- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
Canm herseyine bakildimi cok mu oldu deneyeli de tüp dusunuyorsun? Eşin falan baktirdimi degerlerine?Selam kizlar ben geldim
Yokken hanile kalan varmi
Hsg cektirdim bugun
Kanallarim acik cikti
Yani sorun yok ama olmuyor
O nedenle tüpten baska carem yok gibi görünüyor
Canm herseyine bakildimi cok mu oldu deneyeli de tüp dusunuyorsun? Eşin falan baktirdimi degerlerine?
Ayy inşallah canım. Çok teşekkürler cevabın için. Koyuyken bir kez yapabilk, inşallah içerdekiler yakalamıştır. Başka seçenek yok çünküPik olduğunda yumurtlamanın olacağını haber veriyor, pik görünce günde 2-3 test ile devam etmelisin ki silikleşmeye başladığını görmen icin. Yumurta hazır olup oluşunca pik silikleşiyor ve yumurtanın ömrü 24 saat olduğu icin o sürede ilişki olursa hamile kalma ihtimali cok yüksek. Senin pik olduğu gün ilişkin orduysa senin de ihtimalin yüksek :) çünkü spermler içerde 48-72 saat yaşıyor :) bu da yumurtayı yakaladığı anlamına gelir
Hyr istanbuldayım cnmYurt disindmi yaşıyorsun
Hyr istanbuldayım cnm
Bu test striplerini nereden aldiniz
Cok sevindim canim bende bu ay ara verdim takip etmiyorum diger adetimden sonra baslicam bakalim hayirlisi artik canim birde hayit cayida cok faydaliymis diye duydum hergun icsem bir faydasi olurmu acaba
Maddi durumun varsa git ablam boşyere bekleme bence
Dayanamayıp test yaptm adetime 4 5 gün var negatif çıktı ovulasyon testiyle takip de yapmıştm yumurtlamamüstünden 10 gün geçti sizce ümidi kesiyim mi hamile değil miyim kesin
OffffGenelde dogru cikiyor
Olur insallah diger aylarda
Gitti gidiyordan 16 ovulasyon 4 gebelik 1 erken gebelik testi 17.50 tl ucuza aldim:)Bu test striplerini nereden aldiniz
Gitti gidiyordan 16 ovulasyon 4 gebelik 1 erken gebelik testi 17.50 tl ucuza aldim:)
Evet bu sabah yaptm negatifTesti tekrarladimizmi
Kızlar adet günü test yapıp negatif çıkan daha sonra hamile old öğrenen var mı
Bikaç gün önce bakmıştm hiç çizgi yoktuObulasyon testiyle de baktinmi nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?