- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
2gün sonraa çatladı o zaman zanım o günü de değerlendirmiş miydin pekiPozıtıften 2 gun sonra sılıkleştı
İnşallah senn vardr canm bnm
Ovı pozıtıf oldugu gunu ertesı gunu sobra bı gun boştu ve diğer gunduİnşallah canım isteyen herkese nasip olsun hangi günlerş değerlendir peki.
Ovı pozıtıf oldugu gunu ertesı gunu sobra bı gun boştu ve diğer gundu
Insallah canim herşeyin hayırlısı olsun :)Yok cnm 1 gün ilişkide bulunup hamile kalanlar var ol dedikten sonra mutlaka olur. Umarım güzel olur ben yarınıda değerlendircem eşim izinlide ne olur olmaz
Canim benim de takvime gore bu ay 8 martta yumurtlama gosteriyo ama ovulasyon testiyle 5inde koyu cizgiyi yakaladim o gece iliski oldu 6sinda da siliklestigini farkettim o günde ilişki oldu ovulasyon testinde yumurtlama silikleşmeye basladigi gun yumurta catliyor sende siliklestigi gunu baz almalisin bence ayrica insallah pozitif sonucu alirim da daha detayli bilgi verebilirim sana :)Ovulasyon testınde pozıtıf gordugumuz gunmudur yumurtlama kaç gun sonra catlar bnm ovı. Testı 25 inde pozıtıftı takvımdekı otomatık hesaplayıcı 28 ini gosteryrdu adet gunum için hangısını baz almalıym
Yanı test pozıtıf olup 3. Gun çatlama ihtımali varmı hamile değilim ama doktorda randevu için soruyorum
Canim benim de takvime gore bu ay 8 martta yumurtlama gosteriyo ama ovulasyon testiyle 5inde koyu cizgiyi yakaladim o gece iliski oldu 6sinda da siliklestigini farkettim o günde ilişki oldu ovulasyon testinde yumurtlama silikleşmeye basladigi gun yumurta catliyor sende siliklestigi gunu baz almalisin bence ayrica insallah pozitif sonucu alirim da daha detayli bilgi verebilirim sana :)
Canim benimde bu ay 8 mart gözüküyor takvime gore ama ovulasyon testiyle 5inde pozitif yakaladim yani takvime gore bazen erken olabiliyo seninde siliklesmis bundan once koyu iki çizgiyi yakaladin miKızlar bakarmisiniz ? Son adet 21 subat. 4 martta dr yumurtlama var buyumus dedi. Adet takvimine gore p.tesi catlicak gözüküyordu. Bugun ovulasyon testi yaptim. Silik gibi. Adetin onaltinci gubu test elime bugün gecti. O yuzden dun nasildi bilmiyorum
Canim benim adetlerim duzenlidir 28 gunde bir olurum normalde takvims gore8 martta yumurtlama gunum ama ovulasyon testiyle 5 martta poztifi yakaladim ve 5 ve 6 sini degerlendirdim sen kullanuyo musun ovulasyon testiAyy lutfen bana da detayli bi bilgi veriiin :) bende pco var. Adetlerim düzensiz hep.
Canim benimde bu ay 8 mart gözüküyor takvime gore ama ovulasyon testiyle 5inde pozitif yakaladim yani takvime gore bazen erken olabiliyo seninde siliklesmis bundan once koyu iki çizgiyi yakaladin mi
Canim benim adetlerim duzenlidir 28 gunde bir olurum normalde takvims gore8 martta yumurtlama gunum ama ovulasyon testiyle 5 martta poztifi yakaladim ve 5 ve 6 sini degerlendirdim sen kullanuyo musun ovulasyon testi
Canim ne zaman son adet tarihin senin asagi yukari kac gunde bir adet oluyosun ona gore dusuneyim ki30 luk test bugun ulasti bana. Yarin yapsam daha koyu cikma ihtimali varmi
Ama doktora gittiğinde yumurta olusmus dedi sana demi sonucta yumurtan 4 martta büyumeye baslamissa bi kac gundur de ilişkin olmus canim bence o arada çatlamıştırEn son 21 subatti. Ben ilacsiz adet olamıyorum ne yazikki pco dan dolayı
Canim ne zaman son adet tarihin senin asagi yukari kac gunde bir adet oluyosun ona gore dusuneyim ki
Ama doktora gittiğinde yumurta olusmus dedi sana demi sonucta yumurtan 4 martta büyumeye baslamissa bi kac gundur de ilişkin olmus canim bence o arada çatlamıştır
Ama doktora gittiğinde yumurta olusmus dedi sana demi sonucta yumurtan 4 martta büyumeye baslamissa bi kac gundur de ilişkin olmus canim bence o arada çatlamıştır
mayissinegi doktor 4unde yumurtan buyumus dedigine gore bi kac gun içinde çatlamıştır bence testinde o yuzden silik cikiyo olabilir canim çünkü test siliklesince yumurta catlmasi demek oluyo aslinda bi bakima yumurtan catlamadan önce haberin olmus doktor sayesinde ve 5 günü degerlendirmissin bu cok guzel bisey bence insallah allah bu ay hepimizi güldürsün aminnnnn:)
Valla canm bende bu ay ovulasyon da pozitifi gorunce cok umutlandım insallah hepimiz mutlu haberleri vericez ben cok heycanliyim hadi bakalim sende cok sansliisin bence doktorun soylemis yumurtan buyumus diye ve degerlendirmissin bence bizim ovu testlerine gore daha iyi bisey :)Amiiiiiin insallahhh :) ağzından bal damliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?