OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Koyu cikinca da bos gecmemek lazim yumurta catlama boyutuna ulasmis lh hormonu salgilanmis demek oluyo koyulasip siliklestigi zaman da o gun yunurtlama oluyo muhtemelen benim bugün çünkü kasik agrimdan da anladim birazcik

Benim düşüncem şu kuzum hemen ilacı içer içmez mantar olmam herhalde çünkü 2 gün önemli benim için :)
Yani canim zehirmi hemen etki etsin zaten antibiyotikleri en az 48 saat kullanmak lazim ki etki edebilsin onun icin bence sıkıntı olmaz iyi dusunelim iyi olsun :)

Koyu cikinca da bos gecmemek lazim yumurta catlama boyutuna ulasmis lh hormonu salgilanmis demek oluyo koyulasip siliklestigi zaman da o gun yunurtlama oluyo muhtemelen benim bugün çünkü kasik agrimdan da anladim birazcik

Anladım kuzum eşin gelebilcekmi peki yorgun gelir diyodun :)

Hahaha geldi de halisahaya gittiler ya bugun bide dizi var benim icerde:) du bakalim gece nolur :)

benimde eşim 11 de çıkacak işten 12 oluyor gelmesi size kolay gelsin cnm umarım bebeğin seninle olur

Kizlar bende biraz once yaptim tekrar ustteki dun aksamki.biraz fazla damlatmisim sanirim rengi bi degisik. alttaki bu aksamki.iki gun de koyu cikti yine ne zaman catliycak bu

Eklentiler

• 20170306_191214-1.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 31
Kizlar bende biraz once yaptim tekrar ustteki dun aksamki.biraz fazla damlatmisim sanirim rengi bi degisik. alttaki bu aksamki.iki gun de koyu cikti yine ne zaman catliycak bu

Büyük ihtimalle yarın cnm bak bugünde benim böyle çıktı üstte var biz yarın çatlarız büyük ihtimal

Elimde çekildiğim bugün yaptığım test canım

Eklentiler

• IMG_5457.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_5453.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 47
dünü değerlendirdik tekrar yarın düşünüyordum ama dygmtl in dediği gibi her gün mü denesem bu ay bilemedim sen ne yapacaksın :) Onun çatlamış tam zamanı :)

dünü değerlendirdik tekrar yarın düşünüyordum ama dygmtl in dediği gibi her gün mü denesem bu ay bilemedim sen ne yapacaksın :) Onun çatlamış tam zamanı :)

Valla ben pazar pazartes yaptım cnm pazartesi gece yaptım yani takvimde pazartesiydi yani bugün yapmış oldum sanırım

Canim ben gecen ay birer gun arayla yaptim arada 2 gun es vermiştim ogunde tam yumurtlama olmus valla yumurtlama donemimde hic bi günü bos birakmayi dusunuyorum hele ki koyu cizgiyi görünce pes etmek yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…