OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Evet ya artik dua etmekten baska caremiz yok eger bebegim su an benimleyse sadece allah bilir ama catliyorum ya ogrenmek için bugun takvime gore13 gun kaldi adetime bakalim 6 gun kala yapicam testi
Canım bence çok erken sonra cikmaz felan Allah korusun moralin bozulabilir Kafanı başka şeylerle meşgul et

Canım bence çok erken sonra cikmaz felan Allah korusun moralin bozulabilir Kafanı başka şeylerle meşgul et
Canim baska bi konuda bi arkadaş normal gebelik testi ile yumurtlamadan 8 gun sonra öğrendi. Kan ve idrari karıştırıp yapti testi o sekilde silik de olsa çıktı ben onu denerim muhtemelen:)

Canim baska bi konuda bi arkadaş normal gebelik testi ile yumurtlamadan 8 gun sonra öğrendi. Kan ve idrari karıştırıp yapti testi o sekilde silik de olsa çıktı ben onu denerim muhtemelen:)
Anladım canım evet etiketlemissin gördüm o konuyu.. O tarz şeyler bende stres yapıyor. Zaten gebelik testi yok evde. Adet gununu bekleyecegim ben Sayet 1- 2 gün adet geçirirse ovu. testiyle öğrenirim. Hayırlısı olsun canım

Canim yumurtan catladiysa 14 gun sonra adet olursun zaten yumurta dollenmedigi için 14 gun sonra kalinlasan rahim duvarlari adet kanamasiyla atiliyor vucuttan

Canim.dun aksam testi tekrarladim silik cizgi cikti iyice. Oncekinden silik coo ayrintili bakarsan farkedilcek sekilde. Acaba çatlamış mı yumurtam

Can'ım öncelikle allh analı babalı büyütsün bebegın cınsıyetı bellımı

Can'ım bebegın cınsıyetı ne

Nerde yasıyorsunuz cnm beyninde edım askeri personel bızde doğudayız

Benim adetin 35.günü pozitif oldu zaten benim düzensiz adetlerim ama umudunu kaybetme devam et bence

Tamam canim guzel haberlerini bekliyorum:)

Benim 2 gündür tik yok canim ya korkuyom kacirdim diye vlaa

İnşallah kaçırmamışındır kuzum içini ferah tut :) Biz kaçırmayalım dedik dünü bakalım artık gerisi rabbime kaldı bende antibiyotikten korkuyorum çok doktor engel değil dedi ama sonuçta kimyasal bakalım hayırlısı

Hayırlısı olsin canim artik bekliycez bakalim

15i gelsin de ben yapicam muhtemelen sence erken mi canim sonucta yumurtlamadan 8 gun gecmis oluyo

10 gün geçmesi lazım cnm yumurta anca döllenir çünkü erkenden yapıpta moralini bozma belirtin olursa yaparsın idrarmi yapıcaksın kan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…