Bugun de yapabilirsin gunde 2 defa yaptım ben ama sivi gida alma 4 saat falan idrarini tut sonra testi tekrarla canim atarsin buraya etiketle beni bakalimBen yinede yarın bi tekrarlayım testii
Valla canm bende bu ay ovulasyon da pozitifi gorunce cok umutlandım insallah hepimiz mutlu haberleri vericez ben cok heycanliyim hadi bakalim sende cok sansliisin bence doktorun soylemis yumurtan buyumus diye ve degerlendirmissin bence bizim ovu testlerine gore daha iyi bisey :)
Bugun de yapabilirsin gunde 2 defa yaptım ben ama sivi gida alma 4 saat falan idrarini tut sonra testi tekrarla canim atarsin buraya etiketle beni bakalim
Canim demekki yumurtan yeterli büyukluge ulasmis ki doktor catlama ignesi vermemis ondan sonraki günleri değerlendirmen avantaj olmus benceAma ben pco oldugum icin catlamazmi diye korkuyordum. O yuzden ovu testi alip kendim takip etmek istedim. Çünkü klomen kullandım bu ay yumurtalar buyusun diye. Ama dr catlatma ignesi vermedi kendi catlar diye
Ne demek canim insallah hepimiz bebislerimizjn haberlerini aliriz birbirimizi motive edip bilmedigimiz seyleri soruyoruz bildigim kadarıyla yardimci olabildiysem ne mutlu bana :)Tamam tatliim :) cok sagol ilgilendigin icin
Canim demekki yumurtan yeterli büyukluge ulasmis ki doktor catlama ignesi vermemis ondan sonraki günleri değerlendirmen avantaj olmus bence
Ne demek canim insallah hepimiz bebislerimizjn haberlerini aliriz birbirimizi motive edip bilmedigimiz seyleri soruyoruz bildigim kadarıyla yardimci olabildiysem ne mutlu bana :)
Insallah canim bende bugunu degerlendiricem dun boş gectim esimin denetlemeleri basladi tam benim onemli günlerimde bakalim ne olucak cok heyecanliyim:)İnsallah ilerde bebislerle ilgili sorularimiz olur :))
Insallah canim bende bugunu degerlendiricem dun boş gectim esimin denetlemeleri basladi tam benim onemli günlerimde bakalim ne olucak cok heyecanliyim:)
Canim yumurtan catladiysa 14 gun sonra adet olursun zaten yumurta dollenmedigi için 14 gun sonra kalinlasan rahim duvarlari adet kanamasiyla atiliyor vucuttanHadi hayirlisiiii :) ben normalde ilaçsız adet olmuyorum ya yumurta catladiysa gebelik olmazsa kesin adet olurmuyum
Canim simdi gordum msjini sivi almaman gerek 4 saat falan idararini tutup o sekilde yapman gerek bunlara dikkat ettin mi peki normalde kac gunde adet oluyosunKızlar bugün adetimin 23.günü ..adetini 9.gününden itibaren her gün aynı saatte ve kurallara uygun olarak ovulasyon testini yapıyorum. Ama hala çift çizgi göremedim. Benimle aynı durumda olan var mı?
Canim 35 40 diyosun ya max sayıdan hesaplarsak 40 eksi 14 ten 26 olur yani aşağı yukari 20. Gun ve 26. Gun arasinds yumurtlama olur gibi sen bence ayni sekilde devam et yapmaya hala koyulasmadiysa yumurta catlamamis demektirHer gün saat 18.30 da yapıyorum canım. Ayrıca sıvı alımına da dikkat ediyorum. Adetlerim çok düzenli olmamakla birlikte 35 40 günde bir oluyor
1 veya 2 gun icinde bence lh hormonu maximum seviyeye ulasir ve cift koyu cizgiyi yakalarsın 2 cizgiyi koyu gördüğün gun ve ertesi gunu (yani siliklesince) kesin degerlendir asil yumurta catlama olayi siliklesince oluyoCanim 35 40 diyosun ya max sayıdan hesaplarsak 40 eksi 14 ten 26 olur yani aşağı yukari 20. Gun ve 26. Gun arasinds yumurtlama olur gibi sen bence ayni sekilde devam et yapmaya hala koyulasmadiysa yumurta catlamamis demektir
Herhangi bir hastalığın var mı canım pko yumurta tembelliği falan biliyor musun?Kızlar bugün adetimin 23.günü ..adetini 9.gününden itibaren her gün aynı saatte ve kurallara uygun olarak ovulasyon testini yapıyorum. Ama hala çift çizgi göremedim. Benimle aynı durumda olan var mı?
Canim cok guzel bi ruya gormussun bende ilk gebeligimi oyle anlamistim ama malesef benimki düşükle sonuclandi 2 3 gun gecsin test yap bence yerlesme olur o zamana kadar:)Kızlar testte pozitif görmemin üzerinden 6 gün geçti zaman geçmek bilmiyor psikoloji allak bullak ilginç bir kasık ağrısıdır gidiyor dün rüyamda gebelik testi yaptım pozitif çıktı bir uyandım rüya olduğunu anlayınca yaşadığım üzüntü tüm gün geçmedi... sizlerde ne var ne yok nasılsınız
Benim henüz 2 gun oldu yumurtlama olali bende bu ay dehset heycanliyim adet takvimine göre bugun yumurtlamam ama pozitifi 5inde yakaladim 6sinda siliklesti 2 gunu de degerlendirdim senin adet tarihin hangi gün insallah super haberler veririz birbirimize yaaa ben bu ay cok umutluyum cNim:)Canim cok guzel bi ruya gormussun bende ilk gebeligimi oyle anlamistim ama malesef benimki düşükle sonuclandi 2 3 gun gecsin test yap bence yerlesme olur o zamana kadar:)
Aklıma direk sen geldin canım anlatmıştın rüyanda gördüğünü :) içimden ne geçiyor anlayamıyorum kasık ağrısı bel ağrısı var göğüslerde hiç bişey yok canım ben adet tarihimi bilmiyorum malesef pko olduğu için hiç düzeni yok en son 28 Ocak'ta adet olmuştum aylar geçmiş ahahah :)Benim henüz 2 gun oldu yumurtlama olali bende bu ay dehset heycanliyim adet takvimine göre bugun yumurtlamam ama pozitifi 5inde yakaladim 6sinda siliklesti 2 gunu de degerlendirdim senin adet tarihin hangi gün insallah super haberler veririz birbirimize yaaa ben bu ay cok umutluyum cNim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?