OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

5 gunden fazlada durunca iyi degil diyolar bilemiyorum bu ay oyle denicem bakalm giderek umitsizlge kapilsamda Allah buyuk :) o zamana kadar iliskiniz olmadi mi hic adet bitimin beri ilk kez cift cizgi gunu mu iliski olmstu
1 kere falan oldu ama benim 12 aralıkta ovulasyon günümdü ve benim bebek o gün oldu biliyorum, zaten hissediyorsun hangi gün olduğunu. Bak istersen ovulasyonun bitene kadar i gün aşırı dene için rahat etsin garanti olmuş olur :)

Ovulasyon testi silikleştikten bir hafta geçti test yaptım negatif eğer döllenme olsaydı silik bile olsa çıkardı gibi geldi bana ne dersiniz çok mu erken ki daha kızlar

Onuda denedim canm bu ay ama nyse Allah buyuk..adetim sonra teste kadar perhizli denicem bu sferde :)

Kizlar bakarmisiniz adetimin 19. Günü bi turlu siliklesmedi :/ diğer testleride atmıştım buraya fikri olan vaemi

Eklentiler

• IMG_20170309_130242.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 45
Senin çift çizgi 3 martta sanırım. 8 günde normal gebelik testi ile çıkmaz ki canım. .adet gecikince normal testte çıkar diye biliyorum ya da çok yaklaşınca ..erken gebelik al bence..
Ay inşallah vardır da geç çıkarsa çıksın canım bir hafta daha sabır inşallah :) sen ne yapıyorsun ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…