Canim üçümüzün de bat aynı ben inanıyorum mutlu haberi vericezAynen bende. Geçen ay gün aşırı denedim olmadı. Bu seferde hergün deneyim bakalım noolcak. Zaten olmazsa önümüzdeki ay ilk defa klomen kullanmaya başlıycam. Hayırlısı olsun hepimiz için :)
Kacinci yiliniz olucak biz 24 ağustosta3 olcazzBizim hic özel gun yok bu aralar ya ogreneyimde bana fikir verirsiniz artik :)
Aynen bende. Geçen ay gün aşırı denedim olmadı. Bu seferde hergün deneyim bakalım noolcak. Zaten olmazsa önümüzdeki ay ilk defa klomen kullanmaya başlıycam. Hayırlısı olsun hepimiz için :)
Valla şok mok yapcak bisey yok dedim ya taktik maktik yok dedim bam bam bam :) amaca giden yolda cekilen çile kutsal :)Eşinde şok tabidün ben bile nasıl sokuldum anlatamam adam noluyoruza geldi ama çaktırmadım tabi yumurtlama zamanını bilse sinir oluyor baskı yapınca
Kacinci yiliniz olucak biz 24 ağustosta3 olcazz
Masallah bu yillar en guzel yillarimiz allah bozmasin insallahhh cok iyi oldu sizle tanismamizya :)Daha yeni kuzum 1. Yılımız olacak nasipse :) sen hamile kal fikrler veririz
Valla şok mok yapcak bisey yok dedim ya taktik maktik yok dedim bam bam bam :) amaca giden yolda cekilen çile kutsal :)
Doğrudur. Geçmiş olsun bu arada :/ Seninki bayaa olmuş canım yaa hergün :) ben yarını da değerlendiririm 3 gün üst üste olmuş olur sonra gün aşırı devam diye düşünüyorumBen eylül ayında cnm adetim bitti 2 gün sonra sürekli yaptım adetimin gelmesine 4 gün kala bıraktım düşün ve o ay hamile kalmıştım adete 3 gün kala öğrendim değerim düşüktü 9.7 çıkmıştı o ay adet gününde kanamayla attım kimyasal oldu yani test yapmasam anlamıcaktım gögüslerimde yanma olunca birden test yaptımdoktor bana hergün yapmanın yanlış olduğunu söyledi birde kimyasal sağlıksız olduğu için olunca bende inandım açıkcası sonuçta hergün aynı yemeği yesen of dersin inşallah bizimle olur bebişler
Masallah bu yillar en guzel yillarimiz allah bozmasin insallahhh cok iyi oldu sizle tanismamizya :)
Allah vermeyecegi seyin hayalini kurdurmazmis kizlar ben inaniyorum olucak bu ayÇok iyi demişssinbende inanıyorum inşallah güzel haberler alırız
Doğrudur. Geçmiş olsun bu arada :/ Seninki bayaa olmuş canım yaa hergün :) ben yarını da değerlendiririm 3 gün üst üste olmuş olur sonra gün aşırı devam diye düşünüyorum
Allah vermeyecegi seyin hayalini kurdurmazmis kizlar ben inaniyorum olucak bu ay
Ay hadi inşallah 22sinden sonra hamilelik haberlerimizi veririz burdanAllah vermeyecegi seyin hayalini kurdurmazmis kizlar ben inaniyorum olucak bu ay
Aynsn oyle tamamen denk gelmisiz yani insallah bebeklerizin gelisimini dd boyle takip ederiz beraber allahim ne guzel bi duygu düşünmesi bile:)Bende çok memnun oldum cnm bat aynı yumurtlama aynı kaderlerimiz inşallah bir olurda birlikte hamil kalırız :)
O degilde ben yumurtlAmayi beklerken catliyorum ssbirsizliktan bu 22 si nasi gelir simdiAy hadi inşallah 22sinden sonra hamilelik haberlerimizi veririz burdan
Aynsn oyle tamamen denk gelmisiz yani insallah bebeklerizin gelisimini dd boyle takip ederiz beraber allahim ne guzel bi duygu düşünmesi bile:)
O degilde ben yumurtlAmayi beklerken catliyorum ssbirsizliktan bu 22 si nasi gelir simdi
Benimde bu sabah sol kasıkta agru vardi sanki üşütmüş gibi aksama dojru gecti muhtemelen catladi iste hadi bakalim canim:)
Kasıklara batmalar oluyor galiba sabaha çatlarım ben
Bende öyle :/ Ama her ay diyorum bu ay takmıycam test falan yapmıycam akışına bırakcam diye ama yok olmuyor.. Sürekli belirtiler arayıp buluyorum kendimdeO degilde ben yumurtlAmayi beklerken catliyorum ssbirsizliktan bu 22 si nasi gelir simdi
Yapcam valla predictor aldim adet gunundsn 6 gun once belli ediyomus zaten yumurtlamadan 8 9 gun sonra yerleşme olup bhcg artis oluyomus bende iste 17 sinde filan yaparım bence:) onceki dusuk olduğu icin ne kadar erken öğrenirsem iyi ben bu arada folik asit iciyorum sabahlaru gunde bi tane tutunmayi sagliyoGünü gelmeden test yapcakmısın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?