OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kesinlikle öyle canım yzü yüze görüşemesekte bir aile olduk burada herşeyimizi biliyoruz :)
aynen oyle canım ben zaten gebelıgı ogrensemde kımsyee demıycem ılk aylarda esım ve sızın dısınızda ilkinde soyledım hemen nazara geldım belkıde yada kendım kuruntu yapıyorum bılmem kı

aynen oyle canım ben zaten gebelıgı ogrensemde kımsyee demıycem ılk aylarda esım ve sızın dısınızda ilkinde soyledım hemen nazara geldım belkıde yada kendım kuruntu yapıyorum bılmem kı

En güzeli canım kalp atışları olana kadar bende düşünmüyorum 2 ay olunca anca paylaşırım ailemle allah korusun inşallah birdaha yaşamazsın ben kimyasalda bile yıkıldım.

En güzeli canım kalp atışları olana kadar bende düşünmüyorum 2 ay olunca anca paylaşırım ailemle allah korusun inşallah birdaha yaşamazsın ben kimyasalda bile yıkıldım.
aynen canım bakalım durumlar neyi gösterıcek

Akşam nasıl sokulsam acaba genelde yorgun olurum eşim bu aralar şok
Resmen kullanıyoruz kocaları Teklif kaç gündür benden gelince bizimki de şoklarda Ama artık o da alıştı testlere diyo bugün yaptınmı nolmuş çatlamışmş falan diye Aslında bu da stres yapıyo rahat olmak lazım ama olmuyo... Bide esimin kardeşi 2 aylık hamile eltiminde geçen öğrendik hamile olduğunu yani o da 1 aylık hamile. Gaza geldi bizimkide Bu ay sıra bizdedir inşallah. Allah ım hepimize nasip etsin bu ay

sende ben gibi testı yap aha da yumurtlama dönemı top sende de :)

O zaman sinir oluyor kuzum şartlama kendini ne yani onun içinmi birbirimize dokuncaz diyor allahın işine karışma diyor

aynen yakında bırılerı olunca erkekler de ıstıyo bız gurbette calısıyoruz dogu görevındeyız dıye hep maddı acıdan bırıkım yaptık degerlendırlelım dedık ev araba alındı baktık kı evde survıvor ızlemekten sıkıldık cocuk yapalım dedık sımdı yazarken cok komık geldı bana da ama artık zamanı geldı coktan :)

Ay sorma kuzum ben kasık batmalarımı bile çaktırmıyorum sırf anlamasın diye

O zaman sinir oluyor kuzum şartlama kendini ne yani onun içinmi birbirimize dokuncaz diyor allahın işine karışma diyor
ben oyle dıyınkı dıyorum kı he sen yapma sonra allahın ısıne karısma de olmaz oyle hadı sıva klları dıyorum cunku bılıyo kı adet olunca beynını yıcem ondan ugrasıyo yazık :)

can sıkıntısında kendi vücudumuzla oynuyoruz

ben oyle dıyınkı dıyorum kı he sen yapma sonra allahın ısıne karısma de olmaz oyle hadı sıva klları dıyorum cunku bılıyo kı adet olunca beynını yıcem ondan ugrasıyo yazık :)

aynen öyle valla olacağı varsa olur aslında ama biz bu yumurtlamayı taktık

ama canım kadınların erkek gıbı degıl kı takmamak elde degıl ayın her gunu yapıp yumurtlama donemınde yapmayınca olmuyo ıste bu bebek napiceksıınn bos gecmemek lazım :)

İnşallah en yakın zamanda

Aynen cnm görevş başarı ile tamamlamışsın :) bu akşam ne yapcn devammı
Ya evdeki bilgisayar bozuldu sinir oldum bütün moralim alt üst saka bi yana benden is cikmaz bugun canim :) son dk biseyler olmassa günü kapatırım boyle diye düşünüyorm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…