OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Yalnız konuyu açan arkadaş o aydan hamile kalmış sanırım İnşallah bizede uğurlu gelir bu topik

Ben 6 ay kullandım cnm bu ay ara verdim kilo aldırdı çok zaten fazlada kullandım sen ne zamandır kullanıyorsun folik asiti ben folidoce kullandım

Folbiol markasi doktorum önermişti zaten gebelik ogrenililimce kullaniyosun bebek gelişimi icin ama bana hamile kalmadan bi ay once basla demişti bebeğin omuilik gelisimi icin onemliymis hemde bebegin rahme tutunmasini sagliyomus

Bende folio kullanıyorum ama doktor klomenle birlikte infolic yazmış. Folio'yla infolic aynımıdır farklı bişey mi acaba siz biliyo musunuz kızlar

Ben 6 ay kullandım cnm bu ay ara verdim kilo aldırdı çok zaten fazlada kullandım sen ne zamandır kullanıyorsun folik asiti ben folidoce kullandım
Amannn aliyim kocaman gobegim olsun yeterki bebek gelsin veiririz sonra be :)

Umutlarımız inşallah gerçekleşir kızlar sizleri çok öpüyorum sabah görüşürürz dualarım sizinle :)

Benim ovülasyon testi dün ilişki oldu bugün oldu yarında yapsam mı

Eklentiler

• IMG_4730.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar günaydın ben de ovulasyon testi kullandım bu ay perşembe cuma pozitifti cumartesi silikleşti ama şansıma eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı Çarşamba perşembe ve pazar ilişki oldu sadece sizce ümit edebilir miyim tam uygun günleri kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…