Kanli idar yapicam desek daha doğru2 tane erken gebelik testim var onlari mi yapsam ilk acep10 gün geçmesi lazım cnm yumurta anca döllenir çünkü erkenden yapıpta moralini bozma belirtin olursa yaparsın idrarmi yapıcaksın kan mı
evet tam 35.gün ben de bu ay ilk kez kullanıyorum bilmiyorum yani tam olarakAdetin 35. Günü mu
Hiç çift çizgi çıkmama gibi bir durum oluyor mu?
Kızlar okuyorum okudukça kafam karışıyor ben iki gün pozitif gördüm sonraki gün silikleşti şimdi ben hangi günden itibaren 14 gün sayacağım :)
TeşekkürlerSiliklestigi gün
Canim siliklestigi gunden sayacaksin ama biz garanti olsun diye koyu oldugu gunu ds bos gecmedik çünkü yumurtlamadan önce ilişki olmasi daha sağlıklı çünkü sonucta spermler yumurta catlamadan sprmin orda hazır olmasi lazimKızlar okuyorum okudukça kafam karışıyor ben iki gün pozitif gördüm sonraki gün silikleşti şimdi ben hangi günden itibaren 14 gün sayacağım :)
Evet canim çünkü yumurta catlamadan önce lh hormonu tavan yapiyo ve o sekilde zaten iki koyu cizgi çıkıyo 24 saat içinde de yumurtlama oluyoİki çizgi koyulaşınca yumurta %100 çatlayacak denilebilir mi?
Adetin o zaman 50 günde bir mi oluyor canım?evet tam 35.gün ben de bu ay ilk kez kullanıyorum bilmiyorum yani tam olarak
Kanli idar yapicam desek daha doğru2 tane erken gebelik testim var onlari mi yapsam ilk acep
Hemen hemen öyle canımAdetin o zaman 50 günde bir mi oluyor canım?
Benim silikleştiği gün ilişki olamadı eşim yoktu malesef pozitif olduğu gün ve ondan bir gün önce oldu içerdeki spermlere umut bağladım yani :)Canim siliklestigi gunden sayacaksin ama biz garanti olsun diye koyu oldugu gunu ds bos gecmedik çünkü yumurtlamadan önce ilişki olmasi daha sağlıklı çünkü sonucta spermler yumurta catlamadan sprmin orda hazır olmasi lazim
Valla senin durum bana da umut oldu..ayın kaçınd à gördün çift cizgiyi..? Merakla bekliyorum sonucu..inşallah tutmuştur ..alırsın bebeğini kucaginaHemen hemen öyle canım
Canim goremedim fotoyu etiketlesene beni
Olabilir canim eğer siliklesmeye baslamissa çatlamıştır:)Foto ckmedim bebegim ole silik çıkınca. Morarmis zaten test suan akşamdan beri durunca heralde
Olabilir canim eğer siliklesmeye baslamissa çatlamıştır:)
Canim benimde cift koyu cizgiyi yakaladigim gun oldu pozitif oldugu gun yani sonraki gunde oldu benimde takvime gore 8mart bende en son 6sinda iliski oldu dua ediyorum da tutsun bu ay yaaa güçlerimizi birleştirelim:)Benim silikleştiği gün ilişki olamadı eşim yoktu malesef pozitif olduğu gün ve ondan bir gün önce oldu içerdeki spermlere umut bağladım yani :)
Benimkinin denetlemeleri baslayinca 6sinu değerlendirdik en son sonra beklemedeyim canim bakalim:)Simdi tekrarlicm bakalm son kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?