Adet gunum gelmeden önceki gece bi test yapmıştım benim mide yanmasi başlamıştı ordan anlamıştım garip ama ilk belirtim o olmuştu bide ruyamda kan testi yaptiriyodum hemen uyanip gece test yapmıştım esim nobetteydi sabah gelince de adet günümde ogrenmistim
Silik bi cizgi cikmisti 1 gun once ertesi gunde esim gelince kan testine gitmiştikAdet gunum gelmeden önceki gece bi test yapmıştım benim mide yanmasi başlamıştı ordan anlamıştım garip ama ilk belirtim o olmuştu bide ruyamda kan testi yaptiriyodum hemen uyanip gece test yapmıştım esim nobetteydi sabah gelince de adet günümde ogrenmistim
Olcak olcak bak gorurusun:)Anladım cnm bu ay bizim ayımız olsun umarım
Olcak olcak bak gorurusun:)
Bugun sunu farkettim biliyo musun. Esime dedim ki seni cok seviyorum hayirdir dedi nerden esti:) dedim ki beni anne yapabilme ihtimalini düşündüm de bi an içimden geldi dedim yani ne tuhaf varlıklarız kadin olarak :)Valla ben yeğenimden biliyorum cnm 3 yaşında bekarken en çok ben ilgilenirdm inan gezip tozmak hevesi geçiyor birde kendi yavrun olunca iş değişiyor bence herşeye değer ya :)
Yapcam canim iste 15inde falan yapariz diye düşünüyorum 18inde falan da erken gebelik testini yapicam 22 si adet baslangici ya o zaman da kan tahlili için doktora giderim diye dusunuyorm evde test yapip ogrendikten sonrasi kolay :) yeterki o çift cizgiyi goreyim:)Temiz kalbinin içine doğmuştur inşallah cnm :) bu kanla olan testi yapıcakmısın
Bugun sunu farkettim biliyo musun. Esime dedim ki seni cok seviyorum hayirdir dedi nerden esti:) dedim ki beni anne yapabilme ihtimalini düşündüm de bi an içimden geldi dedim yani ne tuhaf varlıklarız kadin olarak :)
Yapcam canim iste 15inde falan yapariz diye düşünüyorum 18inde falan da erken gebelik testini yapicam 22 si adet baslangici ya o zaman da kan tahlili için doktora giderim diye dusunuyorm evde test yapip ogrendikten sonrasi kolay :) yeterki o çift cizgiyi goreyim:)
Iste en can alici nokta o adet gününü beklemek en zor olan kısmı:)Kesinlikle görelimde devamı gelir yeterki olsun :))
Iste en can alici nokta o adet gününü beklemek en zor olan kısmı:)
Aynen canim benimde bugün böyleydi buguni degerlendirmelisim bence:)Kuzum bende yaptım şimdi idrar hafif açık renkti çok sıvı tükettiğim için ama 2 saat lavaboya gitmedim galiba çatladım bende :)dygmtl
Gözün aydin bence senin de catladi acabaAynen canim benimde bugün böyleydi buguni degerlendirmelisim bence:)
Aynen canim benimde bugün böyleydi buguni degerlendirmelisim bence:)
Gözün aydin bence senin de catladi acabapinpirik90 ne yapti sesi cikmiyo hic
Hadi bakalim canim allah gönlümüze gore versin :)Kesin iş başındasabah alırız haberlerini bende kısmetse bu akşamı değerlendircem
Canim yumurta catlayinca daha onemli sanirim yani spremin girebilmesi için sanirimCnm benim anlamadığım şu yumurta olunca gebelik sansı var çatlayıca dahamı önemli anlamadım of
Canim yumurta catlayinca daha onemli sanirim yani spremin girebilmesi için sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?