OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Merhaba kızlar ovülasyon testinde 2. ayım geçen ay 15. günde çatlayan yumurtam bu ay 19. günümde 8 Martta çatladı. Ovülasyon testini sevdim ben kendimi tanımaya başladım ağrılar ve akıntılardan daha da anlayabiliyorum artık.
Şimdi beklemedeyiz inşallah bu ay regli gelmez ikinci çizgiyi görürüz :)

Haklisin ama bu 3. Ayimdi yine olmaynca resmen psikoljik olrak kendmi korkuya verdim tamamen..insallah bu ay bidaha testle deneyim olmazsa zaten bida test kullanmam 6 7 ay olmazsada doktora giderim artk bizler icin dua et
Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah ne kadarlık evlisin ?

Kızlar baş ağrısı ciddiye alınacak bir belirti mi acaba dün gece uykumdan uyandım ağrı yüzünden sabah iyiydim öğlen yine başladı çatlıyor başım ;(

Evet canim testim olmadigi icin gec basladim. Ya bence catladi git gide silik cikiyor çünkü. Ve bugün nedense inanilmaz kasik agrim var ama . Sence neden ki

Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah ne kadarlık evlisin ?
Canm evlilikte 8.ayima giriyorum bu korunmasniz gecen 3.ayimdi smdi 2.ayimda ovulasyon testi kullandm cift cizgiden iki gun oncesni cizgi gununu ve ertesi gunu degerlendirdim umutlandm olmaynca bu ay kullanmdm yumurtlama tarihleri arasinda hemen hemen hergun iliskiye girdim yine olmadi sanirim cunku adet agrilarim basladi 4. Ayim olcak mart nisan bnm icin insallah bu ay guzel haberleri alrm bnde cevremdeki herkes hemen hamile kaliyo sanki bende oyle olcak sanmstm

Kıyamam. Sen o şekilde sperm kalitesini düşürüyosun hergün ilişki iyi değil. Ben hamile kaldığım ay sadece ovulasyon gününden öncesini ve sonrasını değerlendirdim. Çok ilişki tutacak diye bişey yok. Sadece gününü tuttur yeterli. İnşallah istediğin haberi alırsın biran önce , ben korunması şekilde 3. ayda hamile kaldım.

Kizlar hepinize meraba esimib dedrsi vefat etti eskişehire gidiyoruz testlerim yanimda fırsat buldugum an yapicam 15inde muhtemelen beni de dualarinizda unutmayin

En ustteki ilk yaptığımdi
Bugün tekrar test yap canım.Kasık ağrında varmış.Bende bide akıntı oluyordu o gün testte pozitif oluyordu.Artık kendimde anlayabiliyorum artık o kadar çok kullandımki testleri bu ay olmazsa önümüzdeki ay kullanmayı düşünmüyorum

Kizlar hepinize meraba esimib dedrsi vefat etti eskişehire gidiyoruz testlerim yanimda fırsat buldugum an yapicam 15inde muhtemelen beni de dualarinizda unutmayin
Başınız sağolsun canım...Sanırım bi süre orda kalacaksınız. Ederiz canım hepimiz birbirimize dua edelim

5 gunden fazlada durunca iyi degil diyolar bilemiyorum bu ay oyle denicem bakalm giderek umitsizlge kapilsamda Allah buyuk :) o zamana kadar iliskiniz olmadi mi hic adet bitimin beri ilk kez cift cizgi gunu mu iliski olmstu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…