OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Geçen ay tuhaf bır sekılde 10 günlük kahverengı lekem oldu hamıleyım sandım

Pko ultrasonda mi gorunuyor.yoksa kandan mi..ben adetin 7.günü doktora gittim..ultrasonla baktı. .Pko olsam görür muydu ki? Bir şey demedi bana
Hem kan hem ultrason ile bakıyorlar galiba kuzum ama geçen gittiğim doktor pko gibi değil yumurta tembelliği var dedi ben de anlamadım

Ben kesin yedim canım valla hamilelik belirtisi yaşamak için etmediğim kalmıyor sanki belirti ile kesin olacak
Ben de yumurtlama öncesi akıntı oluyor ayrıca kasık bölgesin de hafif sizi oluyormus ya..durmadan wc ye gidip akıntı bakıyorum bir de kendimi dinleyip kasık ağrısı bekliyorum..çok komigiz yaaa:)

Ben de yumurtlama öncesi akıntı oluyor ayrıca kasık bölgesin de hafif sizi oluyormus ya..durmadan wc ye gidip akıntı bakıyorum bir de kendimi dinleyip kasık ağrısı bekliyorum..çok komigiz yaaa:)
İnan göğüslerime dokunup duruyorum sonra utanıyorum kendi kendime cidden psikoloji acayip bir halde :)

kızlar benim ovulasyon testimde hep ikinci çizgi silik çıkıyor nedendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…