OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Valla senin durum bana da umut oldu..ayın kaçınd à gördün çift cizgiyi..? Merakla bekliyorum sonucu..inşallah tutmuştur ..alırsın bebeğini kucagina
2 3 mart çift çizgiyi canım resim atayım hatta bak umudumu kaybetmiştim ki bir anda pozitif oldu inşallah bu ay hepimiz bebeklerimize kavuşuruz canım

Canim benimde cift koyu cizgiyi yakaladigim gun oldu pozitif oldugu gun yani sonraki gunde oldu benimde takvime gore 8mart bende en son 6sinda iliski oldu dua ediyorum da tutsun bu ay yaaa güçlerimizi birleştirelim:)
Ay inşallah canım valla ben bu topiği çok sevdim burda hepimiz güzel haberler alacağız inanıyorum :)

Tamam canim.cok sagol:)) peki ne zaman gebelik testi yapayim
Yumurtlama uzerinden bence 8 9 gun gecikce erken gebelik testinde silik de olsa çıkar canim bide su kanla idrari karistirip yapiolar ya o testte de yunurtlamadan 8 gun sonra öğrenen ksiiler var adete 4 gun kala falan daha garanti bence

Yumurtlama uzerinden bence 8 9 gun gecikce erken gebelik testinde silik de olsa çıkar canim bide su kanla idrari karistirip yapiolar ya o testte de yunurtlamadan 8 gun sonra öğrenen ksiiler var adete 4 gun kala falan daha garanti bence

Ne kani kiiiizzzz :) nerrmizi kescezz

Canim bsnim bende iyiki yazmisim buraya coj iyi arkadaşlar edindim sizler gibu insallah guzel haberlerimizi de paylaşıcaz burada:)
İnşallah canım :) kuzum benim bu bel ağrısı hamilelikten değilse kesin bende büyük bir kist var veya bel fıtığı falan oldum

Hep 50 günde bir mi oluyor ?doktora falan gittin mi canım? Ben 1 kez gittim adetin 3.günü gel dedi..benim de duzensiz ..
Gittim canım geçen iki ay tedavi gördüm hatta klomen ve çatlatma iğnesi ama bebek olmadı malesef bende pko var canım hep düzensizdi adetlerim bekarken 2 yıl Doğum kontrol hapı kullandım öyle adet oluyorum

Gittim canım geçen iki ay tedavi gördüm hatta klomen ve çatlatma iğnesi ama bebek olmadı malesef bende pko var canım hep düzensizdi adetlerim bekarken 2 yıl Doğum kontrol hapı kullandım öyle adet oluyorum
Pko ultrasonda mi gorunuyor.yoksa kandan mi..ben adetin 7.günü doktora gittim..ultrasonla baktı. .Pko olsam görür muydu ki? Bir şey demedi bana

Ay benım de adetler hep duzensız kızlar bebek denemedım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…