Genelde burda şahit olduğum durum çoğu kişi gebelik testi öncesi ovulasyonla test yapıp ogrenende oldu..başta silik adete yakın koyu ovulasyon ...benimde 6/7 gün şiddetli bel Agrisndan şüphe duyup bende ovulasyon yaptım..tabi hemen kaptirmadim kendimi.p.tesi tekrar yapacağım siliklesecek mi yoksa daha koyulasacak mi diye.
Bak burda özellikle önceki siliklesmis testi de koydum ki belli olsun.
Eki Görüntüle 1901216
F Frkzhd ne düşünüyorsun canimm.
Batım 28 ekim .ovulasyondan 9 gün sonra yaptım...ama bu kesin diye birşey yok..eğer adetim gelmezse gecikmesini bekleyeceğim .Canim harika bir cevap olmus cok mutlu oldum. Senin en son testinle benim bugun cikan sonucun resmen ayni... Normalde o sekilde olmamasi gerekir diye biliyorum ben. Bende kaptirmadim acikcasi... cunku cok yogun bir ay gecirdim, ve takipten uzagim. Bat 6 gun var suan yumurtlama olmasi zaten mumkun degil doktorun bana 14-16. Gunlerde yumurtluyorsun demisti takip yaptirdigim zaman... Yani tamamen silik degil sanki testim o dikkatimi cekti. Bilemedim ki... Bazen adete yakin koyulasan da oluyormus adet sebebiyle. Bunu da duydum. Sonucta kafam duman... Benimkini bilemiyorum takipten uzaktim ama senin sonuc gebelik gibi gozukuyor... Bat ne zaman?
Evet koyulaşıyor sankiGenelde burda şahit olduğum durum çoğu kişi gebelik testi öncesi ovulasyonla test yapıp ogrenende oldu..başta silik adete yakın koyu ovulasyon ...benimde 6/7 gün şiddetli bel Agrisndan şüphe duyup bende ovulasyon yaptım..tabi hemen kaptirmadim kendimi.p.tesi tekrar yapacağım siliklesecek mi yoksa daha koyulasacak mi diye.
Bak burda özellikle önceki siliklesmis testi de koydum ki belli olsun.
Eki Görüntüle 1901216
F Frkzhd ne düşünüyorsun canimm.
Ben yaşamadımSlm Kizlar. Ya ben ordet Merak ediyorum.yumurtlama zamanina denk getirip Eger tabi tuttuysa,bunu hisseden oluyor MU? Yani dollenme esnasinda herhangi bir belirti yasayan oluyor MU?
Aynen canım bende gebelik var umidine kendimi cook fazla kaptırmadan bekleyecegim ..kaptirmuyorum ki sonunda uzulmeyeyim sevinmek daha güzel.Evet koyulaşıyor sankiama gebelik var demek için baya koyu olması lazım bata yaklaşırken yine yap bakalım
Kızlar az önce test yaptım ama inanılmaz silik çıktı dünkü attıkkarımdan baya silik acaba günümü kaçırdım dicem de adetim biteli daha bu 5. Gün ne diyorsunuz akşam tekrar mı yapsam?Aynen canım bende gebelik var umidine kendimi cook fazla kaptırmadan bekleyecegim ..kaptirmuyorum ki sonunda uzulmeyeyim sevinmek daha güzel.
Bi önceki yaptığın testlerle birlikte foto atar misin?Kızlar az önce test yaptım ama inanılmaz silik çıktı dünkü attıkkarımdan baya silik acaba günümü kaçırdım dicem de adetim biteli daha bu 5. Gün ne diyorsunuz akşam tekrar mı yapsam?
11.gün tam koyulasma olmamış ama bi koyulasma var.sıvı alımına dikkat ederek yapıyorsun demi testleri..mümkün oldukça gün aşırı değerlendirmeye bak ve nolur nolmaz bu gunu de degerlendir..testleri yapmaya devam et bakalım tamamen açılma olacak mi?
O silik çizgi çıkıyor sen ona takılma önemli olan koyu iki çift çizgiyi yakalamak.devam et.degerledirmelere de devam et.Benimde adetim 5 gün suruyor biteli 2.gün bugün ve bende ovulasyon testi yaptım.Benimde silik çıktı ama ben adetim yeni bittiği için tek çizgi cikar diye düşünüyordum.ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum bakarmisiniz ne anlama geliyor acaba.normal de böyle mi oluyor
Testleri yapmadan önceki 2 saat sıvı almıyorum şuan çok silik değerlendirmem işe yarar mı ki yinede yapıcam ama11.gün tam koyulasma olmamış ama bi koyulasma var.sıvı alımına dikkat ederek yapıyorsun demi testleri..mümkün oldukça gün aşırı değerlendirmeye bak ve nolur nolmaz bu gunu de degerlendir..testleri yapmaya devam et bakalım tamamen açılma olacak mi?
Tamam canım sagolO silik çizgi çıkıyor sen ona takılma önemli olan koyu iki çift çizgiyi yakalamak.devam et.degerledirmelere de devam et.
Bunu hissetmek çok zordur bence sanmak kuzuSlm Kizlar. Ya ben ordet Merak ediyorum.yumurtlama zamanina denk getirip Eger tabi tuttuysa,bunu hisseden oluyor MU? Yani dollenme esnasinda herhangi bir belirti yasayan oluyor MU?
Arkadaşlar benim her zaman bu şekilde bir çizgi silik çıkıyor büyük ihtimalle birşey yoktur bence ama tabiki olmasını isterim Allah herkese Nasib etsin bende içinde inşallahCanim harika bir cevap olmus cok mutlu oldum. Senin en son testinle benim bugun cikan sonucun resmen ayni... Normalde o sekilde olmamasi gerekir diye biliyorum ben. Bende kaptirmadim acikcasi... cunku cok yogun bir ay gecirdim, ve takipten uzagim. Bat 6 gun var suan yumurtlama olmasi zaten mumkun degil doktorun bana 14-16. Gunlerde yumurtluyorsun demisti takip yaptirdigim zaman... Yani tamamen silik degil sanki testim o dikkatimi cekti. Bilemedim ki... Bazen adete yakin koyulasan da oluyormus adet sebebiyle. Bunu da duydum. Sonucta kafam duman... Benimkini bilemiyorum takipten uzaktim ama senin sonuc gebelik gibi gozukuyor... Bat ne zaman?
Sen birlikteliğe devam et.yani genel olarak adet bitimi başlayıp devam edilmeli bence illa o teste bağlı kalıp o günü beklememek lazım ve test çift gösterse dahi yine de devam edilmesi taraftarıyım ne zaman ne olacağı belli olmaz.Testleri yapmadan önceki 2 saat sıvı almıyorum şuan çok silik değerlendirmem işe yarar mı ki yinede yapıcam ama
Bende ona şaşırdım canım ben hiç çizgi çıkmaz diye düşünmüştüm adetim yeni bitti çünkü.ve yaptım hemen ikinci çizgi oluştu dediğin gibi erken mi yumurtluycam ki acaba
Bende ona şaşırdım canım ben hiç çizgi çıkmaz diye düşünmüştüm adetim yeni bitti çünkü.ve yaptım hemen ikinci çizgi oluştu dediğin gibi erken mi yumurtluycam ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?