Hem kan hem ultrason ile bakıyorlar galiba kuzum ama geçen gittiğim doktor pko gibi değil yumurta tembelliği var dedi ben de anlamadımPko ultrasonda mi gorunuyor.yoksa kandan mi..ben adetin 7.günü doktora gittim..ultrasonla baktı. .Pko olsam görür muydu ki? Bir şey demedi bana
10 gün leke çok uzun değil mi nedenmiş peki öğrendin mi? Düşünmüyor musun henüz bebekGeçen ay tuhaf bır sekılde 10 günlük kahverengı lekem oldu hamıleyım sandım
Yasin kaç canım? İlk gebelik mi olacak?Hem kan hem ultrason ile bakıyorlar galiba kuzum ama geçen gittiğim doktor pko gibi değil yumurta tembelliği var dedi ben de anlamadım
Evet inşallah ilk olacak canım 26 yaşındayım. Senin yaşın kaç var mı sende bebiş :)Yasin kaç canım? İlk gebelik mi olacak?
Ben 81 doğumluyum. 2 buçuk yıllık evliyim.bu ay ilk deneme ..ilk bebek..ama çift çizgi hala göremedim canım.Evet inşallah ilk olacak canım 26 yaşındayım. Senin yaşın kaç var mı sende bebiş :)
Saol canım benim bn bu mesajı yazdığımda hamileydim ama kalbi durdu. Şimdi tekrar hamileyim bunun cinsiyetinide iki hafta Sonra öğrenmeye gidicem 12 haftalığız dahaCan'ım öncelikle allh analı babalı büyütsün bebegın cınsıyetı bellımı
Düşünüyorum cnm inş bir ay sonra memlekete gıdıp orda doktora görunecegım burda doğru düzgün hastane yok10 gün leke çok uzun değil mi nedenmiş peki öğrendin mi? Düşünmüyor musun henüz bebek
Canım sakin olmayı başarmak lazım diyorlar hoş ben yapamıyorum amaBen 81 doğumluyum. 2 buçuk yıllık evliyim.bu ay ilk deneme ..ilk bebek..ama çift çizgi hala göremedim canım.
İnşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine canım git bakalım doktora ne diyecek kötü bişey yoktur inşallahDüşünüyorum cnm inş bir ay sonra memlekete gıdıp orda doktora görunecegım burda doğru düzgün hastane yok
Evet ilk denemem ama panik oldum.hergün okuyorum bakıyorum konuşuyorum. Offfff:))Canım sakin olmayı başarmak lazım diyorlar hoş ben yapamıyorum amaolacak inşallah sen testlerini düzenli yapmaya devam et
Bende aynıyım canım valla başım ağrıyor hamilelik belirtisi mi belim ağrıyor hamilelik belirtisi mi oku oku araştır kafayı yedim ☺Evet ilk denemem ama panik oldum.hergün okuyorum bakıyorum konuşuyorum. Offfff:))
Haha..komple kafayı yedik sanirimBende aynıyım canım valla başım ağrıyor hamilelik belirtisi mi belim ağrıyor hamilelik belirtisi mi oku oku araştır kafayı yedim ☺
Ben kesin yedim canım valla hamilelik belirtisi yaşamak için etmediğim kalmıyor sanki belirti ile kesin olacakHaha..komple kafayı yedik sanirim
Ben de yumurtlama öncesi akıntı oluyor ayrıca kasık bölgesin de hafif sizi oluyormus ya..durmadan wc ye gidip akıntı bakıyorum bir de kendimi dinleyip kasık ağrısı bekliyorum..çok komigiz yaaa:)Ben kesin yedim canım valla hamilelik belirtisi yaşamak için etmediğim kalmıyor sanki belirti ile kesin olacak
İnan göğüslerime dokunup duruyorum sonra utanıyorum kendi kendime cidden psikoloji acayip bir halde :)Ben de yumurtlama öncesi akıntı oluyor ayrıca kasık bölgesin de hafif sizi oluyormus ya..durmadan wc ye gidip akıntı bakıyorum bir de kendimi dinleyip kasık ağrısı bekliyorum..çok komigiz yaaa:)
Hamile olabilirsin.adetine kaç gün kaldı. .? Adete 3 5 gün kala ovulasyon testi çift çizgi veriyor diyorlarkızlar benim ovulasyon testimde hep ikinci çizgi silik çıkıyor nedendir
İdrarda her zaman az da olsa Lh varmış canım o yüzden silik çıkması önemsiz yani koyu çıkarsa pozitif sayılıyor sadecekızlar benim ovulasyon testimde hep ikinci çizgi silik çıkıyor nedendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?