OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Canim aramıza hosgeldin sende arabada bes evde onbese bayıldım ya cok guldum dogru diyosun :) asagi yukari yakin tarihlerimiz insallah bizde bu ay sevinicez :)

Canim aramıza hosgeldin sende arabada bes evde onbese bayıldım ya cok guldum dogru diyosun :) asagi yukari yakin tarihlerimiz insallah bizde bu ay sevinicez :)
Hoş buldum inşallah canim Yeni değilim aranızda Daha öncede buralarda olup yazmisligim var temmuzda hiç test yapmadan hiç bebek fikrini düşünmeden nasil olsa olmuyor diye kendilginden hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı. 8 aydır da bir şey yok Demem o ki kafada bitiyor bazı şeyler evet düşünmemek elde değil ama stres etkenmis o düşük olan gebelikte bunu anladım. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize canim

Bence senin 26. Gunde koyu cizgiyi yakaliucaksin bak canim takip et
Benim de içimdeki ses 26.gün bulacaksın en gec diyor..senin kaç gün çift çizgi oldu canım? Bir de bir yerde okudum ovulasyon testini adetin é yakın günlerde yapar çift çizgi görürsen -yani yumurtlama dışında çift cizgi- hamile sin anlamına geliyormuş. .istersen dene canım.

Canim ben 5 martta ilk cift koyu cizgiyi gordum sonra 6sinda siliklesti o iki gunu degerlendirdim. Evet ovu.testiyle gebelik öğrenenler var ama benim adet tarihine daha var yaklaşınca erken gebelik testi yapicam hemde normal test yapicam hemde ovu testiyle deniyecm yani eger hamile kalmissam bu ay her detaya bakicam:) manyaklastim galiba:)

Dusuk en zoru aslindacanim benimde bi düşük var kac haftalikti senininki

Aynen ben de ilk ay Manyak lastim..Umar uzun sürmez canım ya..yani senin toplam da koyu silik 2 gun mü çift çizgi gördün?

Aynen ben de ilk ay Manyak lastim..Umar uzun sürmez canım ya..yani senin toplam da koyu silik 2 gun mü çift çizgi gördün?
Benim 5martta kopkoyu cizgi yakaladim ogun ilsiki oldu tabi kacarmi benden :) sonra 6sinda sabah yaptığımda yine koyuuydu aksam yaptigimda siluklesmisti canim o gunde görev basariyla tamamlandi daha da tık yok esimin denetlemeleri basladi askeri personel oyle olunca biraktim bende hayirlisi artik

O zaman ayın 20 si gibi adet olacaksın -ki umarım olmaz- erken gebelik testi ayın 15 inde belli olur..bu da demek oluyor ki Son 7 gün büyük güne.:))) .sabret canım. Ama çok zordur eminim
İlk bebek mi canım?

O zaman ayın 20 si gibi adet olacaksın -ki umarım olmaz- erken gebelik testi ayın 15 inde belli olur..bu da demek oluyor ki Son 7 gün büyük güne.:))) .sabret canım. Ama çok zordur eminim
İlk bebek mi canım?
Aynen canim 22 si gösteriyo takvime gore ama bakalim erken gebelik testi var elimde 2 tane 15inde yapicam ilk. Benim ilk gebeligim düşükle sonuclandi malesef 9 haftalikti şimdi olursa ilk kez anne olucam insallah allah isteyen herjese nasip etsin

5.5 6 haftalık ti canım evet çok kötüydü ama yapacak bir şey yok Sağlıklı olsaydı zaten bizimle kalırdı nasip değilmiş canım...
Dogru canim ben mart aylarindan nefret etmistim düşük 14 mart tip bayramiydi umarim şimdi mart ayı miladim olur:)

Hadi bakalım inşallah. .haber verirsin burda..

Valla bu ay cok calistim sadece dun ve bugün olmadi bisey insallah dogru gunlerde yapmisimdir diye umut ediyorum bakalim allah büyük canim
Valla bende teste göre değerlendirdim Allah ol derse her türlü olur canım biz ne kadar ugrasirsak uğraşalım. Rabbim ol derse olur inşallah

Valla bende teste göre değerlendirdim Allah ol derse her türlü olur canım biz ne kadar ugrasirsak uğraşalım. Rabbim ol derse olur inşallah
Evet ya artik dua etmekten baska caremiz yok eger bebegim su an benimleyse sadece allah bilir ama catliyorum ya ogrenmek için bugun takvime gore13 gun kaldi adetime bakalim 6 gun kala yapicam testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…