- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
Kizlar acil yardimizina ihtiyacim var ovulasyon testi kullaniyorum ama yorumlayamadım bugun mu yumurtlama olmus ilsikiye girmem gerekiyomu anlayamadim bi el atin benim teste de lutfeeennEki Görüntüle 1962734
Yaaa gecen ay kullandigimda bu kadar net yakalayamamıştım su an cok mutluyum cevap verdigin için cok cok tesekkur ederim yaaa:)) adetlerim düzenlidir ama bi iki gun oynuyodu arada benim takvime göre 8inde yumurtlama ama teste göre yarin bile olabilir degil mi :)Evet yumurtan catlayacak bugün ve yarini değerlendir canm
Yaaa gecen ay kullandigimda bu kadar net yakalayamamıştım su an cok mutluyum cevap verdigin için cok cok tesekkur ederim yaaa:)) adetlerim düzenlidir ama bi iki gun oynuyodu arada benim takvime göre 8inde yumurtlama ama teste göre yarin bile olabilir degil mi :)
Ayyy hadi insallah yaa bugun ve yarina tam gaz devam etmek lazim ya ben bi düşük yasadim simdi de esim askeri personel ve dogu görevindeyiz ancak evde takip edebiliryorum hastane imkani cok yok umarim bu ay tutar 3. Ayimiz bu denemede gercekten cok mutlu ettin beni cevap vererek sen hamile misin peki?Canım testin pik yapmış.
Yani her an catlayabilir bu gece yada yarın catlar ama bu 24 saati gecmez yani çatlaması tahminen o sebeple bugün ilişki olsun ki icerde sperm bulunsun.
Ve inşallah yumurta ile birleşir :)
Ama yarinda mutlaka ilişkiye gir en uygun 2 günündesin.
Ayyy hadi insallah yaa bugun ve yarina tam gaz devam etmek lazim ya ben bi düşük yasadim simdi de esim askeri personel ve dogu görevindeyiz ancak evde takip edebiliryorum hastane imkani cok yok umarim bu ay tutar 3. Ayimiz bu denemede gercekten cok mutlu ettin beni cevap vererek sen hamile misin peki?
Aminn canimm Allah kimseye bu duyguyu yasatmasin düşük cok daha zor benim 1 sene gecti şimdi istiyoruz insallah bu ay denk gelir de olur koyu çizgiyi gorunce hamileymisim gibi sevindim resmen yaa en azindan yakaladim bu da biseydirDeğilim canım eşimden dolayı olmuyor benimkisi biraz farklı :)
Ama sen hamile kalabiliyorsun en azından buna sevin.
Geçmiş 3 ay içinde belki ovülasyon günlerine denk gelmemiştir çünkü telefon takvim uygulaması ile gün hesaplama hiç tutmuyor.
Mesela ben bir ay 9. Gün yumurtluyorum diğer ay 12. Gün o şekilde her ay değişir anlayacağın o sebeple ovülasyon kit'i kullanman isabetli olmuş .
Umarım hayırlara vesile olur Rabbim isteyen herkese yaşatsın.
Ayyy hadi insallah yaa bugun ve yarina tam gaz devam etmek lazim ya ben bi düşük yasadim simdi de esim askeri personel ve dogu görevindeyiz ancak evde takip edebiliryorum hastane imkani cok yok umarim bu ay tutar 3. Ayimiz bu denemede gercekten cok mutlu ettin beni cevap vererek sen hamile misin peki?
Aminn canimm Allah kimseye bu duyguyu yasatmasin düşük cok daha zor benim 1 sene gecti şimdi istiyoruz insallah bu ay denk gelir de olur koyu çizgiyi gorunce hamileymisim gibi sevindim resmen yaa en azindan yakaladim bu da biseydir
Insalllah yarabbim valla yasim da 27 artik zamani geldi de geciyo yine de allah hayirlisini versin canim ya senin ne gibi bi tedavi uygulaniyo pekiBen eşimde sorun olduğunu henüz bilmezken 4 ay ovülasyon kiti kullandım ve doktor ile yumurta takibi yaptırdım.
Şunu diyebilirim ki testler güvenilir sakın doktora gidemiyorum diye üzülme çünkü testte koyuyu yakaladığım her ay aynı gün doktor bana özel günündesin degerlendir demişti.
Insallah ikimizde guzel haberlerimizi veririz birbirimize ben 3yıllık evliyim artik olsun diye gözüne bakiyorum resmen esiminTahmin edebiliyorum çok üzücü ve yıpratıcı olmalı. Rabbim yerini boş birakmasn canm.
Sadece eşinde ve sende sorun olmadığını bilmen içini ferahlatir diye dedim yanls anlama lütfen.
