OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

evet telefon sapitiyomus bazen dun doktora gitmistim telefona gore ben carsamba gunu yumurtamin catlamasi gerekiyodu ama daha catlamamis doktor dun bakti 1-2 gune catlar dedi onumuzdeki aya bu testlerle deniycem bide bu ay gecti artik
Selam Cnm Dr yumurtaya nasıl bakıyor ultrasyon ile mi

Ovu testi kullanıp kız bebeğe hamile olan arkadaşlar bize de yardımcı olurmusunuz deneyimlerinizle..
hayatsn
Arkadaşım ve benim Allah bağışlasın bir oğlumuz var ben seneye,arkadaşım birkaç ay içinde deneme yapmak istiyor ovu testi ile...Şimdiden hepinize tşk ederiz :))) sağlıkla alın kucaginiza..Cabalayanlarinda Allah'ım çabasını boşa cikarmasin

Mrb.arkadaslar evet benimde bi oglum var ve cok istiyorum birde kizim olsun.Rabbim nasip ederse tabi..bize yardimci olursaniz seviniriz.

Amin ins.cnm herkesin Allah gonlune gore versin

boncukcan canımmm adet oldum ben bu ay hayıt kürüne de başlıcam inşaAllah bu sefer olur

Canım hayıta kesin başla Reglin 3.gününden itibaren 10 gün boyunca sabah akşam aç karnına iç... Hormonlarını dengeler, yumurtlama kaliteli olur,çok faydalı bu kür. Ayrıca bu ay korundun farzet, hazırlık olsun mücadele etmeden ulaşılamıyor bazı şeylere.... Bu ay inşallah güzel haberler verirsin asla pes etme.

Canık benim mesela geçen ay yumurtlama 23. Gün olmuştu hayıtı sadece 10 gün mü içeyim yoksa devam edeyim mi :)

Slm yardima ihtiyacim var bu ay bende test aldim ve adetin 14. Gunu cok koyu cizgiyi yakaladim bu gun 16. Gun biraz acilma oldu cizgide ama hala baya koyu yumurta catlayinca iki gunde acilmasi gerekmiyormuydu cizginin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…