selam kızlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler yardımcı olabilir mi bat a 3 gün kala ovulasyon testinde silik çıkar mı yani ovulasyon her dönemde silik çıkıyo mu. bata 3 gün var yaptım silik ama çok silik değil belirgin silik diyim. umutlanmalı mıyım??
Evet canim ovulasyon testiyle gebelik ogrenebiliniyor daha 3 gun varmi birde adet gunu yap tam diger cizgiyle ayni cikmasi lazim yada yarin yap tekrar dahami koyu olacakselam kızlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler yardımcı olabilir mi bat a 3 gün kala ovulasyon testinde silik çıkar mı yani ovulasyon her dönemde silik çıkıyo mu. bata 3 gün var yaptım silik ama çok silik değil belirgin silik diyim. umutlanmalı mıyım??
ya ben şunu merak ediyorum aslında ovulasyon testinde silik çizgi her halükarda çıkıyor mu?Evet canim ovulasyon testiyle gebelik ogrenebiliniyor daha 3 gun varmi birde adet gunu yap tam diger cizgiyle ayni cikmasi lazim yada yarin yap tekrar dahami koyu olacak
Evet canım her halükarda çıkıyor illaki diğer çizgi çünkü vücutta az da olsa lh hormonu varya ben şunu merak ediyorum aslında ovulasyon testinde silik çizgi her halükarda çıkıyor mu?
teşekkürler:)Evet canım her halükarda çıkıyor illaki diğer çizgi çünkü vücutta az da olsa lh hormonu var
Cikiyor canimya ben şunu merak ediyorum aslında ovulasyon testinde silik çizgi her halükarda çıkıyor mu?
Canım silik çizgi çıkar ancak gittikçe belirginleşiyor ise kalınlaşıp kırmızılaşıyor ise gebe olabilirsin. Adete bir kaç gün kala yap ilk çizgiye yakın ya da aynı eşitlikte çıkıyor gebe isen bende öyle oldu.ya ben şunu merak ediyorum aslında ovulasyon testinde silik çizgi her halükarda çıkıyor mu?
Canım olabilme ihtimali var :) Benimkidr bu şekilde gidiyordu gittikçe koyulaştı bata 3 gün kalada gebelik testi pozitif silik gösterdi. Bata kadar bekle batta gebelik testi yap hadi inşallah mutlu haberler verirsin bize:)Merhaba kızlar bata 4gun var kasiklarimda hafif hafif arada bir sancı oluyor ve sarı renk akıntının var ovu testide böyle sizce hamile olabilirmiyim
Ayy canım inşallah ya sen böyle deyince daha bi heyecanlandimCanım olabilme ihtimali var :) Benimkidr bu şekilde gidiyordu gittikçe koyulaştı bata 3 gün kalada gebelik testi pozitif silik gösterdi. Bata kadar bekle batta gebelik testi yap hadi inşallah mutlu haberler verirsin bize:)
hayırlısı bakalım yaptığım an bu arkadaşınki gibi çıktı eve gittiğimde kuruduğu için sanırım aynı koyulukta ama kalın değil çizgi inceCanım silik çizgi çıkar ancak gittikçe belirginleşiyor ise kalınlaşıp kırmızılaşıyor ise gebe olabilirsin. Adete bir kaç gün kala yap ilk çizgiye yakın ya da aynı eşitlikte çıkıyor gebe isen bende öyle oldu.
aynı durumdayız hayırlısı inş haber ederseniz sevinirim burdaMerhaba kızlar bata 4gun var kasiklarimda hafif hafif arada bir sancı oluyor ve sarı renk akıntının var ovu testide böyle sizce hamile olabilirmiyim
Ayy benimde 3gun var bata seninde kasıklarda sancı var mihayırlısı bakalım yaptığım an bu arkadaşınki gibi çıktı eve gittiğimde kuruduğu için sanırım aynı koyulukta ama kalın değil çizgi ince
Canım benimkide sabaha kalınca öyle ince oluyor zaten 5dkdan sonra değişiyor önemli olan o 5dkdan hali
aynı durumdayız hayırlısı inş haber ederseniz sevinirim burdabenim bata 1 gün kaldı:/
canım benm 3 yıl bitti 4. yıl içindeyim belirtilere kapılmamak için umutlanmamak için dikkat etmiyorum pek ama bende regl çok sancılı olduğu için bi kaç gün önceden başlıyo kasık ağrısıAyy benimde 3gun var bata seninde kasıklarda sancı var mi
Elimde değil ki dakika başı yaparsım geliyorben geçen ay kimyasal geçirdim sanırım ovuda koyu çıktı gebelik testinde silik çıktı ama 3 gün gecikmeyle regl oldum bugün yarın gebelik testi deneyebilirsin uzun süre sonra çıkıyo ama silik çizgi 2 saat falan geçince. ama insan neye umutlanacağınıda bilemiyo aslında elimizde olsa hiç bakmasak beklesek
bende öyleyim ama çok yıprandım dedimya 3 yıl bitti her ay aynıElimde değil ki dakika başı yaparsım geliyor
Bende 8aylik evliyim düzensiz oluyordum soğan suyu içtim düzene girdi bu ay havuç ve incir kürü yaptım düzensiz olunca bide 5gun geçince hamileymisim gibi hissediyorumbende öyleyim ama çok yıprandım dedimya 3 yıl bitti her ay aynı
Canım var mı sende birşeylerbende öyleyim ama çok yıprandım dedimya 3 yıl bitti her ay aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?