OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Ovı pozıtıf oldugu gunu ertesı gunu sobra bı gun boştu ve diğer gundu

Anladım cnm bende 2 mart - 5 mart pozitifti değerlendirdim 6 martta pozitifti dün akşamda çatladı o günü değerlendirdim. İnsallah tutar

Canim benim de takvime gore bu ay 8 martta yumurtlama gosteriyo ama ovulasyon testiyle 5inde koyu cizgiyi yakaladim o gece iliski oldu 6sinda da siliklestigini farkettim o günde ilişki oldu ovulasyon testinde yumurtlama silikleşmeye basladigi gun yumurta catliyor sende siliklestigi gunu baz almalisin bence ayrica insallah pozitif sonucu alirim da daha detayli bilgi verebilirim sana :)

Kızlar bakarmisiniz ? Son adet 21 subat. 4 martta dr yumurtlama var buyumus dedi. Adet takvimine gore p.tesi catlicak gözüküyordu. Bugun ovulasyon testi yaptim. Silik gibi. Adetin onaltinci gubu test elime bugün gecti. O yuzden dun nasildi bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20170308_162538.webp
    3 KB · Görüntüleme: 19

Ayy lutfen bana da detayli bi bilgi veriiin :) bende pco var. Adetlerim düzensiz hep.

Canim benimde bu ay 8 mart gözüküyor takvime gore ama ovulasyon testiyle 5inde pozitif yakaladim yani takvime gore bazen erken olabiliyo seninde siliklesmis bundan once koyu iki çizgiyi yakaladin mi

Ayy lutfen bana da detayli bi bilgi veriiin :) bende pco var. Adetlerim düzensiz hep.
Canim benim adetlerim duzenlidir 28 gunde bir olurum normalde takvims gore8 martta yumurtlama gunum ama ovulasyon testiyle 5 martta poztifi yakaladim ve 5 ve 6 sini degerlendirdim sen kullanuyo musun ovulasyon testi

Yok test bugun ulasti bana o yuzden yapamadim. İlk defa bugun denedim.boyle oldu cizgiler Ama bes gundur falan hergun ilişki oluyor :)

Canim benimde bu ay 8 mart gözüküyor takvime gore ama ovulasyon testiyle 5inde pozitif yakaladim yani takvime gore bazen erken olabiliyo seninde siliklesmis bundan once koyu iki çizgiyi yakaladin mi

Canim benim adetlerim duzenlidir 28 gunde bir olurum normalde takvims gore8 martta yumurtlama gunum ama ovulasyon testiyle 5 martta poztifi yakaladim ve 5 ve 6 sini degerlendirdim sen kullanuyo musun ovulasyon testi

30 luk test bugun ulasti bana. Yarin yapsam daha koyu cikma ihtimali varmi

Canim ne zaman son adet tarihin senin asagi yukari kac gunde bir adet oluyosun ona gore dusuneyim ki

Ama doktora gittiğinde yumurta olusmus dedi sana demi sonucta yumurtan 4 martta büyumeye baslamissa bi kac gundur de ilişkin olmus canim bence o arada çatlamıştır

Evet yumurtan büyümüş dedi. Bakalim ben yarim bidaha tekrarliyim iyice koyulasmismi yoksa siliklesmismi diye

Ama doktora gittiğinde yumurta olusmus dedi sana demi sonucta yumurtan 4 martta büyumeye baslamissa bi kac gundur de ilişkin olmus canim bence o arada çatlamıştır
mayissinegi doktor 4unde yumurtan buyumus dedigine gore bi kac gun içinde çatlamıştır bence testinde o yuzden silik cikiyo olabilir canim çünkü test siliklesince yumurta catlmasi demek oluyo aslinda bi bakima yumurtan catlamadan önce haberin olmus doktor sayesinde ve 5 günü degerlendirmissin bu cok guzel bisey bence insallah allah bu ay hepimizi güldürsün aminnnnn:)

Amiiiiiin insallahhh :) ağzından bal damliyor

Amiiiiiin insallahhh :) ağzından bal damliyor
Valla canm bende bu ay ovulasyon da pozitifi gorunce cok umutlandım insallah hepimiz mutlu haberleri vericez ben cok heycanliyim hadi bakalim sende cok sansliisin bence doktorun soylemis yumurtan buyumus diye ve degerlendirmissin bence bizim ovu testlerine gore daha iyi bisey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…