OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Fotograf atar misin bakalim

Evet canim ovulasyon testiyle gebelik ogrenebiliniyor daha 3 gun varmi birde adet gunu yap tam diger cizgiyle ayni cikmasi lazim yada yarin yap tekrar dahami koyu olacak

ya ben şunu merak ediyorum aslında ovulasyon testinde silik çizgi her halükarda çıkıyor mu?
Canım silik çizgi çıkar ancak gittikçe belirginleşiyor ise kalınlaşıp kırmızılaşıyor ise gebe olabilirsin. Adete bir kaç gün kala yap ilk çizgiye yakın ya da aynı eşitlikte çıkıyor gebe isen bende öyle oldu.

Merhaba kızlar bata 4gun var kasiklarimda hafif hafif arada bir sancı oluyor ve sarı renk akıntının var ovu testide böyle sizce hamile olabilirmiyim

Eklentiler

• IMG_20170228_211328-min.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba kızlar bata 4gun var kasiklarimda hafif hafif arada bir sancı oluyor ve sarı renk akıntının var ovu testide böyle sizce hamile olabilirmiyim
Canım olabilme ihtimali var :) Benimkidr bu şekilde gidiyordu gittikçe koyulaştı bata 3 gün kalada gebelik testi pozitif silik gösterdi. Bata kadar bekle batta gebelik testi yap hadi inşallah mutlu haberler verirsin bize:)

Canım olabilme ihtimali var :) Benimkidr bu şekilde gidiyordu gittikçe koyulaştı bata 3 gün kalada gebelik testi pozitif silik gösterdi. Bata kadar bekle batta gebelik testi yap hadi inşallah mutlu haberler verirsin bize:)
Ayy canım inşallah ya sen böyle deyince daha bi heyecanlandim

hayırlısı bakalım yaptığım an bu arkadaşınki gibi çıktı eve gittiğimde kuruduğu için sanırım aynı koyulukta ama kalın değil çizgi ince
aynı durumdayız hayırlısı inş haber ederseniz sevinirim burda benim bata 1 gün kaldı:/

Ayy benimde 3gun var bata seninde kasıklarda sancı var mi

ben geçen ay kimyasal geçirdim sanırım ovuda koyu çıktı gebelik testinde silik çıktı ama 3 gün gecikmeyle regl oldum bugün yarın gebelik testi deneyebilirsin uzun süre sonra çıkıyo ama silik çizgi 2 saat falan geçince. ama insan neye umutlanacağınıda bilemiyo aslında elimizde olsa hiç bakmasak beklesek

Elimde değil ki dakika başı yaparsım geliyor

Kızlar bat günü gebelik testi yaptım negatif çıktı eğer kırmızı gelmezse değişiyor mu test sonradan

Kizlar acil yardimizina ihtiyacim var ovulasyon testi kullaniyorum ama yorumlayamadım bugun mu yumurtlama olmus ilsikiye girmem gerekiyomu anlayamadim bi el atin benim teste de lutfeeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…