İnşallah inşallah canım ya :)
Merhaba ben geçmişleri şöyle bir okudum da yaşınız itibariyle baya ugrastiginizı gördüm şahsen sizi merak ediyordum. Neden artık tüp bebek yaptırmıyorsunuz özel değilse merak ettimKizlar bu sayfa baya ugurlu ya bi suredir girmiyodum
Gecmise baktimda
Baya kisi hamile kalmis
Masallah size
malesef canım yeni bitti adetim hamile değilimHamile olabilirsin.adetine kaç gün kaldı. .? Adete 3 5 gün kala ovulasyon testi çift çizgi veriyor diyorlar
hemen hergün yaptım ama yakalayamadım yumurtlama olmuyor olabilir miİdrarda her zaman az da olsa Lh varmış canım o yüzden silik çıkması önemsiz yani koyu çıkarsa pozitif sayılıyor sadece
Adetin kaçıncı günündesin canım belki geç olacaktır yumurtlamahemen hergün yaptım ama yakalayamadım yumurtlama olmuyor olabilir mi
Meraba sizde ovulasyon testiyle hamile kaldnz sanrim testle kacinci denemede tuttrdnz ben bi ay kullandm olmaynca baya korktm smdi bu ay kullanamdm ama yine bebis yok adet olcak gbiyim bi kac gunekırmızı kartı gördüm ben malesef gece yarısı
Daha koyu canım. .boş durma bugün yarın diğer gün :)))
Hayırlı cumalar herkese... Aaaamin inşallah canımtrkn0709 Biz iki gündür beklemedeyiz valla ovu dönemi çok yorulduk günlerimiz de yoğun geçiyordu zaten Sende ne var ne yok ? Bu arada kızlar Meryem suresi okuyup da hamile kalanları duydum baya.Ben bugün başlamayı düşünüyorum. Deneyen var mı acaba bu topikte. Tevekkül edelim elimizden geleni yapalım da gerisi Rabbime kalmış...
Yogunluğa dayanamadı bizimkiler deseneçok yorulduk bu ayeşimde tam ovülosyon dönemi bitti grip oldu dinlenmeye çekildik :) ben bilmiyorum hiç duymadım ama araştırmaya değer canım umarım rabbim yüzümüze güler bu ay neler hissediyorsun bu ay. Birde ilk denememi cnm sizin
Yogunluğa dayanamadı bizimkiler deseneBenim 1 yıl oldu canım.İlk aylar eşim istediği için ben pek takmadım olursa hayır demem modundaydım yani ekstra bi çabamız yoktu.Baktık olmuyo son 6 aydır fena takığım. 5 aydır falan ovulasyon testi kullanıyorm ama bişey yok hala geçen ay çok umutluydum resmen bütün belirtileri yaşadım ama yok. Bu ay da en yoğun çalıştığımız ay oldu bakalım ben yine geçen ayki gibi ümitlenmiycem regl geçerse test yapıcam erkenden ugraşmıycam diye düşünüyorum.Tabi dayanabilirsem o zamana kadar Sizin?
inşallah canım.. Ben geçen ay o kadar çok belirti yaşadımki ilk defa bu kadar sancılı bir adet dönemi geçirdim hatta burdan bazıları kimyasal olmuş olabilir bile demişti ama bende reglden 3 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı... İnşallah en kısa zamanda en sağlıklı sıhhatlisinden bir gebelik geçiririzGüçsüz düştülerbizimde daha 1 yıl olacak evleneli cnm eylül ayında hamile kalmışım belirti olunca şüphelendim adetten 3 gün önce 9 civarlarda çıktı sonuç adet kanaması ile attım kimyasal oldum test yapmasam anlamıcaktım. Şimdi geçen ay yine düşündük mantar olunca denemedim. Bu ay ilk bizimde inşallah çok beklemeden kalırız
En üstteki son yaptığın mı canım? eger öyleyse çatlayacak ama devam et test yapmayaCanım bakar misin ?? Adetimin 16. 17. Ve 18. Gunlerinde yaptig testler bunlar. Sizce catlamismi ? Catlicak mi daha
Ekli Dosyalar:
inşallah canım.. Ben geçen ay o kadar çok belirti yaşadımki ilk defa bu kadar sancılı bir adet dönemi geçirdim hatta burdan bazıları kimyasal olmuş olabilir bile demişti ama bende reglden 3 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı... İnşallah en kısa zamanda en sağlıklı sıhhatlisinden bir gebelik geçiririz
Merhaba ben ovulasyon testini 2 ay kullandım 3. ay kullanmadım kendimi dinleyerek ovulasyon günümü tutturdum. o ay hamile kaldım. Test kullanmak tabiki daha garanti vücudu o şekilde hazırlamış oluyosunuz. Kesinlikle umudunu kesme testler çok faydalı kullanmaya devam et lütfen.Meraba sizde ovulasyon testiyle hamile kaldnz sanrim testle kacinci denemede tuttrdnz ben bi ay kullandm olmaynca baya korktm smdi bu ay kullanamdm ama yine bebis yok adet olcak gbiyim bi kac gunebitince tekrr kullanmak istyrm da ilk ay olmaynca umut kesmemek lazm dmi
Merhaba canım evet çok şükür hamileyim darısı tüm isteyenlere inşallah :) Ovulasyon testini bıraktığım ay hamile kaldım. Tamamen kendimi dinledimAa hamile kalmissin cok sevindim
Baya istiyodun ne guzel
Nasi tutturdunuz hangi gunler takip edebildinmi acaba
Haklisin ama bu 3. Ayimdi yine olmaynca resmen psikoljik olrak kendmi korkuya verdim tamamen..insallah bu ay bidaha testle deneyim olmazsa zaten bida test kullanmam 6 7 ay olmazsada doktora giderim artk bizler icin dua etMerhaba ben ovulasyon testini 2 ay kullandım 3. ay kullanmadım kendimi dinleyerek ovulasyon günümü tutturdum. o ay hamile kaldım. Test kullanmak tabiki daha garanti vücudu o şekilde hazırlamış oluyosunuz. Kesinlikle umudunu kesme testler çok faydalı kullanmaya devam et lütfen.
Canım testlerini ilk 5 dkya göre değerlendirmelisin 5-10 dakikadan sonra çizgi daha da belirginleşiyor yada renk değişimi yapıyor sonrasında ne gösterdiğinin pek önemi yok.Canım bakar misin ?? Adetimin 16. 17. Ve 18. Gunlerinde yaptig testler bunlar. Sizce catlamismi ? Catlicak mi daha
Ekli Dosyalar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?