OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Selam kizlar ben geldim
Yokken hanile kalan varmi
Hsg cektirdim bugun
Kanallarim acik cikti
Yani sorun yok ama olmuyor
O nedenle tüpten baska carem yok gibi görünüyor
Canm herseyine bakildimi cok mu oldu deneyeli de tüp dusunuyorsun? Eşin falan baktirdimi degerlerine?

Canm herseyine bakildimi cok mu oldu deneyeli de tüp dusunuyorsun? Eşin falan baktirdimi degerlerine?

Evet 9 aydir deniyoruZ
İkimizde normal sayilir
Bende yumurta rezervim azaldigi icin
Saglikli yumurtam olmayabilirmis
Yaşim 40
Benim yasim icin 9 ay vermiyorlar
3 ay denemede olmadiysa hemen tüpe aliyolar esasinda
Ben uzattim

Ayy inşallah canım. Çok teşekkürler cevabın için. Koyuyken bir kez yapabilk, inşallah içerdekiler yakalamıştır. Başka seçenek yok çünkü :)

Cok sevindim canim bende bu ay ara verdim takip etmiyorum diger adetimden sonra baslicam bakalim hayirlisi artik canim birde hayit cayida cok faydaliymis diye duydum hergun icsem bir faydasi olurmu acaba

Tabiki canım hayıt mucize bir bitki sabah akşam aç karnına iç çok faydası var okumuşsundur netten. Ben kullandım işe yaradı fsh ı düşürdü bende.

Dayanamayıp test yaptm adetime 4 5 gün var negatif çıktı ovulasyon testiyle takip de yapmıştm yumurtlamamüstünden 10 gün geçti sizce ümidi kesiyim mi hamile değil miyim kesin

selam kızlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler yardımcı olabilir mi bat a 3 gün kala ovulasyon testinde silik çıkar mı yani ovulasyon her dönemde silik çıkıyo mu. bata 3 gün var yaptım silik ama çok silik değil belirgin silik diyim. umutlanmalı mıyım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…