OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Insallah canim ya izmir insani eskişehir insani ayni kafada oluyo genelde ondan anlastik senle bence :)

Aa öylemi bilmiyordum ne mutlu kuzum iyi kş o gün resimi buraya atmışım çok güzel arkadaş edindim :)

Aa öylemi bilmiyordum ne mutlu kuzum iyi kş o gün resimi buraya atmışım çok güzel arkadaş edindim :)
Aynen öyle canim kısmet iste kimle nerde ne sebeble tanisacagin belli olmuyor bizim nasibimiz de bebek planlamasi oldu iste inşallah bu ay da guzel sonuc aliriz da beraber paylaşırız gelisimini

Aynen öyle canim kısmet iste kimle nerde ne sebeble tanisacagin belli olmuyor bizim nasibimiz de bebek planlamasi oldu iste inşallah bu ay da guzel sonuc aliriz da beraber paylaşırız gelisimini

İnşallah kuzum ya peki ne hissediyorsun varmı içinde bir his :)

İnşallah kuzum ya peki ne hissediyorsun varmı içinde bir his :)
Ya hani bu ay yumurtlamayi yakaladim ya koyu cizgiyi silik cizgiyi falan sanki olacakmış gibi hissediyorum bu ay efsana heyecan var içimde dunde babanem aradi yasli kadin malum mu oldu nedir seni gördüm ruyamda bi oglun vardı kucağında dedi bilmiyorum ya bu sfer de cok heyecan yapıp uzulmekte istemiyorum ama iyi dusununce iyi olacagini biliyorum

Artik maddi seyler birikim su bu mutlu etmiyo beni sanirim anne olma zamanim geldi:)

Kıyamam ya inşallah içine doğmuştur kuzumda kucagına alırsın bebeğini tüm dualarım seninle

Kıyamam ya inşallah içine doğmuştur kuzumda kucagına alırsın bebeğini tüm dualarım seninle
Insallah canim ya tabi bebek dusuncesi çok guzel ama bi yandan da korkutmuyo degil hani alistik 3 yildir gezip tozmaya uyumaya nasi alisiriz diye de dusunmuyo değilim yani

Insallah canim ya tabi bebek dusuncesi çok guzel ama bi yandan da korkutmuyo degil hani alistik 3 yildir gezip tozmaya uyumaya nasi alisiriz diye de dusunmuyo değilim yani

Valla ben yeğenimden biliyorum cnm 3 yaşında bekarken en çok ben ilgilenirdm inan gezip tozmak hevesi geçiyor birde kendi yavrun olunca iş değişiyor bence herşeye değer ya :)

İnşallah cnm adet zamanımı öğrenmiştin gebeliği
Adet gunum gelmeden önceki gece bi test yapmıştım benim mide yanmasi başlamıştı ordan anlamıştım garip ama ilk belirtim o olmuştu bide ruyamda kan testi yaptiriyodum hemen uyanip gece test yapmıştım esim nobetteydi sabah gelince de adet günümde ogrenmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…