Yok yapmadım kuzum sıvı çok tükettim bekliyorum 11 kadar öyle yapcmSende durum nasi yaptin mi test tekrar
Nerde yasiyosun canim sen memleket neresiYok yapmadım kuzum sıvı çok tükettim bekliyorum 11 kadar öyle yapcm
Nerde yasiyosun canim sen memleket neresi
Bende eskisehirliyim ama esimin tayin durumundan erzuurm oltudayiz canimİzmirde yaşıyorum cnm Selanik göçmeniyim sen :)
Bende eskisehirliyim ama esimin tayin durumundan erzuurm oltudayiz canim
Evet canim calisiyorum erzurum aytemiz bölge müdürüyümNe iş yapıyorsun kuzum çalışıyorsun demi yanlış hatırlamıyorsam
Evet canim calisiyorum erzurum aytemiz bölge müdürüyüm
Insallah canim ya izmir insani eskişehir insani ayni kafada oluyo genelde ondan anlastik senle bence :)Daim olsun kuzum çok sevindim inşallah bebişte gelir tam olur :)
Insallah canim ya izmir insani eskişehir insani ayni kafada oluyo genelde ondan anlastik senle bence :)
Aynen öyle canim kısmet iste kimle nerde ne sebeble tanisacagin belli olmuyor bizim nasibimiz de bebek planlamasi oldu iste inşallah bu ay da guzel sonuc aliriz da beraber paylaşırız gelisiminiAa öylemi bilmiyordum ne mutlu kuzum iyi kş o gün resimi buraya atmışım çok güzel arkadaş edindim :)
Aynen öyle canim kısmet iste kimle nerde ne sebeble tanisacagin belli olmuyor bizim nasibimiz de bebek planlamasi oldu iste inşallah bu ay da guzel sonuc aliriz da beraber paylaşırız gelisimini
Ya hani bu ay yumurtlamayi yakaladim ya koyu cizgiyi silik cizgiyi falan sanki olacakmış gibi hissediyorum bu ay efsana heyecan var içimde dunde babanem aradi yasli kadin malum mu oldu nedir seni gördüm ruyamda bi oglun vardı kucağında dedi bilmiyorum ya bu sfer de cok heyecan yapıp uzulmekte istemiyorum ama iyi dusununce iyi olacagini biliyorumİnşallah kuzum ya peki ne hissediyorsun varmı içinde bir his :)
Artik maddi seyler birikim su bu mutlu etmiyo beni sanirim anne olma zamanim geldi:)Ya hani bu ay yumurtlamayi yakaladim ya koyu cizgiyi silik cizgiyi falan sanki olacakmış gibi hissediyorum bu ay efsana heyecan var içimde dunde babanem aradi yasli kadin malum mu oldu nedir seni gördüm ruyamda bi oglun vardı kucağında dedi bilmiyorum ya bu sfer de cok heyecan yapıp uzulmekte istemiyorum ama iyi dusununce iyi olacagini biliyorum
Ya hani bu ay yumurtlamayi yakaladim ya koyu cizgiyi silik cizgiyi falan sanki olacakmış gibi hissediyorum bu ay efsana heyecan var içimde dunde babanem aradi yasli kadin malum mu oldu nedir seni gördüm ruyamda bi oglun vardı kucağında dedi bilmiyorum ya bu sfer de cok heyecan yapıp uzulmekte istemiyorum ama iyi dusununce iyi olacagini biliyorum
Artik maddi seyler birikim su bu mutlu etmiyo beni sanirim anne olma zamanim geldi:)
Insallah canim ya tabi bebek dusuncesi çok guzel ama bi yandan da korkutmuyo degil hani alistik 3 yildir gezip tozmaya uyumaya nasi alisiriz diye de dusunmuyo değilim yaniKıyamam ya inşallah içine doğmuştur kuzumda kucagına alırsın bebeğinitüm dualarım seninle
Aminn canim onceki bebegimi mart ayinda kaybetmiştim insallah bu sfer de insallah martta alirim mutlu haberiTabikide cnm annelik paha biçilemez rabbim herkese nasip etsin. Yüce rabbimin en büyük hediyesi
Insallah canim ya tabi bebek dusuncesi çok guzel ama bi yandan da korkutmuyo degil hani alistik 3 yildir gezip tozmaya uyumaya nasi alisiriz diye de dusunmuyo değilim yani
Aminn canim onceki bebegimi mart ayinda kaybetmiştim insallah bu sfer de insallah martta alirim mutlu haberi
Adet gunum gelmeden önceki gece bi test yapmıştım benim mide yanmasi başlamıştı ordan anlamıştım garip ama ilk belirtim o olmuştu bide ruyamda kan testi yaptiriyodum hemen uyanip gece test yapmıştım esim nobetteydi sabah gelince de adet günümde ogrenmistimİnşallah cnm adet zamanımı öğrenmiştin gebeliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?