Benim bugun sol kasikta agrim var sanirim bugun catliyo yumurtam insallaj yani bugunde es gecmemem lazim sanirimBu ay bende demedim cnm dün kasıklarıma kramp girdi yanında çaktırmadım ama çatladım resmen ağrıdan ilk defa@Civcivim5
Akisina bırak diyolar da bu erkekler anlamiyo kadinin belli basli gunleri var o gunler yapmayıp istersen ayin her günü yap kar etmiyo bacim ben dün koyuyu gördüm ya aldim getirdim aha dedim yakaladim bu ay artık top sende dedim :) benden cok stres olamaz yani
Ya bidd kizlar ben sigara iciyorum hamile olduğumi ogrenince birakicam sizde durumlar ne bu konuda?
Sabah yaptim sana attim bide isten eve gidince 5 gibi yaparım bakalim siliklesmismi ona gore ilsiki olur diye dusunuyorum esimin de denetlemeleri baslamis bugun sansima yorgun gelir tuhhh diyorum vahh diyorumhalimiz çok zor valla allah yardımcımız olsun bende eve gidince test yapcam sen birdaha yapacakmısın bugün cnm test
Ayy insallah bende hamileysem birakicam zor da olsa bebegmden onemli degilCanım bende içiyordum ağustos ayında bıraktım çok şükür inşallah sende bırakırsın
Sabah yaptim sana attim bide isten eve gidince 5 gibi yaparım bakalim siliklesmismi ona gore ilsiki olur diye dusunuyorum esimin de denetlemeleri baslamis bugun sansima yorgun gelir tuhhh diyorum vahh diyorum
Ayy insallah bende hamileysem birakicam zor da olsa bebegmden onemli degil
Benim bugun sol kaşığım agriyo ordan anladim bugun var bisiler yada usuttum galiba :)Akışına bırak kuzum insan yıpranıyor öyle olunca ben geçen ay ilk defa denedim heyecanla ama mantar oldum şansıma insallah bu ay olur. Eşin gelince hemen kahve falan yap yorgunuğabatmalarım oluyor ara ara seninde oluyormu
Benim bugun sol kaşığım agriyo ordan anladim bugun var bisiler yada usuttum galiba :)
Inslah canim ya bak biri daha var bizim gibi ayni tarihler olan insallah üçümüz de mutlu haberi aliriz da bebegmizin durumlarini beraber paylasiriz ya yapmasi ayri dert adet gününü beklemesi ayri dert ben simdiden predictor erken gebelik testi aldim netten adet gunum gelmeden ogrenmek için ne sabirsizim yahuBende işten 3 gibi çıkıcam işlerim var oradan eve geçicem direk test yapıcambu gece yapamam eşim şüphelenir böbürlenir hemen 2 kere oldu nasılsa ay heyecan bastı bana inşallah bebişlerimiz bizimle olur
Inslah canim ya bak biri daha var bizim gibi ayni tarihler olan insallah üçümüz de mutlu haberi aliriz da bebegmizin durumlarini beraber paylasiriz ya yapmasi ayri dert adet gününü beklemesi ayri dert ben simdiden predictor erken gebelik testi aldim netten adet gunum gelmeden ogrenmek için ne sabirsizim yahu
Inslah canim ya bak biri daha var bizim gibi ayni tarihler olan insallah üçümüz de mutlu haberi aliriz da bebegmizin durumlarini beraber paylasiriz ya yapmasi ayri dert adet gününü beklemesi ayri dert ben simdiden predictor erken gebelik testi aldim netten adet gunum gelmeden ogrenmek için ne sabirsizim yahu
Benim bi düşük oldu canim 9 haftalikti malesef bi sene gecti ustunden psikolojik olarak 3 aydir hazirim ve deniyoruzbenimde evde yedekte var ama yapmamak için direnicem daha önce gebeliğin oldumu cnm yoksa ilk denememi bu ay
Usttede yazmıştım sabaha karsi kanamam oldu ve tıp bayramina denk geldi doktor bulamadik malesef belki erken doktor bulsaydik progestron falan veriridi dusuk engellenirdi ama nasip isteBenim bi düşük oldu canim 9 haftalikti malesef bi sene gecti ustunden psikolojik olarak 3 aydir hazirim ve deniyoruz
Usttede yazmıştım sabaha karsi kanamam oldu ve tıp bayramina denk geldi doktor bulamadik malesef belki erken doktor bulsaydik progestron falan veriridi dusuk engellenirdi ama nasip iste
Bence doktor zarari olmaz dediyse kullan canim gebeligi ogrenince kullanman daha riskli olur bende simdi yaptım sabahki teste gore siliklesmis yani tam yumurtlama gunumdeyim bugunde degerlendirmek lazim :) dur atiyorumHerşey allahtan kuzum bende şimdi doktordan geldim diş eti iltihabı olmuştu dişim boğazındaki lef bezlerim çok şişti 1 haftadır geçer diye bekliyordum 2cm geçmiş boyutu diş eti iltihabı olduğu için normal ama antibiyotik kullanmadan geçmez ve sorun teskil eder dedi. Antibiyotik yazdı gebe kalsanda birşey olmaz dedi eczaneyede sordum ilacı fakat ben antibiyotik içince mantar oluyormyumurtlama bitincemi içsem acaba yoksa 2 günde hemen mantar olurmu offf
Sende bugunu es gecme bence canm muhtemelen 1 gun var aramızda yumurtalamada benim bugün aksam siliklestigine gore yumurta catlama aşamasında diyebilirim insallah aksama kadar olur :)Cnm test yaptım bu şekilde çıktı :)
Sende bugunu es gecme bence canm muhtemelen 1 gun var aramızda yumurtalamada benim bugün aksam siliklestigine gore yumurta catlama aşamasında diyebilirim insallah aksama kadar olur :)
Bence doktor zarari olmaz dediyse kullan canim gebeligi ogrenince kullanman daha riskli olur bende simdi yaptım sabahki teste gore siliklesmis yani tam yumurtlama gunumdeyim bugunde degerlendirmek lazim :) dur atiyorumEki Görüntüle 1963116
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?