Canım akıntının olduğu gün yaptn mı. Benim de böyle olmıştı ama o gün akıntım oldı ertesi gün de sürdü akıntım ve testim çok koyulaştı. Senin de yarn falan koyulaşır 4 saat sıvı alımına dikkat et bi daha yap bugünGelip gidip bakıyorum, kimse yardımcı olmayacak mı bana?
Canım akıntının olduğu gün yaptn mı. Benim de böyle olmıştı ama o gün akıntım oldı ertesi gün de sürdü akıntım ve testim çok koyulaştı. Senin de yarn falan koyulaşır 4 saat sıvı alımına dikkat et bi daha yap bugün
Canım akıntının olduğu gün yaptn mı. Benim de böyle olmıştı ama o gün akıntım oldı ertesi gün de sürdü akıntım ve testim çok koyulaştı. Senin de yarn falan koyulaşır 4 saat sıvı alımına dikkat et bi daha yap bugün
Canım sen yine de değerlendir bugünleri garanti olsunAynen benim de üç gün önce hafif koyuydu.sonra yaptıklarım silikti. Sonra akıntıyı gördüm iki gün sürdü, o günlerde yaptıklarım da silikti. bugün ilk defa bu kadar koyulaştı testim. Hem de normalde adetime 4-5 gün kaldı, normal değil 19.günde yumurtlama aslında
Merhaba. Az önce yapabildim tekrar testi. Adetime 3-4 gün var. Ovulasyon testim böyle. İlk defa bu kadar koyu görüyorum testleri. Yumurtlama sürem uzamış olabilir, ya da inşallah bebeğim mi var ki? Ne diyorsunuz? Ayy bunda bile ağlamak istyrm gebelik testinde görsem naparım acabaCanım sen yine de değerlendir bugünleri garanti olsun
Merhaba. Az önce yapabildim tekrar testi. Adetime 3-4 gün var. Ovulasyon testim böyle. İlk defa bu kadar koyu görüyorum testleri. Yumurtlama sürem uzamış olabilir, ya da inşallah bebeğim mi var ki? Ne diyorsunuz? Ayy bunda bile ağlamak istyrm gebelik testinde görsem naparım acaba
İnşallah canım inşallah. Pik de bu kadar koyuyu yakalayamdım galiba ama günaşırı çalıştık bu ay. Bi ara koyulaştı, sonra silikleşti kaçırdık galiba dedim. Sonra yum akıntısını gördüm iki gün sürdü. Sonra böyle çıkmaya başladı testCanım pik ten sonra silik olup tekrarı koyulaştı? Eğer öyle ise birşeyler olabilir istersen birde gebelik testi dene sabah çok silikte olsa varsa çıkabilir. Sevinç gözyaşların daim olsun inşallah gelmiştir bebişin.
Sağlıkla al Cnm ins..Okudum ama unuttum tekrar denemeni anlatır mısınKız canım
Canım üzerinden çok zaman geçti o yüzden koyu çizgiyi ne zaman görmüştüm falan hiç hatırlamıyorum inanki. Adet söngüm 28 gündü 7-8 gün sürerdi. Ben denememin ikinci ayımda hamile kaldım biribci ay çok üzerine düşmemiştim. Hamile kaldığım ay zaten gün aşırı ilişki olmasına dikkat ediyordum sadece yumurtlama gününü beklemedim.Sağlıkla al Cnm ins..Okudum ama unuttum tekrar denemeni anlatır mısın
Adet dongum nekadardA?
Kaç gün sürüyordu
Adet başladıktan kaçıncı gün koyu çizgi gördün
Canım üzerinden çok zaman geçti o yüzden koyu çizgiyi ne zaman görmüştüm falan hiç hatırlamıyorum inanki. Adet söngüm 28 gündü 7-8 gün sürerdi. Ben denememin ikinci ayımda hamile kaldım biribci ay çok üzerine düşmemiştim. Hamile kaldığım ay zaten gün aşırı ilişki olmasına dikkat ediyordum sadece yumurtlama gününü beklemedim.
Bittikten hemen sonra başladım canım ertesi gün. İnşallah hayırlı zamanda ikinci bebeşinde gelirYumurtlama gününden kaç gün önce kestin ilişkiyi..Örn : bu ayın 15 nde adet oldun diyelim 21-22 nde bitti 23nde mı 24 nde mı başladın ilişkiye..
Benimde 1 oğlum var seneye nisan gibi düşünüyorum hamilelik nasipse şimdiden bilgi topluyorum :))
Çok sağol canım amin inşallah ,senin ilk sayfalardaki yazışmalarını inceleyim tekrarBittikten hemen sonra başladım canım ertesi gün. İnşallah hayırlı zamanda ikinci bebeşinde gelir
Aynen canım ilk sayfalarda yazmıştım herşeyiÇok sağol canım amin inşallah ,senin ilk sayfalardaki yazışmalarını inceleyim tekrar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?