ya şimdi benım takvıme göre 8 mart ya acaba bugun ve yarın yapmassam hata mı ederım ne dersın
amannn bazen düşünüyorum önceleri nası hemen hamıle kalıverıyolarmıs diyeBenimde 8 mart gözüküyor kuzum bu akşam yapıcam dün aksam yapmadığım için bence sen bu akşamı es geç çünkü arka arkaya oldu kalitesi bozulmasın ve dinlenmesi lazım eşinin yarını değerlendir derim
amannn bazen düşünüyorum önceleri nası hemen hamıle kalıverıyolarmıs diye
muhtemelen ama demekkı onlar da ıkı güne bi yapıyuolarmıs en azından yoksa bız bu kadar ugrasırken nası tutmuyo benım ılk gebelıgımde yumurtlama haftası full olmustu oyle a4rada tutturduk heralde eşimi ögle arasında bıle cagırmıstım kos yumurtlama bugun dıye adam nöbetını ıptal etmıstı :) manyak mıyım neyim :)Valla kayınvalidem diyorki bizim zamanımızda test yoktu yumurtlamaya bakamazdık ilişki olurdu diyor. Yani biz kendimizi çok kasıyoruz
muhtemelen ama demekkı onlar da ıkı güne bi yapıyuolarmıs en azından yoksa bız bu kadar ugrasırken nası tutmuyo benım ılk gebelıgımde yumurtlama haftası full olmustu oyle a4rada tutturduk heralde eşimi ögle arasında bıle cagırmıstım kos yumurtlama bugun dıye adam nöbetını ıptal etmıstı :) manyak mıyım neyim :)
yok subay eşim nobeti varken bıle cagırmıstım :):) Allah yüzümüze gülsün canım inşallah bizimde bu ay tutar antibiyotiğe bende aksam başlıcam işimi şansa atamadımilişkiye ara verince içeyim ki mantar olursamda öyle olayım eşin doktormu
canım bugun senın günün o zman :) tam yol ileri ben bugun esıme dedım az kaldı bı ıkı gün daha dıye yuh daha mı şaşırtıyosun beni dedi:) resmen kullanıyorum adamcagızıEki Görüntüle 1963521 kizlar benim testte boyle cikti sabah. Siliklesmeye baslamis
Aynen yaaa benimki de şaşırdı nooluyoruz diyecanım bugun senın günün o zman :) tam yol ileri ben bugun esıme dedım az kaldı bı ıkı gün daha dıye yuh daha mı şaşırtıyosun beni dedi:) resmen kullanıyorum adamcagızı
benimkinin denetlemelerı basladı bugun ya bıraz işimiz zor artık gibi gec gelır yorgun argın falan demesem mı acaba bilemedimAynen yaaa benimki de şaşırdı nooluyoruz diyeresmen sırnaşıyorum adama her gün Artık bugünü de değerlendiririm sonra mola
Senin test dün silikleşmişti sanırım dünü değerlendirdin bence bugün ara verbenimkinin denetlemelerı basladı bugun ya bıraz işimiz zor artık gibi gec gelır yorgun argın falan demesem mı acaba bilemedim
oyle yapıcaz artık canım beklemedeyım artıkSenin test dün silikleşmişti sanırım dünü değerlendirdin bence bugün ara ver
Eki Görüntüle 1963521 kizlar benim testte boyle cikti sabah. Siliklesmeye baslamis
bugün ara ver kuzum sanada eşinede yazıkbenimkinin denetlemelerı basladı bugun ya bıraz işimiz zor artık gibi gec gelır yorgun argın falan demesem mı acaba bilemedim
he valla öyle yapıcam artık durum degerlendırmesı yaparız yıne canmbugün ara ver kuzum sanada eşinede yazık
he valla öyle yapıcam artık durum degerlendırmesı yaparız yıne canm
inşallah canım birbirimizi motive edelım cok ıyı oldu burası ya :)Tamam canım dualarım seninle inşallah sonuç iyi olacak :)
inşallah canım birbirimizi motive edelım cok ıyı oldu burası ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?