Canım bence çok erken sonra cikmaz felan Allah korusun moralin bozulabilir Kafanı başka şeylerle meşgul etEvet ya artik dua etmekten baska caremiz yok eger bebegim su an benimleyse sadece allah bilir ama catliyorum ya ogrenmek için bugun takvime gore13 gun kaldi adetime bakalim 6 gun kala yapicam testi
Canim baska bi konuda bi arkadaş normal gebelik testi ile yumurtlamadan 8 gun sonra öğrendi. Kan ve idrari karıştırıp yapti testi o sekilde silik de olsa çıktı ben onu denerim muhtemelen:)Canım bence çok erken sonra cikmaz felan Allah korusun moralin bozulabilir Kafanı başka şeylerle meşgul et
Anladım canım evet etiketlemissin gördüm o konuyu.. O tarz şeyler bende stres yapıyor. Zaten gebelik testi yok evde. Adet gununu bekleyecegim ben Sayet 1- 2 gün adet geçirirse ovu. testiyle öğrenirim. Hayırlısı olsun canımCanim baska bi konuda bi arkadaş normal gebelik testi ile yumurtlamadan 8 gun sonra öğrendi. Kan ve idrari karıştırıp yapti testi o sekilde silik de olsa çıktı ben onu denerim muhtemelen:)
Canim yumurtan catladiysa 14 gun sonra adet olursun zaten yumurta dollenmedigi için 14 gun sonra kalinlasan rahim duvarlari adet kanamasiyla atiliyor vucuttan
Can'ım öncelikle allh analı babalı büyütsün bebegın cınsıyetı bellımıClearblue dene net sonuç veriyo inşanlah nasip olur Evt ilk aydan kendini böyle yıpratma bnmki üç yıl olmadı ama son yılda kafama takmaya başlamiştim şükür nasip oldu kaç yıl bekleyenler var kendine hiç sıkıntıya verme olur inşanlah de iyi düşün
Can'ım bebegın cınsıyetı neKoyu çizgiyi gördüğüm günü boş geçtim sonraki 2 günü değerlendirdim 2 gün ara verdim tekrar 1 birleşme oldu artık hangisi tuttu bilmiyorum ama ben koyu çizgiden sonraki günden supeleniyorum testin arkasında öyle yazıyordu
Nerde yasıyorsunuz cnm beyninde edım askeri personel bızde doğudayızAyyy hadi insallah yaa bugun ve yarina tam gaz devam etmek lazim ya ben bi düşük yasadim simdi de esim askeri personel ve dogu görevindeyiz ancak evde takip edebiliryorum hastane imkani cok yok umarim bu ay tutar 3. Ayimiz bu denemede gercekten cok mutlu ettin beni cevap vererek sen hamile misin peki?
Benim adetin 35.günü pozitif oldu zaten benim düzensiz adetlerim ama umudunu kaybetme devam et benceBenim bildiğim bir rahatsızlığım yok canım. .adetimin 7.günü yani 21 şubatta doktora gittim ultrasonla baktı bir sıkıntı gormedi ..bir sonraki adetin in 3.günü gel hormon bakalım dedi..ama adetin 23.günü oldu bugün ovulasyon çubuğu hala tek çizgi. .
Ben de aynı şekilde canım :)Hadi insallah canim ben sabirsizlikla bekliyormm:)
Benim 2 gündür tik yok canim ya korkuyom kacirdim diye vlaaKızlar günaydın dün aksam eşim izinli olunca dünüde değerlendirdik kaçırmayalım dedim artık mola zamanı siz neler yapıyorsunuz :)
Canim erzurum oltudayiz biz siz nerdesiniz esinin gorevi neNerde yasıyorsunuz cnm beyninde edım askeri personel bızde doğudayız
Tamam canim guzel haberlerini bekliyorum:)Anladım canım evet etiketlemissin gördüm o konuyu.. O tarz şeyler bende stres yapıyor. Zaten gebelik testi yok evde. Adet gununu bekleyecegim ben Sayet 1- 2 gün adet geçirirse ovu. testiyle öğrenirim. Hayırlısı olsun canım
Canim goremedim fotoyu etiketlesene beniCanim.dun aksam testi tekrarladim silik cizgi cikti iyice. Oncekinden silik coo ayrintili bakarsan farkedilcek sekilde. Acaba çatlamış mı yumurtam
Adetin 35. Günü muBenim adetin 35.günü pozitif oldu zaten benim düzensiz adetlerim ama umudunu kaybetme devam et bence
Hiç çift çizgi çıkmama gibi bir durum oluyor mu?Benim adetin 35.günü pozitif oldu zaten benim düzensiz adetlerim ama umudunu kaybetme devam et bence
Benim 2 gündür tik yok canim ya korkuyom kacirdim diye vlaa
Hayırlısı olsin canim artik bekliycez bakalimİnşallah kaçırmamışındır kuzum içini ferah tut :) Biz kaçırmayalım dedik dünü bakalım artık gerisi rabbime kaldı bende antibiyotikten korkuyorum çok doktor engel değil dedi ama sonuçta kimyasal bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsin canim artik bekliycez bakalim
15i gelsin de ben yapicam muhtemelen sence erken mi canim sonucta yumurtlamadan 8 gun gecmis oluyoOf çok zor bu işler zamanda geçmek bilmiyorum nasıl beklicez bilmiyorum
15i gelsin de ben yapicam muhtemelen sence erken mi canim sonucta yumurtlamadan 8 gun gecmis oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?