OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Aynen bende. Geçen ay gün aşırı denedim olmadı. Bu seferde hergün deneyim bakalım noolcak. Zaten olmazsa önümüzdeki ay ilk defa klomen kullanmaya başlıycam. Hayırlısı olsun hepimiz için :)
Canim üçümüzün de bat aynı ben inanıyorum mutlu haberi vericez

Aynen bende. Geçen ay gün aşırı denedim olmadı. Bu seferde hergün deneyim bakalım noolcak. Zaten olmazsa önümüzdeki ay ilk defa klomen kullanmaya başlıycam. Hayırlısı olsun hepimiz için :)

Ben eylül ayında cnm adetim bitti 2 gün sonra sürekli yaptım adetimin gelmesine 4 gün kala bıraktım düşün ve o ay hamile kalmıştım adete 3 gün kala öğrendim değerim düşüktü 9.7 çıkmıştı o ay adet gününde kanamayla attım kimyasal oldu yani test yapmasam anlamıcaktım gögüslerimde yanma olunca birden test yaptım doktor bana hergün yapmanın yanlış olduğunu söyledi birde kimyasal sağlıksız olduğu için olunca bende inandım açıkcası sonuçta hergün aynı yemeği yesen of dersin inşallah bizimle olur bebişler

Valla şok mok yapcak bisey yok dedim ya taktik maktik yok dedim bam bam bam :) amaca giden yolda cekilen çile kutsal :)

Çok iyi demişssin bende inanıyorum inşallah güzel haberler alırız

Doğrudur. Geçmiş olsun bu arada :/ Seninki bayaa olmuş canım yaa hergün :) ben yarını da değerlendiririm 3 gün üst üste olmuş olur sonra gün aşırı devam diye düşünüyorum

Masallah bu yillar en guzel yillarimiz allah bozmasin insallahhh cok iyi oldu sizle tanismamizya :)

Bende çok memnun oldum cnm bat aynı yumurtlama aynı kaderlerimiz inşallah bir olurda birlikte hamil kalırız :)

Doğrudur. Geçmiş olsun bu arada :/ Seninki bayaa olmuş canım yaa hergün :) ben yarını da değerlendiririm 3 gün üst üste olmuş olur sonra gün aşırı devam diye düşünüyorum

İlk deneme olunca abartmıştık rabbim birdaha yaşatmasın kimseye cnm

Bende çok memnun oldum cnm bat aynı yumurtlama aynı kaderlerimiz inşallah bir olurda birlikte hamil kalırız :)
Aynsn oyle tamamen denk gelmisiz yani insallah bebeklerizin gelisimini dd boyle takip ederiz beraber allahim ne guzel bi duygu düşünmesi bile:)

O degilde ben yumurtlAmayi beklerken catliyorum ssbirsizliktan bu 22 si nasi gelir simdi
Bende öyle :/ Ama her ay diyorum bu ay takmıycam test falan yapmıycam akışına bırakcam diye ama yok olmuyor.. Sürekli belirtiler arayıp buluyorum kendimde Bu ay kararlıyım ama test alan yapmayı düşünmüyorum batı bekliycem. Oyalanaacak bişeyler bulmamız lazım düşünmemek için

Günü gelmeden test yapcakmısın cnm
Yapcam valla predictor aldim adet gunundsn 6 gun once belli ediyomus zaten yumurtlamadan 8 9 gun sonra yerleşme olup bhcg artis oluyomus bende iste 17 sinde filan yaparım bence:) onceki dusuk olduğu icin ne kadar erken öğrenirsem iyi ben bu arada folik asit iciyorum sabahlaru gunde bi tane tutunmayi sagliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…