Son adet tarihin ne zmaan canim bids kac gunde oluyodunDun siligi gormeme rağmen yinede bizdede oldu iliski. Ne zaman onemsizlesiyor artık
son adet 21 subat. Canim belli olmuyor duzensiz oldugu icin ne zaman ilac kullanırsam o zaman oluyor. Bak simdi yaptim bida test bole ciktiSon adet tarihin ne zmaan canim bids kac gunde oluyodun
Kızlar yatılı misafirlerim vardı benim o yüzden pek giremedim buralara. Allahtan ovulasyon dönemini geçirmiştik
Süper bugün dahil 4 günü iyi değerlendir canım.son adet 21 subat. Canim belli olmuyor duzensiz oldugu icin ne zaman ilac kullanırsam o zaman oluyor. Bak simdi yaptim bida test bole cikti
Süper bugün dahil 4 günü iyi değerlendir canım.
Kızlar yatılı misafirlerim vardı benim o yüzden pek giremedim buralara. Allahtan ovulasyon dönemini geçirmiştikİnzivaya çekildik bebişleri bekliyoruz artık inşallah bu ay hepimize umut olur
Daha koyu canım. .boş durma bugün yarın diğer gün :)))Canım dunku testte bu . Bu daha mi koyuk dünkü yani banami ole geliyor
Canim ssn en son hangi gun yaptın benim en son6 mart daha tik yok ya ins tutmusturKızlar yatılı misafirlerim vardı benim o yüzden pek giremedim buralara. Allahtan ovulasyon dönemini geçirmiştikİnzivaya çekildik bebişleri bekliyoruz artık inşallah bu ay hepimize umut olur
Canim su an silik gibi catlamis olabilir ama regl duzensizligun varsa hala catlamais da olabilrison adet 21 subat. Canim belli olmuyor duzensiz oldugu icin ne zaman ilac kullanırsam o zaman oluyor. Bak simdi yaptim bida test bole cikti
Ay uzakmışsın cnm bız hakkarıde görev yapıyoruz bır umıt belkı buradasındır dedım Polis memuruCanim erzurum oltudayiz biz siz nerdesiniz esinin gorevi ne
Canim biz iyi yerdeyiz bi bakima allah yardımcınız olsun bebis haberleri bizi motive edicek doguda diye düşünüyorum iyiki gidebilmissin normalde o taraflara es götürülmüyo askeriyedeAy uzakmışsın cnm bız hakkarıde görev yapıyoruz bır umıt belkı buradasındır dedım Polis memuru
AynenTam zamanında gelmişler o zaman misafirlerin canım :))
Evet cnm göturmuyolar bızım nıkah tarıhınj aldığımız gun bellı oldu burası bende gelmek ıstedım açıkcası sızınkı cok şükür ıyıymıs buralar yaşanılan yerler degılCanim biz iyi yerdeyiz bi bakima allah yardımcınız olsun bebis haberleri bizi motive edicek doguda diye düşünüyorum iyiki gidebilmissin normalde o taraflara es götürülmüyo askeriyede
Senle ovulasyon testlerimiz arasında 1 gün var canım ve hemen hemen aynı zamanları değerlendirdikCanim ssn en son hangi gun yaptın benim en son6 mart daha tik yok ya ins tutmustur
Artik hakkimizda hayirlisi canim yaaSenle ovulasyon testlerimiz arasında 1 gün var canım ve hemen hemen aynı zamanları değerlendirdikSenin 6 mart silikti benim 7 mart. En son o zaman oldu dün boştu sanırım bugün de boş olur
Iyi caseret etmissin canim ama yeni evli misinizEvet cnm göturmuyolar bızım nıkah tarıhınj aldığımız gun bellı oldu burası bende gelmek ıstedım açıkcası sızınkı cok şükür ıyıymıs buralar yaşanılan yerler degıl
Cesaret degıl cnm mecburen aslında yenı evlıyız kalmak ıstemedım hıc dışarı çıkamıyorum onun dışında evınde esının yanında mutlusun yıneIyi caseret etmissin canim ama yeni evli misiniz
Merkezdemisiniz siz canm benim kardeşimde orda polis bir kere geldim oraya da zor gerçekten hayırlısıyla görev sürenizi tamamlayıp dönersiniz inşallahEvet cnm göturmuyolar bızım nıkah tarıhınj aldığımız gun bellı oldu burası bende gelmek ıstedım açıkcası sızınkı cok şükür ıyıymıs buralar yaşanılan yerler degıl
Tabi canim ben olsam bende giderdim allah eslerimizi basimizdan eksik etmesin askerimizi polisimizi korusunCesaret degıl cnm mecburen aslında yenı evlıyız kalmak ıstemedım hıc dışarı çıkamıyorum onun dışında evınde esının yanında mutlusun yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?