OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Günaydın canim :) kadinlar günümüz kutlu olsun ben bugunu de degerlendircem bakalim duruma göre

Saol canım seninde dünya kadınlar günün kutlu olsun :) dünü değerlendirmedin demi cnm

Selam kızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsun Dün pek giremedim dışardaydım akşam bayaa kaynatmışsınız. Sanırım hepimiz ovulasyon dönemimizi kendi çapımızda başarıyla tamamladık gerisi rabbime kalmış inşallaaaaah 10 15 gün sonra hayırlı haberlerimizi veririz

Insallah canim ben bi tek dun ara verdim bakalim durum ne olcak insallah guzel haberler aliriz:)

Amin canım rabbim hayırlısıyla versin inşallah

Ovulasyon testınde pozıtıf gordugumuz gunmudur yumurtlama kaç gun sonra catlar bnm ovı. Testı 25 inde pozıtıftı takvımdekı otomatık hesaplayıcı 28 ini gosteryrdu adet gunum için hangısını baz almalıym
Yanı test pozıtıf olup 3. Gun çatlama ihtımali varmı hamile değilim ama doktorda randevu için soruyorum

Canım benimde takvimde 8 mart gözüküyordu ama bu ay erken yumurtladım o yüzden yumurtlama gününü yani 25 şubatı baz al. Yumurtlama günün üstüne 14 gün say adet günün belli olur ama 1- 2 gün oynayabilirim havalardan stresten falan

Testın pozıtıf oldugu gun yumurtlama dımı sagol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…