- 8 Ağustos 2016
- 156
- 201
- 103
Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah ne kadarlık evlisin ?Haklisin ama bu 3. Ayimdi yine olmaynca resmen psikoljik olrak kendmi korkuya verdim tamamen..insallah bu ay bidaha testle deneyim olmazsa zaten bida test kullanmam 6 7 ay olmazsada doktora giderim artk bizler icin dua et
Canım testlerini ilk 5 dkya göre değerlendirmelisin 5-10 dakikadan sonra çizgi daha da belirginleşiyor yada renk değişimi yapıyor sonrasında ne gösterdiğinin pek önemi yok.
Sanırım testin olmadığı için geç başladın ve çatladı mı çatlamadı mı tam emin olamıyorsun ben derim ki günaşırı ilişkiye devam et bir yandan da teste devam et tedbiri elden bırakmamış olursun.
Canm evlilikte 8.ayima giriyorum bu korunmasniz gecen 3.ayimdi smdi 2.ayimda ovulasyon testi kullandm cift cizgiden iki gun oncesni cizgi gununu ve ertesi gunu degerlendirdim umutlandm olmaynca bu ay kullanmdm yumurtlama tarihleri arasinda hemen hemen hergun iliskiye girdim yine olmadi sanirim cunku adet agrilarim basladiHayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah ne kadarlık evlisin ?
En üstteki son yaptığın mı canım? eger öyleyse çatlayacak ama devam et test yapmaya
Kıyamam. Sen o şekilde sperm kalitesini düşürüyosun hergün ilişki iyi değil. Ben hamile kaldığım ay sadece ovulasyon gününden öncesini ve sonrasını değerlendirdim. Çok ilişki tutacak diye bişey yok. Sadece gününü tuttur yeterli. İnşallah istediğin haberi alırsın biran önceCanm evlilikte 8.ayima giriyorum bu korunmasniz gecen 3.ayimdi smdi 2.ayimda ovulasyon testi kullandm cift cizgiden iki gun oncesni cizgi gununu ve ertesi gunu degerlendirdim umutlandm olmaynca bu ay kullanmdm yumurtlama tarihleri arasinda hemen hemen hergun iliskiye girdim yine olmadi sanirim cunku adet agrilarim basladi4. Ayim olcak mart nisan bnm icin insallah bu ay guzel haberleri alrm bnde cevremdeki herkes hemen hamile kaliyo sanki bende oyle olcak sanmstm
Canım seni yumurta çatlamış artık ilişki olmasada olur.En ustteki ilk yaptığımdi
Canım seni yumurta çatlamış artık ilişki olmasada olur.
Bugün tekrar test yap canım.Kasık ağrında varmış.Bende bide akıntı oluyordu o gün testte pozitif oluyordu.Artık kendimde anlayabiliyorum artık o kadar çok kullandımki testleri bu ay olmazsa önümüzdeki ay kullanmayı düşünmüyorumEn ustteki ilk yaptığımdi
Başınız sağolsun canım...Sanırım bi süre orda kalacaksınız. Ederiz canım hepimiz birbirimize dua edelimKizlar hepinize meraba esimib dedrsi vefat etti eskişehire gidiyoruz testlerim yanimda fırsat buldugum an yapicam 15inde muhtemelen beni de dualarinizda unutmayin
Bugün tekrar test yap canım.Kasık ağrında varmış.Bende bide akıntı oluyordu o gün testte pozitif oluyordu.Artık kendimde anlayabiliyorum artık o kadar çok kullandımki testleri bu ay olmazsa önümüzdeki ay kullanmayı düşünmüyorum[/QUOTE
Canum sabah yaptım silik ciZgi cikti. En alttaki test bugunun. Tekrar mi yapayim
Akıntı ne durumda?Ya canım bugün felaket kasiklarim agriyor ama
Merhaba canım evet çok şükür hamileyim darısı tüm isteyenlere inşallah :) Ovulasyon testini bıraktığım ay hamile kaldım. Tamamen kendimi dinledim
Merhaba ben geçmişleri şöyle bir okudum da yaşınız itibariyle baya ugrastiginizı gördüm şahsen sizi merak ediyordum. Neden artık tüp bebek yaptırmıyorsunuz özel değilse merak ettim
Hadi inşallah Allah yardımcınız olsun...tez zamanda bebisinize kavuşursunuz insallahYaptiricam artik önümüzdeki ay basliyorum
Bir sonraki reglimde gidicem
Hadi inşallah Allah yardımcınız olsun...tez zamanda bebisinize kavuşursunuz insallah
5 gunden fazlada durunca iyi degil diyolar bilemiyorumKıyamam. Sen o şekilde sperm kalitesini düşürüyosun hergün ilişki iyi değil. Ben hamile kaldığım ay sadece ovulasyon gününden öncesini ve sonrasını değerlendirdim. Çok ilişki tutacak diye bişey yok. Sadece gününü tuttur yeterli. İnşallah istediğin haberi alırsın biran önce, ben korunması şekilde 3. ayda hamile kaldım.
Evet canim muhtemelen 18 inde falan doneriz sagolasin allah büyük belki bu acidan sonra yüzümüz gulerBaşınız sağolsun canım...Sanırım bi süre orda kalacaksınız. Ederiz canım hepimiz birbirimize dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?