OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Ama ben pco oldugum icin catlamazmi diye korkuyordum. O yuzden ovu testi alip kendim takip etmek istedim. Çünkü klomen kullandım bu ay yumurtalar buyusun diye. Ama dr catlatma ignesi vermedi kendi catlar diye

Ama ben pco oldugum icin catlamazmi diye korkuyordum. O yuzden ovu testi alip kendim takip etmek istedim. Çünkü klomen kullandım bu ay yumurtalar buyusun diye. Ama dr catlatma ignesi vermedi kendi catlar diye
Canim demekki yumurtan yeterli büyukluge ulasmis ki doktor catlama ignesi vermemis ondan sonraki günleri değerlendirmen avantaj olmus bence

Insallah canim bende bugunu degerlendiricem dun boş gectim esimin denetlemeleri basladi tam benim onemli günlerimde bakalim ne olucak cok heyecanliyim:)

Hadi hayirlisiiii :) ben normalde ilaçsız adet olmuyorum ya yumurta catladiysa gebelik olmazsa kesin adet olurmuyum

Kızlar bugün adetimin 23.günü ..adetini 9.gününden itibaren her gün aynı saatte ve kurallara uygun olarak ovulasyon testini yapıyorum. Ama hala çift çizgi göremedim. Benimle aynı durumda olan var mı?

Hadi hayirlisiiii :) ben normalde ilaçsız adet olmuyorum ya yumurta catladiysa gebelik olmazsa kesin adet olurmuyum
Canim yumurtan catladiysa 14 gun sonra adet olursun zaten yumurta dollenmedigi için 14 gun sonra kalinlasan rahim duvarlari adet kanamasiyla atiliyor vucuttan

Kızlar bugün adetimin 23.günü ..adetini 9.gününden itibaren her gün aynı saatte ve kurallara uygun olarak ovulasyon testini yapıyorum. Ama hala çift çizgi göremedim. Benimle aynı durumda olan var mı?
Canim simdi gordum msjini sivi almaman gerek 4 saat falan idararini tutup o sekilde yapman gerek bunlara dikkat ettin mi peki normalde kac gunde adet oluyosun

Her gün saat 18.30 da yapıyorum canım. Ayrıca sıvı alımına da dikkat ediyorum. Adetlerim çok düzenli olmamakla birlikte 35 40 günde bir oluyor

Her gün saat 18.30 da yapıyorum canım. Ayrıca sıvı alımına da dikkat ediyorum. Adetlerim çok düzenli olmamakla birlikte 35 40 günde bir oluyor
Canim 35 40 diyosun ya max sayıdan hesaplarsak 40 eksi 14 ten 26 olur yani aşağı yukari 20. Gun ve 26. Gun arasinds yumurtlama olur gibi sen bence ayni sekilde devam et yapmaya hala koyulasmadiysa yumurta catlamamis demektir

Canim 35 40 diyosun ya max sayıdan hesaplarsak 40 eksi 14 ten 26 olur yani aşağı yukari 20. Gun ve 26. Gun arasinds yumurtlama olur gibi sen bence ayni sekilde devam et yapmaya hala koyulasmadiysa yumurta catlamamis demektir
1 veya 2 gun icinde bence lh hormonu maximum seviyeye ulasir ve cift koyu cizgiyi yakalarsın 2 cizgiyi koyu gördüğün gun ve ertesi gunu (yani siliklesince) kesin degerlendir asil yumurta catlama olayi siliklesince oluyo

Herhangi bir hastalığın var mı canım pko yumurta tembelliği falan biliyor musun?

Kızlar testte pozitif görmemin üzerinden 6 gün geçti zaman geçmek bilmiyor psikoloji allak bullak ilginç bir kasık ağrısıdır gidiyor dün rüyamda gebelik testi yaptım pozitif çıktı bir uyandım rüya olduğunu anlayınca yaşadığım üzüntü tüm gün geçmedi... sizlerde ne var ne yok nasılsınız

Canim cok guzel bi ruya gormussun bende ilk gebeligimi oyle anlamistim ama malesef benimki düşükle sonuclandi 2 3 gun gecsin test yap bence yerlesme olur o zamana kadar:)

Canim cok guzel bi ruya gormussun bende ilk gebeligimi oyle anlamistim ama malesef benimki düşükle sonuclandi 2 3 gun gecsin test yap bence yerlesme olur o zamana kadar:)
Benim henüz 2 gun oldu yumurtlama olali bende bu ay dehset heycanliyim adet takvimine göre bugun yumurtlamam ama pozitifi 5inde yakaladim 6sinda siliklesti 2 gunu de degerlendirdim senin adet tarihin hangi gün insallah super haberler veririz birbirimize yaaa ben bu ay cok umutluyum cNim:)

Aklıma direk sen geldin canım anlatmıştın rüyanda gördüğünü :) içimden ne geçiyor anlayamıyorum kasık ağrısı bel ağrısı var göğüslerde hiç bişey yok canım ben adet tarihimi bilmiyorum malesef pko olduğu için hiç düzeni yok en son 28 Ocak'ta adet olmuştum aylar geçmiş ahahah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…