OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

canım hiç belli olmaz pozitif oldugu gün ilişki olmus sonucta Allah izin veirise spermler 2 3 gün yaşayabiliyomus önemlı olan yumurtlamadan önce birlikte olmak ama sunu dıyebılırım 3 günü gecınce olmuyo ben ona emınım

Canım Allah'ın takdiri artık ben iki aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullandım her şey düzenliydi ama olmadı bu ay 26. güne kadar ovulasyon testi yaptım pozitif olmadı dedim bu ay yumurta oluşmayacak şansa adetin 35.günü rastgele bir ovulasyon testi yaptım pozitif şok oldum dedim bu bir işaret olmalı :)

canım işte düzensizlik olunca yakalamak daha zorlasıyo ben 28 günde olurum bellı yanı ona ragmen 3 aydır denk getıremedık bi türlü ama bu ay insallah mutlu sona ulasıcaz hepimiz:)

hemde siliklestıkten bir gün sonrada ilişkin olmus yanı yumurtan zaten 24 saat canlı kalabılıo Allahın da izniyle ınsallah tutar canım hepımız güzel haberler verırız:)

canım işte düzensizlik olunca yakalamak daha zorlasıyo ben 28 günde olurum bellı yanı ona ragmen 3 aydır denk getıremedık bi türlü ama bu ay insallah mutlu sona ulasıcaz hepimiz:)

Ay inşallah canım valla ben de ilk kez bu ay içten içe gizli gizli hamileyim diyorum ama sonra hemen kandırma kendini diyorum:) sen sadece biraz rahat ol canım bi rahatsızlığın yok bak adetlerin de düzenli olur bu ay inşallah

ben ilk gebelıgımde rüyamda görmüstüm kan testi yaptırıyodum oyle anlamıstım insallah bundada bi belırtı olur ya ilkim düşükle sonuclandı malesef cok ıstıyorum o yuzden

ben ilk gebelıgımde rüyamda görmüstüm kan testi yaptırıyodum oyle anlamıstım insallah bundada bi belırtı olur ya ilkim düşükle sonuclandı malesef cok ıstıyorum o yuzden

Başın sağolsun canım inşallah sağlıklı bir bebek güzel bir hamilelik yaşarsın bu sefer. Benim de ablam rüyasında benim Doğum yaptığımı görmüş yorumlara baktım hamile olabiliceğime falan yoruluyormuş Allah inşallah tez zamanda öğrenmek nasip etsin

aminnn canım insallah ilk burda söylıcem size:)

Hadi inşallah güzel haberler veririz canım. Ne zaman test yapsak çıkar ki ya benim benim çatlama olalı daha 4 gün oldu ☺
canım ben netten ovulasyon testı alırken predıctor erken gebelık testı aldım 2 tane de . yumurtlamadan sonrakı 9. günde yerlesme oluyo yanı kanda bhcg yükselmeye baslıyo adete 4 gün kala falan yapmayı düşünüyorum ama çokk sabırsızım yaaa :)

Kızlar şimdi arkadaş bir konu açmış nettede araştırdım sonuç veriyor sizlerlede paylaşayım belki fikir olur

İdrar test çubuğuna 3 damla kan ve 3 damla idrarı karıştırıp damlatıyorsunuz izleyin kızlar

Geçen ay yapmıştım o testten tabi negatif olunca gıcık oldum o teste Ben önce ovulasyon testi yapıp sonra normal test yaparak devam edecek galiba

Geçen ay yapmıştım o testten tabi negatif olunca gıcık oldum o teste Ben önce ovulasyon testi yapıp sonra normal test yaparak devam edecek galiba
ovulasyonla da ögrenenler varmıs demekkı testler bhcg hormonunu lh olarak algılıyo sanırım bunu da denıycem dıyorum ya hemıleysem eger bütün bilgileri forumda yaızcam ben cok ugrastım ögrenmek ıcın

aaa ilginçmiş hiç görmemiştim böyle bişey tabi çizg, çok bariz adet gününden nerdeyse 1 hafta gecmıs bence bunu yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…