm canım testin ilk ayında nasıl çalışma yapmıştımız olmadı acaba. Benim de 3.ayım ilk ovu testimCanım 4.ayda hamile kaldım ama ovulasyon testi ile 2. Ayımda hamile kaldım
İlkinde 13-14-pikti 15 te silindi biz 14-15-16 da birlikte olduk olmadı ikinci ay 13-14 de pikti 14.gün akşam silindi yani yumurta çatladı ama biz 10-12-13 gece 15(sabah-akşam)-19 günleri birliktelik oldu bence 2. Ay olmasının sebebi pik ten bir gün öncede yani 12. Günde ilişki olması yani yumurta çatlamadan içerde apermin hzor olması birde 15. Sabah ta çok etkiledi çünkü sabahları spermler daha canlı ve daha hareketli oluyorAnladm canım testin ilk ayında nasıl çalışma yapmıştımız olmadı acaba. Benim de 3.ayım ilk ovu testim
Anlaıdm canım inş bu ay olur benim deİlkinde 13-14-pikti 15 te silindi biz 14-15-16 da birlikte olduk olmadı ikinci ay 13-14 de pikti 14.gün akşam silindi yani yumurta çatladı ama biz 10-12-13 gece 15(sabah-akşam)-19 günleri birliktelik oldu bence 2. Ay olmasının sebebi pik ten bir gün öncede yani 12. Günde ilişki olması yani yumurta çatlamadan içerde apermin hzor olması birde 15. Sabah ta çok etkiledi çünkü sabahları spermler daha canlı ve daha hareketli oluyor
Bizim de 15 16 pik yaptı. Biz 14 15 16 17 değerlendirdik hayırlısı bakalımAnlaıdm canım inş bu ay olur benim de
İnşallah canım allah sanada nasip eder inşallahBizim de 15 16 pik yaptı. Biz 14 15 16 17 değerlendirdik hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?