OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Dogru diyosun canim insallah bu ay sonuc olumlu olur da gerek kalmaz biseye cok tesekkur ederim

Buda 2 dk sonra oluşan kızlar bunuda atayım dedim

Eklentiler

• IMG_5453.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 41
Canim bnde ayni durumdayin senle son adet tarihimiz ayni sanirim benimdw 7 veya 8olması lazim ama bugun pik yapmış degerlendiridk bence sende kacirma

Canim bnde ayni durumdayin senle son adet tarihimiz ayni sanirim benimdw 7 veya 8olması lazim ama bugun pik yapmış degerlendiridk bence sende kacirma

Ay cnm inşallah bu ilk deneme olucak bir kimyasal oldu geçen ay mantar olunca yapamadık sanırım erken yumurtluyorum ben umarım seviniriz bu ay :)

Benimde22 siydi son adet tarhim 28 gunde bi oluyorum tam 7 veya 7 e denk geliyo ama bugun ayni benimdw senin gibi uste atmıştım foto baksana bugun ve yarinu degerlendirmemiz gerekiyomus

Ay cnm inşallah bu ilk deneme olucak bir kimyasal oldu geçen ay mantar olunca yapamadık sanırım erken yumurtluyorum ben umarım seviniriz bu ay :)
Insallah ayni gün e denk gelmis ikimizinde insallah ayni günde hamilelik haberimizi veririz canim:)

Benimde22 siydi son adet tarhim 28 gunde bi oluyorum tam 7 veya 7 e denk geliyo ama bugun ayni benimdw senin gibi uste atmıştım foto baksana bugun ve yarinu degerlendirmemiz gerekiyomus

Gördüm cnm demekki bu ay beraberiz seninle umarım bizim için güzel olur bu ay takipteyim haber ver mutlaka

Sende bana haber ver kesin insallah guzel haberler veririz beraber takip edecegim birisi olursun en azindan cnm :)
Tabi ki cnm herşey gönlünce olsun inşallah rabbim kimseyi evlat yokluğu ile sınamasın

Aminn hele ki bi düşükten sonra o hisse alisip sonra kaybettikyen sonra allah bos birakmasin

Bende 4 ay önce kimyasal yaşadım cnm adetten önce şans eseri öğrendim sonra eşimşn annesin sağlığı derken ara verdik şimdi tekrar düşünüyoruz kısmetse inşallah birdaha yaşamazsınız bu acıyı

Aminn Allahim dusmanima yasatmasin canim ins daha mutlu oluruz

Canim gecen aymi kimyasal oldu benimde oldu ama 7 mart bat gunum

Canım sen akıntıyı gördün mü dün akşam benim peçeteye şeffaf akıntı geldi yumurtlama akıntısı gibi
Günaydın canim dun ogle saatlerinde falan akıntıyı hissettim aksamda calistik bakalim hayirlisi bugun yaptim yine yine koyu sanki ama dune göre daha açık gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…