Ben kimyasal bile olsa herkes gebe kalıyor ben niye kalamiyorum diye üzülürdüm şimdi sebebini öğrendiğim için kabullenme evresindeyim :)
Insalllah yarabbim valla yasim da 27 artik zamani geldi de geciyo yine de allah hayirlisini versin canim ya senin ne gibi bi tedavi uygulaniyo peki
Allahtan umut kesilmez canim bende bazen kendi kendime diyorum yarabbi kedi kopek bile hamile kaliyo ben niye beceremiyorum diyorum bide dusuk olunca kendimi sucladim çok sanki koruyamamis gibi hissettim allah aratmasin insallah tez zamandaa bizde mutlu olalimEşim ameliyat olacak bu ay sonu ve ondan sonra tüp bebek kısmetse.
Tabi Allahm mucize yapıp armağan olarak vermezse umut işte.
Allahtan umut kesilmez canim bende bazen kendi kendime diyorum yarabbi kedi kopek bile hamile kaliyo ben niye beceremiyorum diyorum bide dusuk olunca kendimi sucladim çok sanki koruyamamis gibi hissettim allah aratmasin insallah tez zamandaa bizde mutlu olalim
9. Haftada birden sabaha karsi uyandim ve kanama baslamisti hafif kahverengi heme. Hastaneye gittik bhcg baktilar ve düşük dedi doktor ama benim düşük tam doktoar gunune denk geldihi için14 martta doktor bulamamistik yani sabah 5ten 10 a kadar doktor bekledik belkide mudahale edilseydi kalirdi benimle Bebegim kurtaj oldum sonra parca kalmis icimde doktor soylemedi bile bana bende ne bileyim ilk gebelik üzüntü bi yandan ilac bile vermemişti yeni oldugu için sonra memlekete götürdü esim hemen eskişehire orda doktor acil kurtaja zehirlenmek uzeresin dedi... Patolojiye falan gitti sonucta bisey cikmadi kromozom eşleşmesinde sorun olabiliyo bazen dedi doktor bi sorun yok dediAmin canım inşallah sen umudunu kaybetme...
Düşük neden olmuştu?
Ama giden gitti işte....9. Haftada birden sabaha karsi uyandim ve kanama baslamisti hafif kahverengi heme. Hastaneye gittik bhcg baktilar ve düşük dedi doktor ama benim düşük tam doktoar gunune denk geldihi için14 martta doktor bulamamistik yani sabah 5ten 10 a kadar doktor bekledik belkide mudahale edilseydi kalirdi benimle Bebegim kurtaj oldum sonra parca kalmis icimde doktor soylemedi bile bana bende ne bileyim ilk gebelik üzüntü bi yandan ilac bile vermemişti yeni oldugu için sonra memlekete götürdü esim hemen eskişehire orda doktor acil kurtaja zehirlenmek uzeresin dedi... Patolojiye falan gitti sonucta bisey cikmadi kromozom eşleşmesinde sorun olabiliyo bazen dedi doktor bi sorun yok dedi
Tıp bayramina denk gelmesi tamamen sanssizlik işte....Ama giden gitti işte....
9. Haftada birden sabaha karsi uyandim ve kanama baslamisti hafif kahverengi heme. Hastaneye gittik bhcg baktilar ve düşük dedi doktor ama benim düşük tam doktoar gunune denk geldihi için14 martta doktor bulamamistik yani sabah 5ten 10 a kadar doktor bekledik belkide mudahale edilseydi kalirdi benimle Bebegim kurtaj oldum sonra parca kalmis icimde doktor soylemedi bile bana bende ne bileyim ilk gebelik üzüntü bi yandan ilac bile vermemişti yeni oldugu için sonra memlekete götürdü esim hemen eskişehire orda doktor acil kurtaja zehirlenmek uzeresin dedi... Patolojiye falan gitti sonucta bisey cikmadi kromozom eşleşmesinde sorun olabiliyo bazen dedi doktor bi sorun yok dedi
Belkide onu hic yapmadık canim daha yeni yeni düşünmeye basladik ya eger bu ay tutmassa doktora gitmeyi dusunuyorm zaten eger bi sorun çıkmassa bakalim duruma gore insallah gerek kalmazCanım üzülme demekki yaşanması gerekiyormuş
Okadar küçük bir bebeğe kanama başladıysa müdahele edilemezdi zaten çünkü 3.4 saat sonra doktor muaynede düşük olduğunu söylemiş.
Sağlıksız bir gebelik yaşamışsn öyle düşün.
Bak ne güzel düşük sonrası araştırmaların yapılmış bir sorun çıkmamış içini ferah tut stres yapma.
Ama benm tavsiyem eşinde bir doktora gidip sperm testi yaptırsın eğer sorun ondaysa buda bebeğin tutunamamasına sebep.
Belkide onu hic yapmadık canim daha yeni yeni düşünmeye basladik ya eger bu ay tutmassa doktora gitmeyi dusunuyorm zaten eger bi sorun çıkmassa bakalim duruma gore insallah gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?