- 4 Eylül 2009
- 323
- 308
- 303
Yapcam valla predictor aldim adet gunundsn 6 gun once belli ediyomus zaten yumurtlamadan 8 9 gun sonra yerleşme olup bhcg artis oluyomus bende iste 17 sinde filan yaparım bence:) onceki dusuk olduğu icin ne kadar erken öğrenirsem iyi ben bu arada folik asit iciyorum sabahlaru gunde bi tane tutunmayi sagliyo
Folbiol markasi doktorum önermişti zaten gebelik ogrenililimce kullaniyosun bebek gelişimi icin ama bana hamile kalmadan bi ay once basla demişti bebeğin omuilik gelisimi icin onemliymis hemde bebegin rahme tutunmasini sagliyomusYapcam valla predictor aldim adet gunundsn 6 gun once belli ediyomus zaten yumurtlamadan 8 9 gun sonra yerleşme olup bhcg artis oluyomus bende iste 17 sinde filan yaparım bence:) onceki dusuk olduğu icin ne kadar erken öğrenirsem iyi ben bu arada folik asit iciyorum sabahlaru gunde bi tane tutunmayi sagliyo
Yalnız konuyu açan arkadaş o aydan hamile kalmış sanırımİnşallah bizede uğurlu gelir bu topik
Amannn aliyim kocaman gobegim olsun yeterki bebek gelsin veiririz sonra be :)Ben 6 ay kullandım cnm bu ay ara verdim kilo aldırdı çok zaten fazlada kullandım sen ne zamandır kullanıyorsun folik asiti ben folidoce kullandım
Valla onu hic duymadim canim ben gunde bir tane kullanuyorumBende folio kullanıyorum ama doktor klomenle birlikte infolic yazmış. Folio'yla infolic aynımıdır farklı bişey mi acaba siz biliyo musunuz kızlar
Aslında kelime anlamlari ayni gibi ikisidd folik asit iceriyoValla onu hic duymadim canim ben gunde bir tane kullanuyorum
Hadi inşallah nerden ogrendin kizAminnnn inşallah canım
İyi geceler canim dualarimiza kavusmak dileğiyle:)Umutlarımız inşallah gerçekleşir kızlar sizleri çok öpüyorum sabah görüşürürz dualarım sizinle :)
Aynen ama işte birlikte yazınca dedim acaba birbirini etkileyen şeylermi. Neyse ben kendi folik asididen devam ederim...Aslında kelime anlamlari ayni gibi ikisidd folik asit iceriyo
Benim ovülasyon testi dün ilişki oldu bugün oldu yarında yapsam mı
Canim benimde son 2 gundur iliski oldu senin gibiydi sen bilirsin ama ben yumurtlAma doneminde hic es gecmemeyi dusunuyormBenim ovülasyon testi dün ilişki oldu bugün oldu yarında yapsam mı
günaydın canm bende yaptım dünkü gb canım silik gibidygmtl pinpirik90 günaydın kızlar şimdi yaptım demekki yumurta 24-48 canlı kalabilir dediler benim daha çatlamamış
bugunu degerlendır canım ya ben çok sıkıldım artık valla bu takip ne zordygmtl pinpirik90 günaydın kızlar şimdi yaptım demekki yumurta 24-48 canlı kalabilir dediler benim daha çatlamamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?