1 kere falan oldu ama benim 12 aralıkta ovulasyon günümdü ve benim bebek o gün oldu biliyorum, zaten hissediyorsun hangi gün olduğunu. Bak istersen ovulasyonun bitene kadar i gün aşırı dene için rahat etsin garanti olmuş olur :)5 gunden fazlada durunca iyi degil diyolar bilemiyorumbu ay oyle denicem bakalm giderek umitsizlge kapilsamda Allah buyuk :) o zamana kadar iliskiniz olmadi mi hic adet bitimin beri ilk kez cift cizgi gunu mu iliski olmstu
Aynen canım hayırlısıyla inşallah darısı sana :)Super olmus cok sevindim
Ovulasyon testi gereksiz stres yapiyo ve cikmayinca moral bozuyo
Akıntı ne durumda?
Onuda denedim canm bu ay ama nyse Allah buyuk..adetim sonra teste kadar perhizli denicem bu sferde :)1 kere falan oldu ama benim 12 aralıkta ovulasyon günümdü ve benim bebek o gün oldu biliyorum, zaten hissediyorsun hangi gün olduğunu. Bak istersen ovulasyonun bitene kadar i gün aşırı dene için rahat etsin garanti olmuş olur :)
Erken gebelik testi mi yaptın?Ovulasyon testi silikleştikten bir hafta geçti test yaptım negatif eğer döllenme olsaydı silik bile olsa çıkardı gibi geldi bana ne dersiniz çok mu erken ki daha kızlar
Yok canım normal test ovulasyon testinin yanında hediye gelmiştiErken gebelik testi mi yaptın?
canim daha once yorumlamistin bakarmisin adetin 19. GünüErken gebelik testi mi yaptın?
Senin çift çizgi 3 martta sanırım. 8 günde normal gebelik testi ile çıkmaz ki canım. .adet gecikince normal testte çıkar diye biliyorum ya da çok yaklaşınca ..erken gebelik al bence..Yok canım normal test ovulasyon testinin yanında hediye gelmişti
En koyu halini henüz gormedi sen bence yarın pik yapar..24 36 saat içinde de çatlar. .bence bugün yap yarın dur sonra 2 gun üst ustecanim daha once yorumlamistin bakarmisin adetin 19. Günü
Ay inşallah vardır da geç çıkarsa çıksın canım bir hafta daha sabır inşallah :) sen ne yapıyorsun ne var ne yokSenin çift çizgi 3 martta sanırım. 8 günde normal gebelik testi ile çıkmaz ki canım. .adet gecikince normal testte çıkar diye biliyorum ya da çok yaklaşınca ..erken gebelik al bence..
Benim bugün 26.gün ama bugün henüz test yapmadım. Akşam 5 gibi yapicam..25.gün hala tek cizgi..bekliyoruz bakalım canım.Ay inşallah vardır da geç çıkarsa çıksın canım bir hafta daha sabır inşallah :) sen ne yapıyorsun ne var ne yok
Test çubuğunun resmini hemen çekmişti n di mi? 5 dak. Sonrası geçerli değilmiş. .eğer hemen cekti y sen sanki bugün yarın çatlar gibi duruyor canım.Canım bak en ustteki 16. Gubden baslayip bugune kadar iniyor B bademkraker
Test çubuğunun resmini hemen çekmişti n di mi? 5 dak. Sonrası geçerli değilmiş. .eğer hemen cekti y sen sanki bugün yarın çatlar gibi duruyor canım.
Bence eli kulağında. .çok calisss:))Evet hemen cektim. Dun zaten acaip kasik agrim vardi adet olucakmisim gibi o yuzden olabilirmi
Hadi inşallah biran önce pozitif çıkar da başlar çalışmalar canım gelir bebiş haberi Mart'ta bizlere de umarım :)Benim bugün 26.gün ama bugün henüz test yapmadım. Akşam 5 gibi yapicam..25.gün hala tek cizgi..bekliyoruz bakalım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?