OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Bu arada bu son test, yumurtlamadan kac gun sonra yapildi 23.gun yazan?

Batım 28 ekim .ovulasyondan 9 gün sonra yaptım...ama bu kesin diye birşey yok..eğer adetim gelmezse gecikmesini bekleyeceğim .

Evet koyulaşıyor sanki ama gebelik var demek için baya koyu olması lazım bata yaklaşırken yine yap bakalım

Evet koyulaşıyor sanki ama gebelik var demek için baya koyu olması lazım bata yaklaşırken yine yap bakalım
Aynen canım bende gebelik var umidine kendimi cook fazla kaptırmadan bekleyecegim ..kaptirmuyorum ki sonunda uzulmeyeyim sevinmek daha güzel.

Aynen canım bende gebelik var umidine kendimi cook fazla kaptırmadan bekleyecegim ..kaptirmuyorum ki sonunda uzulmeyeyim sevinmek daha güzel.
Kızlar az önce test yaptım ama inanılmaz silik çıktı dünkü attıkkarımdan baya silik acaba günümü kaçırdım dicem de adetim biteli daha bu 5. Gün ne diyorsunuz akşam tekrar mı yapsam?

Kızlar az önce test yaptım ama inanılmaz silik çıktı dünkü attıkkarımdan baya silik acaba günümü kaçırdım dicem de adetim biteli daha bu 5. Gün ne diyorsunuz akşam tekrar mı yapsam?
Bi önceki yaptığın testlerle birlikte foto atar misin?

Benimde adetim 5 gün suruyor biteli 2.gün bugün ve bende ovulasyon testi yaptım.Benimde silik çıktı ama ben adetim yeni bittiği için tek çizgi cikar diye düşünüyordum.ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum bakarmisiniz ne anlama geliyor acaba.normal de böyle mi oluyor

Eklentiler

• IMAG1634_1.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 115
O silik çizgi çıkıyor sen ona takılma önemli olan koyu iki çift çizgiyi yakalamak.devam et.degerledirmelere de devam et.

Testleri yapmadan önceki 2 saat sıvı almıyorum şuan çok silik değerlendirmem işe yarar mı ki yinede yapıcam ama

Slm Kizlar. Ya ben ordet Merak ediyorum.yumurtlama zamanina denk getirip Eger tabi tuttuysa,bunu hisseden oluyor MU? Yani dollenme esnasinda herhangi bir belirti yasayan oluyor MU?
Bunu hissetmek çok zordur bence sanmak kuzu

Arkadaşlar benim her zaman bu şekilde bir çizgi silik çıkıyor büyük ihtimalle birşey yoktur bence ama tabiki olmasını isterim Allah herkese Nasib etsin bende içinde inşallah

Testleri yapmadan önceki 2 saat sıvı almıyorum şuan çok silik değerlendirmem işe yarar mı ki yinede yapıcam ama
Sen birlikteliğe devam et.yani genel olarak adet bitimi başlayıp devam edilmeli bence illa o teste bağlı kalıp o günü beklememek lazım ve test çift gösterse dahi yine de devam edilmesi taraftarıyım ne zaman ne olacağı belli olmaz.

Bende ona şaşırdım canım ben hiç çizgi çıkmaz diye düşünmüştüm adetim yeni bitti çünkü.ve yaptım hemen ikinci çizgi oluştu dediğin gibi erken mi yumurtluycam ki acaba

Bende ona şaşırdım canım ben hiç çizgi çıkmaz diye düşünmüştüm adetim yeni bitti çünkü.ve yaptım hemen ikinci çizgi oluştu dediğin gibi erken mi yumurtluycam ki acaba

Tatlim yumurtlamana eger dah varsa cok silik cikar ama bu pembelesmeye baslamis. Tahminimce 2/3 gune yumurtlarsin gibims geliyor. Sen tekrarla bunu ayni saatte hergun. Ama benden tavsiye bugun aksam 6-7 gibi tekrar yap. Boyle seyler olabiliyor. Adetime 7 gun kala catladigimi biliyorum :) olmazlari konusmamak lazim o yuzden... :)

Ovalusyon testini ilk defa ben de buay denemiştim.bata son 5 inş.tutmuştur:) ara ara kasıklarımda batma oluyo ama anlayamıyrm.Bu ovalüsyon testiyle hamileliğini 5-6 gün erken öğrenen arkadaşlar varmış forumda.Duyunca sırf meraktan yaptım silik 2.çizgi çıktı koyulaşması gerekiyomuş ama bata kadar doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…