OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Canim cok guzel bi ruya gormussun bende ilk gebeligimi oyle anlamistim ama malesef benimki düşükle sonuclandi 2 3 gun gecsin test yap bence yerlesme olur o zamana kadar:)

Tam 14 gün beklesem mi diyorum canım test için adet olmazsam mı yapsam kaç aydır hep negatif

Canim benim insallah allahim kalbine göre versin bebislerimizi gobuslerimizde duydugumuz müthiş anlar yasatsin bize ben inanıyorum bu ay burdaki kadinlarin miladi olucak bi kac kisiyiz burda bu konuda sabirsizca bekleyen benim adet günüm 22 mart takvime gore ama testi 17 sinde falan yapicam insallah mutlu haberi veiririz :)

Tam 14 gün beklesem mi diyorum canım test için adet olmazsam mı yapsam kaç aydır hep negatif
Bence ilişki uzerinden en az 12 gun falan gecmesi gerekiyo canim çünkü benim ilk gebeligimde 13. Gun bile cok silik çıkmıştı 14. Gun adet gunumde 208. Bhcg degeriyle ogrenmistim

Allah bizler gibi istekli hiç bir insanın kucağını boş bırakmasın canım inşallah bu ay hepimiz güzel haberler veririz dün kuzenim aradı hamileymiş bir yanım çok sevindi bir yanım buruk ama olsun isteyen herkesin içinde bizimde olsun

Dimi oyle oluyo canim bizim bir sene once 14 martta kaybettik bebegimizi sonra dusunmedim 3 aydir deniyoruz. Bende birinin hamile haberini duyunca bi yandan icim burkuluyo ama bu ay olucak insallah :)

Bence ilişki uzerinden en az 12 gun falan gecmesi gerekiyo canim çünkü benim ilk gebeligimde 13. Gun bile cok silik çıkmıştı 14. Gun adet gunumde 208. Bhcg degeriyle ogrenmistim
Allah bu kez sağlıkla kucağına almayı nasip edecek canım inanıyorum ben aman geç olsun da bizimle olsun bekleyeceğim ben

Dimi oyle oluyo canim bizim bir sene once 14 martta kaybettik bebegimizi sonra dusunmedim 3 aydir deniyoruz. Bende birinin hamile haberini duyunca bi yandan icim burkuluyo ama bu ay olucak insallah :)
Benim de dün misafir vardı canım 4 sene geçmiş olmamış bebekleri hem de ikisindede sorun yokmuş çok üzüldüm Allahım nasıl dayanır bir insan ben 6 ayda kafayı yedim nerdeyse

Benim de dün misafir vardı canım 4 sene geçmiş olmamış bebekleri hem de ikisindede sorun yokmuş çok üzüldüm Allahım nasıl dayanır bir insan ben 6 ayda kafayı yedim nerdeyse
Yok canim kotu seyler düşünme evrene negatif enerjilerini gönderme sakin herseyin iyisini dusuncez :)

Yok canim kotu seyler düşünme evrene negatif enerjilerini gönderme sakin herseyin iyisini dusuncez :)
Ya kuzum ilk kez şimdi söylüyorum fikri kafamdan kovmaya çalışıyorum ama hamileymişim gibi hissediyorum ama bir yandan da umudum yok

Canim cok guzel bi ruya gormussun bende ilk gebeligimi oyle anlamistim ama malesef benimki düşükle sonuclandi 2 3 gun gecsin test yap bence yerlesme olur o zamana kadar:)
Umarim öyle olur canim.bu ay ilk denemem.2 buçuk yıldır evliyim.yeni jarar verdik.yaşım 36 oldu.yani 1981 liyim.inşallah zor olmaz..

Canim 35 40 diyosun ya max sayıdan hesaplarsak 40 eksi 14 ten 26 olur yani aşağı yukari 20. Gun ve 26. Gun arasinds yumurtlama olur gibi sen bence ayni sekilde devam et yapmaya hala koyulasmadiysa yumurta catlamamis demektir
Umarim öyle olur canim.bu ay ilk denemem.2 buçuk yıldır evliyim.yeni jarar verdik.yaşım 36 oldu.yani 1981 liyim.inşallah zor olmaz.

Merhaba hanımlar ne kadar işimiz zor Hemen hemen yorumları okudum ve bu yolda yalnız olmadığımı görünce hem seviniyorum hem üzülüyorum. Allah bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah. Bende bu ay elimden geleni yaptım. Hayırlısı bakalım. Bi arkadaşın k.valide si demiş önceden test mi var di diye Evet yoktu önceden yiyecekler dogaldi evet o zamanki erkekler tabiri caizse arabada beş evde onbeşmis. Şimdi zorla yatağa götürüyoruz hele bide yumurtlama günü muhabbeti olunca tamamen stres. Şimdiki zamanın erkekleri yorgun yoksa niye testle bilmem neyle uğraşalım. Hakkımızda hayırlısi olsun inşallah. Burda olduğum için dualarinizin içinde olduğumu biliyorum Sizlerde benim dualarımın içindesiniz. Dilerim hayallerimize en kısa zamanda kavuşuruz. Bu arada bat 18 mart bide doğum günüm Ne güzel supriz olur Düşünmesi hayalı bile çok güzel...

Herhangi bir hastalığın var mı canım pko yumurta tembelliği falan biliyor musun?
Benim bildiğim bir rahatsızlığım yok canım. .adetimin 7.günü yani 21 şubatta doktora gittim ultrasonla baktı bir sıkıntı gormedi ..bir sonraki adetin in 3.günü gel hormon bakalım dedi..ama adetin 23.günü oldu bugün ovulasyon çubuğu hala tek çizgi. .

Bence senin 26. Gunde koyu cizgiyi yakaliucaksin bak canim takip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…