OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Anladım cnm bu ay bizim ayımız olsun umarım

Silik bi cizgi cikmisti 1 gun once ertesi gunde esim gelince kan testine gitmiştik

Valla ben yeğenimden biliyorum cnm 3 yaşında bekarken en çok ben ilgilenirdm inan gezip tozmak hevesi geçiyor birde kendi yavrun olunca iş değişiyor bence herşeye değer ya :)
Bugun sunu farkettim biliyo musun. Esime dedim ki seni cok seviyorum hayirdir dedi nerden esti:) dedim ki beni anne yapabilme ihtimalini düşündüm de bi an içimden geldi dedim yani ne tuhaf varlıklarız kadin olarak :)

Temiz kalbinin içine doğmuştur inşallah cnm :) bu kanla olan testi yapıcakmısın
Yapcam canim iste 15inde falan yapariz diye düşünüyorum 18inde falan da erken gebelik testini yapicam 22 si adet baslangici ya o zaman da kan tahlili için doktora giderim diye dusunuyorm evde test yapip ogrendikten sonrasi kolay :) yeterki o çift cizgiyi goreyim:)

Bugun sunu farkettim biliyo musun. Esime dedim ki seni cok seviyorum hayirdir dedi nerden esti:) dedim ki beni anne yapabilme ihtimalini düşündüm de bi an içimden geldi dedim yani ne tuhaf varlıklarız kadin olarak :)

:) adamları şok etmekle bitmiyor bizim işimiz :))

Kesinlikle görelimde devamı gelir yeterki olsun :))

Kuzum bende yaptım şimdi idrar hafif açık renkti çok sıvı tükettiğim için ama 2 saat lavaboya gitmedim galiba çatladım bende :) dygmtl

Eklentiler

• image.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 27
Canim yumurta catlayinca daha onemli sanirim yani spremin girebilmesi için sanirim

Nasıl bir varlığız çözemedim ben neyse eşim geliyor bugün benim onu kandırmam gerek yumurta olayını çakmamsı lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…