Kızlar iyi akşamlar herkese benim son adet tarihim 22 şubat ve tahmini yumurtlama 7-8 mart gibi şimdi çok şiddetli kasık ağrısı ile lavaboya koştum test yaptım yumurtlama erkenmi oluyor sizce ikinci çizgide biraz koyu çıktı çünkü
Ay bende bendee... 22 şubatta adet oldum yeni bat da 22 mart takvim 8i gösteriyo yumurtlama diye ama bende dün yoğun akıntı yaşadım test yaptım koyu çıktı. Hep beraber erken yumurtladık sanıırımCanim bnde ayni durumdayin senle son adet tarihimiz ayni sanirim benimdw 7 veya 8olması lazim ama bugun pik yapmış degerlendiridkbence sende kacirma
Ay bende bendee... 22 şubatta adet oldum yeni bat da 22 mart takvim 8i gösteriyo yumurtlama diye ama bende dün yoğun akıntı yaşadım test yaptım koyu çıktı. Hep beraber erken yumurtladık sanıırım
Bilmemki. Ama dediğimiz gibi olduysa yani 2 gün erken gerçekleştiyse reglimiz de erken olur :/Sanırım cnm inşallah birbirimize umut oluruz acaba niye bu ay böyle olduközellikle aynı tarih olanlar
Bilmemki. Ama dediğimiz gibi olduysa yani 2 gün erken gerçekleştiyse reglimiz de erken olur :/
Yok canım dün başladık bizde daha. Eşim şehir dşındaydı :/ Geçen ay 2 gün koyu çıkmıştı 2. günün akşamına silikleşmişti benim çizgi. Bakalım akşama birdaha yapcam test. Sen yaptınmı bugünAynen cnm ben geçen ayda test yapmıştım ağrımın olduğu zaman silik çizgi vardı 3 gün sonra koyu oldu bu sefer ağrı ile tekrar yaptım bi anda koyu olmaya başladı rabbim inşallah yüzümüze güler kaç gün ilişki oldu sizin 7-8 martı baz alarak dün hariç başka ilişki oldumu kuzum benim 2-5 ve 6 martta oldu gece 12yi geçince
Yok canım dün başladık bizde daha. Eşim şehir dşındaydı :/ Geçen ay 2 gün koyu çıkmıştı 2. günün akşamına silikleşmişti benim çizgi. Bakalım akşama birdaha yapcam test. Sen yaptınmı bugün
Canim valla ben bi aksilik olmassa bugun de yapicam :) garanti olsun diye aman adamlari kullanuyoruz resmen esimde stres yapiyo hissediyorumHala koyu kuzum bende işten çıkınca test alıp yapıcam bu akşamda değerlendircen mi biz 2 gün üst üste yaptık bugün yapmayım diyorum sperm kalitesi bozulmasın diye
Insallah hepimize bu tarih şans getirir kizlaarr ayni anda tuttururuz insallah :)Sanırım cnm inşallah birbirimize umut oluruz acaba niye bu ay böyle olduközellikle aynı tarih olanlar
Ben adet bitiminden 2 gun sonra basladim gun asiri iliskiye ama ilk defa dün koyu gorunce yum. Yakin diye dun itibariyle bugun ve yarın calismaya devam etmeyi düşünüyorum garantilemek lazim :))Aynen cnm ben geçen ayda test yapmıştım ağrımın olduğu zaman silik çizgi vardı 3 gün sonra koyu oldu bu sefer ağrı ile tekrar yaptım bi anda koyu olmaya başladı rabbim inşallah yüzümüze güler kaç gün ilişki oldu sizin 7-8 martı baz alarak dün hariç başka ilişki oldumu kuzum benim 2-5 ve 6 martta oldu gece 12yi geçince
Benimde 28 i 2 si ve5inde yani dun gece olmuş hadi bakalim :)Aynen cnm ben geçen ayda test yapmıştım ağrımın olduğu zaman silik çizgi vardı 3 gün sonra koyu oldu bu sefer ağrı ile tekrar yaptım bi anda koyu olmaya başladı rabbim inşallah yüzümüze güler kaç gün ilişki oldu sizin 7-8 martı baz alarak dün hariç başka ilişki oldumu kuzum benim 2-5 ve 6 martta oldu gece 12yi geçince
Bozulmaz kiz yap gitsin acaba kacirdim mi demessin en azından:) cok heyecanliyim bu ay yaaa bennnnHala koyu kuzum bende işten çıkınca test alıp yapıcam bu akşamda değerlendircen mi biz 2 gün üst üste yaptık bugün yapmayım diyorum sperm kalitesi bozulmasın diye
Bozulmaz kiz yap gitsin acaba kacirdim mi demessin en azından:) cok heyecanliyim bu ay yaaa bennnn
Ya işte hergün olunca kalitesiz oluyo diyolar ama bilemedim.. Bu ay gün aşırı deneyim demiştim ama silikleşmişse zaten son zamanları oluyo değerlendirmek lazım :)
Canim valla ben bi aksilik olmassa bugun de yapicam :) garanti olsun diye aman adamlari kullanuyoruz resmen esimde stres yapiyo hissediyorum
Bilemedim iki gün üst üste olunca birde bugün olursabenim eşim yumurtlama testine sinir oluyor Allahın işine karışma diyor akışına bırak diyor ilk gebelik olunca insan panik oluyor dün bile koyu olduğunu söylemedim ayıptır söylemesi sırnaştım resmen [/QUOTbenim esimde ayni dusuncede sevmiyor ama ben demiyorum artik :)
Akisina bırak diyolar da bu erkekler anlamiyo kadinin belli basli gunleri var o gunler yapmayıp istersen ayin her günü yap kar etmiyo bacim ben dün koyuyu gördüm ya aldim getirdim aha dedim yakaladim bu ay artık top sende dedim :) benden cok stres olamaz yaniBilemedim iki gün üst üste olunca birde bugün olursabenim eşim yumurtlama testine sinir oluyor Allahın işine karışma diyor akışına bırak diyor ilk gebelik olunca insan panik oluyor dün bile koyu olduğunu söylemedim ayıptır söylemesi sırnaştım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?