OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

ya şimdi benım takvıme göre 8 mart ya acaba bugun ve yarın yapmassam hata mı ederım ne dersın

Benimde 8 mart gözüküyor kuzum bu akşam yapıcam dün aksam yapmadığım için bence sen bu akşamı es geç çünkü arka arkaya oldu kalitesi bozulmasın ve dinlenmesi lazım eşinin yarını değerlendir derim

amannn bazen düşünüyorum önceleri nası hemen hamıle kalıverıyolarmıs diye

amannn bazen düşünüyorum önceleri nası hemen hamıle kalıverıyolarmıs diye

Valla kayınvalidem diyorki bizim zamanımızda test yoktu yumurtlamaya bakamazdık ilişki olurdu diyor. Yani biz kendimizi çok kasıyoruz

Valla kayınvalidem diyorki bizim zamanımızda test yoktu yumurtlamaya bakamazdık ilişki olurdu diyor. Yani biz kendimizi çok kasıyoruz
muhtemelen ama demekkı onlar da ıkı güne bi yapıyuolarmıs en azından yoksa bız bu kadar ugrasırken nası tutmuyo benım ılk gebelıgımde yumurtlama haftası full olmustu oyle a4rada tutturduk heralde eşimi ögle arasında bıle cagırmıstım kos yumurtlama bugun dıye adam nöbetını ıptal etmıstı :) manyak mıyım neyim :)

:) Allah yüzümüze gülsün canım inşallah bizimde bu ay tutar antibiyotiğe bende aksam başlıcam işimi şansa atamadım ilişkiye ara verince içeyim ki mantar olursamda öyle olayım eşin doktormu

:) Allah yüzümüze gülsün canım inşallah bizimde bu ay tutar antibiyotiğe bende aksam başlıcam işimi şansa atamadım ilişkiye ara verince içeyim ki mantar olursamda öyle olayım eşin doktormu
yok subay eşim nobeti varken bıle cagırmıstım :)

canım bugun senın günün o zman :) tam yol ileri ben bugun esıme dedım az kaldı bı ıkı gün daha dıye yuh daha mı şaşırtıyosun beni dedi:) resmen kullanıyorum adamcagızı
Aynen yaaa benimki de şaşırdı nooluyoruz diye resmen sırnaşıyorum adama her gün Artık bugünü de değerlendiririm sonra mola

Aynen yaaa benimki de şaşırdı nooluyoruz diye resmen sırnaşıyorum adama her gün Artık bugünü de değerlendiririm sonra mola
benimkinin denetlemelerı basladı bugun ya bıraz işimiz zor artık gibi gec gelır yorgun argın falan demesem mı acaba bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…