Hadi bakalim bol sans canim :)Nasıl bir varlığız çözemedim benneyse eşim geliyor bugün benim onu kandırmam gerek yumurta olayını çakmamsı lazım
Teşekkürler cnm öpüyorum seniHadi bakalim bol sans canim :)
Iyi geceler cnm optum:)Teşekkürler cnm öpüyorum seni
Iyi geceler cnm optum:)
Günaydın canim :) kadinlar günümüz kutlu olsunGünaydın canımlar :) dün akşamı değerlendirdik artık bu ay bu kadar elimizden geleni yaptık gerisi rabbime kalmış hepimize hayırlı olur umarım :)pinpirik90 dygmtl
Günaydın canim :) kadinlar günümüz kutlu olsunben bugunu de degerlendircem bakalim duruma göre
Yok canim ya canim istemedi ama keske de dedim yani sonra tutmaz falan diyeSaol canım seninde dünya kadınlar günün kutlu olsun :) dünü değerlendirmedin demi cnm
Insallah canim ben bi tek dun ara verdim bakalim durum ne olcak insallah guzel haberler aliriz:)Selam kızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsunDün pek giremedim dışardaydım akşam bayaa kaynatmışsınız. Sanırım hepimiz ovulasyon dönemimizi kendi çapımızda başarıyla tamamladık gerisi rabbime kalmış inşallaaaaah 10 15 gün sonra hayırlı haberlerimizi veririz
Selam kızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsunDün pek giremedim dışardaydım akşam bayaa kaynatmışsınız. Sanırım hepimiz ovulasyon dönemimizi kendi çapımızda başarıyla tamamladık gerisi rabbime kalmış inşallaaaaah 10 15 gün sonra hayırlı haberlerimizi veririz
Yok canim ya canim istemedi ama keske de dedim yani sonra tutmaz falan diye
Ovulasyon testınde pozıtıf gordugumuz gunmudur yumurtlama kaç gun sonra catlar bnm ovı. Testı 25 inde pozıtıftı takvımdekı otomatık hesaplayıcı 28 ini gosteryrdu adet gunum için hangısını baz almalıym
Yanı test pozıtıf olup 3. Gun çatlama ihtımali varmı hamile değilim ama doktorda randevu için soruyorum
Testın pozıtıf oldugu gun yumurtlama dımı sagol cnmCanım benimde takvimde 8 mart gözüküyordu ama bu ay erken yumurtladım o yüzden yumurtlama gününü yani 25 şubatı baz al. Yumurtlama günün üstüne 14 gün say adet günün belli olur ama 1- 2 gün oynayabilirim havalardan stresten falan
silikleştiği gün çatlar canımTestın pozıtıf oldugu gun yumurtlama dımı sagol cnm
Testın pozıtıf oldugu gun yumurtlama dımı sagol cnm
Pozıtıften 2 gun sonra sılıkleştısilikleştiği gün çatlar canım
Bu gun koyu cızgıyı gordugumun 12. Gunuydu kan testım negatıf cıktıEvet cnım koyu çizgiyi gördüysen pozitif :)
Bu gun koyu cızgıyı gordugumun 12. Gunuydu kan testım negatıf cıktımalesef
İnşallah senn vardr canm bnmBenimde 2 gün pozitifti dün silikleşti. Hemen olumsuz düşünme canım adet olmadın sonuçta. Adete kadar şans vardı Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?