Canım bak buldum :)) ekteki dosyadaAynen canım ilk sayfalarda yazmıştım herşeyi
Canım seni bulunduğum topige etiketlesem paylasirmisin denemeni bizimle..Kız bebek isteyen arkadaşlara (benim gibi ) ışık olabilirsin :))Canım bak buldum :)) ekteki dosyada
Hiiii,ilk bebek mı? Olsun ama ovu testi kullanmissin :))))Canım etiketleyebilirsin tabi ama ben kız bebek olsun diye uğraşmadım tamamen tesadüf
Evet canım ilk bebekHiiii,ilk bebek mı? Olsun ama ovu testi kullanmissin :))))
Allah'ım sağlıkla almak nasip etsin kucağına..Kaç haftaliksinEvet canım ilk bebek
Selam Cnm Dr yumurtaya nasıl bakıyor ultrasyon ile mievet telefon sapitiyomus bazen dun doktora gitmistim telefona gore ben carsamba gunu yumurtamin catlamasi gerekiyodu ama daha catlamamis doktor dun bakti 1-2 gune catlar dedi onumuzdeki aya bu testlerle deniycem bide bu ay gecti artik
Amin canım sağol 23 haftalıkAllah'ım sağlıkla almak nasip etsin kucağına..Kaç haftaliksin
Cnm ben de geldim..Hiiii,ilk bebek mı? Olsun ama ovu testi kullanmissin :))))
Hoşgeldin Cnm sayfayı incele ben kızı tutturani görünce etiketliyorum.ama bu böyle bitmicek 300 sayfa :))) bekleCnm ben de geldim..
Mrb.arkadaslar evet benimde bi oglum var ve cok istiyorum birde kizim olsun.Rabbim nasip ederse tabi..bize yardimci olursaniz seviniriz.Ovu testi kullanıp kız bebeğe hamile olan arkadaşlar bize de yardımcı olurmusunuz deneyimlerinizle..
hayatsn
Arkadaşım ve benim Allah bağışlasın bir oğlumuz var ben seneye,arkadaşım birkaç ay içinde deneme yapmak istiyor ovu testi ile...Şimdiden hepinize tşk ederiz :))) sağlıkla alın kucaginiza..Cabalayanlarinda Allah'ım çabasını boşa cikarmasin
Amin ins.cnm herkesin Allah gonlune gore versinOvu testi kullanıp kız bebeğe hamile olan arkadaşlar bize de yardımcı olurmusunuz deneyimlerinizle..
hayatsn
Arkadaşım ve benim Allah bağışlasın bir oğlumuz var ben seneye,arkadaşım birkaç ay içinde deneme yapmak istiyor ovu testi ile...Şimdiden hepinize tşk ederiz :))) sağlıkla alın kucaginiza..Cabalayanlarinda Allah'ım çabasını boşa cikarmasin
evet canım ultrasyonla bakıyorSelam Cnm Dr yumurtaya nasıl bakıyor ultrasyon ile mi
Canım hayıta kesin başla Reglin 3.gününden itibaren 10 gün boyunca sabah akşam aç karnına iç... Hormonlarını dengeler, yumurtlama kaliteli olur,çok faydalı bu kür. Ayrıca bu ay korundun farzet, hazırlık olsun mücadele etmeden ulaşılamıyor bazı şeylere.... Bu ay inşallah güzel haberler verirsin asla pes etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?