OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kizlar bende biraz once yaptim tekrar ustteki dun aksamki.biraz fazla damlatmisim sanirim rengi bi degisik. alttaki bu aksamki.iki gun de koyu cikti yine ne zaman catliycak bu
Canim dun aksam ve bugn sabah benimde seninki gibiydi bugun aksam isten gelince yaptim siliklesmis yani tam modumdayim anliycagin sende bugünü ve yarını bos birakma derim ben her an çatlayabilir varya bi hamilelik olsun bu yolla herkese detaylica yazicam burada ben cok zor anladim bu konuyu çünkü:)

Yani bildiğim kadarıyla öyle. Yumurtan hazır, bekliyor :) Ben de bu ay yumurtlama zamanını her gün değerlendircem sanırım
Bende koyu cizgileri görmeden iki gunde bir yaptim baktim cizgiler koyu dun itibariyle basladim hergune allahim erkek olmak da zor be su konulara baksana damızlık gibi töbeeee:)

Ben görev bilinciyle islemi tamamladim yarin da olurmu bilmem artik da canim gerisi allaha kalmis :)

kıyamam ya çok zor işimiz rabbim yüzümüze gülsün inşallah eşim gelmedi benimde daha test yaptım yine pozitif büyük ihtimal yarın çatlıcak :)

kıyamam ya çok zor işimiz rabbim yüzümüze gülsün inşallah eşim gelmedi benimde daha test yaptım yine pozitif büyük ihtimal yarın çatlıcak :)
Ay hadi insallah canim ben bugunu de degerlendirdim ama bakalim yarin sabah yine yaparim test duruma gore hareket edicem artik

Ay hadi insallah canim ben bugunu de degerlendirdim ama bakalim yarin sabah yine yaparim test duruma gore hareket edicem artik

Çokta yorma kuzum kendini 72 saat canlı kalabiliryor spermler olacağı varsa olur yoksa hiç olmaz ne yaparsan yap. Ben bugünü es geçerim çünkü 2 gün arka arkaya oldu zaten yarın bizim görevde olur test yaptın mı başka

Yok canim bi daha yapmadim test aksam eve gelince yaptim silikti bidaha yapmadim sende bugün ara ver yarin yine dene derim ben

Yok canim bi daha yapmadim test aksam eve gelince yaptim silikti bidaha yapmadim sende bugün ara ver yarin yine dene derim ben

Allahtan birşey olmazsa yarın deniycem cnm bizim işimiz zor erkeklerin bizden zor bizimde 5 nisanda nikah günümüz ve eşimin doğum günü süpriz yaparım inşallahh :) sen nasıl söylücen bellimi

Allahtan birşey olmazsa yarın deniycem cnm bizim işimiz zor erkeklerin bizden zor bizimde 5 nisanda nikah günümüz ve eşimin doğum günü süpriz yaparım inşallahh :) sen nasıl söylücen bellimi
22 mart bat benim eger erken gebelik testiyle ogrenirsem esim kan testine gidelim diye tutturmadan ay bilmiyorum ki nasi desem ben ogrensem de keske olsa da onu soyleme heycani yaşasam kiz ssn 5 nisana kadar soylemiycen mi catlarim ben ayni gun soylemem lazim :)

Benim karnımda e kasığımda ağrılar başladı sanırım ya çatlıyo ya çatlayacak sabaha test yapcam bakalım silikleşcekmi. Bu arada bu günü de es geçmedim görev tamam
Sende bendensin bacım ben en fazla bu ay calistim adam da sasrdi valla :) biz erzurumdayiz is sebebiyle buralar soguk hic yanasmiyodum o yüzden:)

Çatlamak nedir öğrendiğim gün testlede onaylıcam 2 gün geçince kan testini tekrarlıcam sonuç artıyorsa eşime erken süpriz yapıcaz yoksa dediğin gibi çatlarım bu ay olmazsa mayıs 23 de evlilik yıl dönümü 2 ay süpriz nedeni çok

Sende bendensin bacım ben en fazla bu ay calistim adam da sasrdi valla :) biz erzurumdayiz is sebebiyle buralar soguk hic yanasmiyodum o yüzden:)

Eşinde şok tabi dün ben bile nasıl sokuldum anlatamam adam noluyoruza geldi ama çaktırmadım tabi yumurtlama zamanını bilse sinir oluyor baskı yapınca

Aynen bende. Geçen ay gün aşırı denedim olmadı. Bu seferde hergün deneyim bakalım noolcak. Zaten olmazsa önümüzdeki ay ilk defa klomen kullanmaya başlıycam. Hayırlısı olsun hepimiz için :)

Bizim hic özel gun yok bu aralar ya ogreneyimde bana fikir verirsiniz artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…