Canık benim mesela geçen ay yumurtlama 23. Gün olmuştu hayıtı sadece 10 gün mü içeyim yoksa devam edeyim mi :)
Bisey sormak istiyorum yardimci olur musunuzz onulasyon testi kullaniyorum 12. Gun basladim kullanmaya ikinci cizgi dahi gozukmuyo ama 12. Gun o yapiskansi sivi geldi 13. Gun devam etti ama test hep negatif akintim bitti bugun 14. Gun yine negatif cikiyo testCanım etiketleyebilirsin tabi ama ben kız bebek olsun diye uğraşmadım tamamen tesadüf
Canım teste güvenme bence benim testimle akıntım uyumluydu. Ama sen o günleri değerlendirmişsindir inşallahBisey sormak istiyorum yardimci olur musunuzz onulasyon testi kullaniyorum 12. Gun basladim kullanmaya ikinci cizgi dahi gozukmuyo ama 12. Gun o yapiskansi sivi geldi 13. Gun devam etti ama test hep negatif akintim bitti bugun 14. Gun yine negatif cikiyo test
Merhaba. Öncelikle Rabbim bebişini sağlıkla kucağına aldırsın inşallah. Arama yaparken rastladım mesajına. Bu ay ilk defa ovu testi kullandığımda iki gün üstüste pik durumu yakaladım. Adetime 4 gün varken hem de. Acaba hamilelik mi var dedim hatta, o negatif çıktı. Anladım ki adete yakın yumurtluyormuşum demek ki. Ama ne zaman çalışma yapmam gerektiğini bilemedim. Pik halindeyken oldu bir kez. Sonra silikleşti. Bi daha da yapamadık. Acaba bu durumda da gebelik oluşur mu ki? Yoksa silikleşince mi ilişki gerekli?Gördüğüm kadarıyla iki çizginin koyulugu ayni muhtemelen pik. yumurtan 24 saat içinde catlayacak gibi:) ben de bu piki gördüm ve ertesi akşamı değerlendirdim başarılı oldu çok şükür. Bu akşam, yarın sabah, yarın akşam testi sürekli tekrarla, ikinci çizgi silikleşene kadar şansın çok yüksek. Siliklestikce de şans olsa da yavaş yavaş azalmaya başlıyor :)
boncukcan canim napiyosun nerelerdesin iyisindir insallah bebis nasil
Silikleşince çatlamış demektir canım silikleştiği günü değerlendirirsende hamilelik gerçekleşebilirMerhaba. Öncelikle Rabbim bebişini sağlıkla kucağına aldırsın inşallah. Arama yaparken rastladım mesajına. Bu ay ilk defa ovu testi kullandığımda iki gün üstüste pik durumu yakaladım. Adetime 4 gün varken hem de. Acaba hamilelik mi var dedim hatta, o negatif çıktı. Anladım ki adete yakın yumurtluyormuşum demek ki. Ama ne zaman çalışma yapmam gerektiğini bilemedim. Pik halindeyken oldu bir kez. Sonra silikleşti. Bi daha da yapamadık. Acaba bu durumda da gebelik oluşur mu ki? Yoksa silikleşince mi ilişki gerekli?
Sadece akintimin ilk gununu degerlendirdim ovulasyon testini daha 5 dk bile gecmeden cikmadi diye atiyodum cope simdi cikarip baktim ki varmis silikte olsa cizgi ve bugun ayni koyulukta oldu ama akintim yok o biteli 2 gun olduCanım teste güvenme bence benim testimle akıntım uyumluydu. Ama sen o günleri değerlendirmişsindir inşallah
Cok sevindim canim bende bu ay ara verdim takip etmiyorum diger adetimden sonra baslicam bakalim hayirlisi artik canim birde hayit cayida cok faydaliymis diye duydum hergun icsem bir faydasi olurmu acabaCanım çok teşekkür ederim. Şimdilik herşey yolunda.Sen nasılsın takip ediyormusun ovulasyonla?
Pik olduğunda yumurtlamanın olacağını haber veriyor, pik görünce günde 2-3 test ile devam etmelisin ki silikleşmeye başladığını görmen icin. Yumurta hazır olup oluşunca pik silikleşiyor ve yumurtanın ömrü 24 saat olduğu icin o sürede ilişki olursa hamile kalma ihtimali cok yüksek. Senin pik olduğu gün ilişkin orduysa senin de ihtimalin yüksek :) çünkü spermler içerde 48-72 saat yaşıyor :) bu da yumurtayı yakaladığı anlamına gelirMerhaba. Öncelikle Rabbim bebişini sağlıkla kucağına aldırsın inşallah. Arama yaparken rastladım mesajına. Bu ay ilk defa ovu testi kullandığımda iki gün üstüste pik durumu yakaladım. Adetime 4 gün varken hem de. Acaba hamilelik mi var dedim hatta, o negatif çıktı. Anladım ki adete yakın yumurtluyormuşum demek ki. Ama ne zaman çalışma yapmam gerektiğini bilemedim. Pik halindeyken oldu bir kez. Sonra silikleşti. Bi daha da yapamadık. Acaba bu durumda da gebelik oluşur mu ki? Yoksa silikleşince mi ilişki gerekli?
18-02 olan gün pik canimHanımlar merhaba ovulasyon testini 2 aydır kullanıyorum geçen ay maalesef gebelik olmadı bu ay yaptığım testlere bı bakar mısınız sanki hep aynı gibi geliyor bana ben düzensiz regl oluyorum o yüzden bu günü bulmam biraz zor
Eki Görüntüle 1956222 buda 2 gündür yaptıgim testler daha var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?