Dogru diyosun canim insallah bu ay sonuc olumlu olur da gerek kalmaz biseye cok tesekkur ederimKendini suçlama canım doktorlarında yapabileceği birşey olmazdı o durumda inan çünkü okadar küçük bir fetus'a düşük anında yapilabilecek birşey malesef yok.
Fakat önceden düşük tehlikesi vardı ve önlem alınmadıysa bu seni haklı kılar.
Hem burda okadar yüksek haftalarda bebeğinin kalbi duran ve suni sancı ile doğum yaparak bebeğini kaybeden kişiler varki rabbim öyle bir acı yasatmasin.
Sen eşini bir doktora götür eğer sperm kalitesinde sorun varsa hamilelik süreci olumsuz sonuçlanabiliyor.
Önlem almak şart.
Tek taraflı kendini suçlarsan bu psikolojini daha çok etkiler.
Iyi geceler diliyorum
Kızlar iyi akşamlar herkese benim son adet tarihim 22 şubat ve tahmini yumurtlama 7-8 mart gibi şimdi çok şiddetli kasık ağrısı ile lavaboya koştum test yaptım yumurtlama erkenmi oluyor sizce ikinci çizgide biraz koyu çıktı çünkü
Canim bnde ayni durumdayin senle son adet tarihimiz ayni sanirim benimdw 7 veya 8olması lazim ama bugun pik yapmış degerlendiridkKızlar iyi akşamlar herkese benim son adet tarihim 22 şubat ve tahmini yumurtlama 7-8 mart gibi şimdi çok şiddetli kasık ağrısı ile lavaboya koştum test yaptım yumurtlama erkenmi oluyor sizce ikinci çizgide biraz koyu çıktı çünkü
Canim bnde ayni durumdayin senle son adet tarihimiz ayni sanirim benimdw 7 veya 8olması lazim ama bugun pik yapmış degerlendiridkbence sende kacirma
Benimde22 siydi son adet tarhim 28 gunde bi oluyorum tam 7 veya 7 e denk geliyo ama bugun ayni benimdw senin gibi uste atmıştım foto baksana bugun ve yarinu degerlendirmemiz gerekiyomusCanim bnde ayni durumdayin senle son adet tarihimiz ayni sanirim benimdw 7 veya 8olması lazim ama bugun pik yapmış degerlendiridkbence sende kacirma
Insallah ayni gün e denk gelmis ikimizinde insallah ayni günde hamilelik haberimizi veririz canim:)Ay cnm inşallah bu ilk deneme olucak bir kimyasal oldu geçen ay mantar olunca yapamadık sanırım erken yumurtluyorum ben umarım seviniriz bu ay :)
Benimde22 siydi son adet tarhim 28 gunde bi oluyorum tam 7 veya 7 e denk geliyo ama bugun ayni benimdw senin gibi uste atmıştım foto baksana bugun ve yarinu degerlendirmemiz gerekiyomus
Insallah ayni gün e denk gelmis ikimizinde insallah ayni günde hamilelik haberimizi veririz canim:)
Sende bana haber ver kesin insallah guzel haberler veririz beraber takip edecegim birisi olursun en azindan cnm :)Gördüm cnm demekki bu ay beraberiz seninle umarım bizim için güzel olur bu ay takipteyim haber ver mutlaka
Tabi ki cnm herşey gönlünce olsun inşallah rabbim kimseyi evlat yokluğu ile sınamasınSende bana haber ver kesin insallah guzel haberler veririz beraber takip edecegim birisi olursun en azindan cnm :)
Aminn hele ki bi düşükten sonra o hisse alisip sonra kaybettikyen sonra allah bos birakmasinTabi ki cnm herşey gönlünce olsun inşallah rabbim kimseyi evlat yokluğu ile sınamasın
Aminn hele ki bi düşükten sonra o hisse alisip sonra kaybettikyen sonra allah bos birakmasin
Aminn Allahim dusmanima yasatmasin canim ins daha mutlu oluruzBende 4 ay önce kimyasal yaşadım cnm adetten önce şans eseri öğrendim sonra eşimşn annesin sağlığı derken ara verdik şimdi tekrar düşünüyoruz kısmetse inşallah birdaha yaşamazsınız bu acıyı
Canim gecen aymi kimyasal oldu benimde oldu ama 7 mart bat gunumAy cnm inşallah bu ilk deneme olucak bir kimyasal oldu geçen ay mantar olunca yapamadık sanırım erken yumurtluyorum ben umarım seviniriz bu ay :)
Canim gecen aymi kimyasal oldu benimde oldu ama 7 mart bat gunum
Canim gecen aymi kimyasal oldu benimde oldu ama 7 mart bat gunum
Aminn Allahim dusmanima yasatmasin canim ins daha mutlu oluruz
Aminn Allahim dusmanima yasatmasin canim ins daha mutlu oluruz
Günaydın canim dun ogle saatlerinde falan akıntıyı hissettim aksamda calistik bakalim hayirlisi bugun yaptim yine yine koyu sanki ama dune göre daha açık gibiCanım sen akıntıyı gördün mü dün akşam benim peçeteye şeffaf akıntı geldi yumurtlama akıntısı gibi
Günaydın canim dun ogle saatlerinde falan akıntıyı hissettim aksamda calistik bakalim hayirlisi bugun yaptim yine yine koyu sanki ama dune göre daha açık gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?