Ovalusyon testini ilk defa ben de buay denemiştim.bata son 5 inş.tutmuştur:) ara ara kasıklarımda batma oluyo ama anlayamıyrm.Bu ovalüsyon testiyle hamileliğini 5-6 gün erken öğrenen arkadaşlar varmış forumda.Duyunca sırf meraktan yaptım silik 2.çizgi çıktı koyulaşması gerekiyomuş ama bata kadar doğru mu?
Birde bazı insanlar iki kere de yumurtlayabiliyormus ay içinde.ama ben kendimi hiç sanmıyorum 3aydir bebis için uğraşıyoruz olmadı bu 4.ayim inşallah Allah nasip eder hayırlısı ile. Akşam dediğin saatte tekrar bi test daha yapayım madem.canım sağolTatlim yumurtlamana eger dah varsa cok silik cikar ama bu pembelesmeye baslamis. Tahminimce 2/3 gune yumurtlarsin gibims geliyor. Sen tekrarla bunu ayni saatte hergun. Ama benden tavsiye bugun aksam 6-7 gibi tekrar yap. Boyle seyler olabiliyor. Adetime 7 gun kala catladigimi biliyorum :) olmazlari konusmamak lazim o yuzden... :)
Birde bazı insanlar iki kere de yumurtlayabiliyormus ay içinde.ama ben kendimi hiç sanmıyorum 3aydir bebis için uğraşıyoruz olmadı bu 4.ayim inşallah Allah nasip eder hayırlısı ile. Akşam dediğin saatte tekrar bi test daha yapayım madem.canım sağol
Çok silik değil aslında bakınca direk görülüyo foto atmayı denedim ama olmadı.İnşallah koyulaşır:)Evet canim dogru, cok mu silik keske foto atsaydin :) bu iki-uc gun tekrarla. Koyulasma varsa bu bir isarettir :)
Gerçekten bende merak ettim nasll? Eğer atabilirsen at. Dosya yükle ye tikla ve fotoyu seç yükle eğer boyut büyük diyorsa kirp öyle at.Çok silik değil aslında bakınca direk görülüyo foto atmayı denedim ama olmadı.İnşallah koyulaşır:)
Evet ben ovu testiyle öğrendim :)Ovalusyon testini ilk defa ben de buay denemiştim.bata son 5 inş.tutmuştur:) ara ara kasıklarımda batma oluyo ama anlayamıyrm.Bu ovalüsyon testiyle hamileliğini 5-6 gün erken öğrenen arkadaşlar varmış forumda.Duyunca sırf meraktan yaptım silik 2.çizgi çıktı koyulaşması gerekiyomuş ama bata kadar doğru mu?
Canım senin ovulasyonla ogrendigin nasıldı test?Evet ben ovu testiyle öğrendim :)
Canım senin ovulasyonla ogrendigin nasıldı test?
Canım t çizgisi çok koyu çıkmıştı c çizgisindenCanım senin ovulasyonla ogrendigin nasıldı test?
Birde bazı insanlar iki kere de yumurtlayabiliyormus ay içinde.ama ben kendimi hiç sanmıyorum 3aydir bebis için uğraşıyoruz olmadı bu 4.ayim inşallah Allah nasip eder hayırlısı ile. Akşam dediğin saatte tekrar bi test daha yapayım madem.canım sağol
Evet canım çok koyu değil bata yaklaşınca tekrar yapıcam bakalım artık:)anım sen bi 2-3 sonra bi daha yap bakalım koyulasma olacak mi?cok ta koyu gelmedi bana .
Bence daha catlama olmamis 14.hala koyu sen değerlendirmeye devam et sabah siliklesmis olabilir.Bu da benden arkadaslar.3sanirim dun catladi yumurtam
3 ay mi, sen dua et canim :)
Evet yumurtlayabiliyorsun insan fizyolojisi karmasik. İhtimaller ve genellemeler baza alinarak yorum yapilamaz anca boyle bilimsel muayene yahut testler...
ınşallah vardır canım. Ben akşam yine yaptım ovulasyon testiCanim bende adet bittiginin ertesi gun baslamistim ovulasyon testlerine ilk iki gun ikinci cizgi hiiic yoktu ucuncu gun silik cikti ve dorduncu gun cift kalin cizgi o yuzden hic sasirma, bizde 3 aydir ugrasiyorduk ema yanlis zamanda ugrasmisiz oyle gorunuyor hep 14 gun ve cevresini degerlendiriyorduk bu ay erken yumurtladigimi anladim neyse adete 4 kala da erken gebelik testi yaptim ve 2 cozgi su an cift cizgili 4 tane erken gebelik testim var inanasim gelmiyor batim bu gundu bekliyorum bakalim nolacak.
ınşallah vardır canım. Ben akşam yine yaptım ovulasyon testi
7 gün falan vardı canım aynı yumurtluyor gibi kopkoyu çıktı test. Ama yumurtlama belirtim yoktuhttp://i.hizliresim.com/5YjpXD.jpg
Burdan yükleyebildim fotoyu:)
F Frkzhd canım bata kaç gün kala öğrendin nasıldı test
Ne güzel canım yaa:) umarım benimkide gittikçe koyulaşır.daha önce hiç yaşamadığım bi kasık batması yaşıyrm buara.inş hamileliktendir7 gün falan vardı canım aynı yumurtluyor gibi kopkoyu çıktı test. Ama yumurtlama belirtim yoktu
İnşallah canım :)Ne güzel canım yaa:) umarım benimkide gittikçe koyulaşır.daha önce hiç yaşamadığım bi kasık batması yaşıyrm buara.inş hamileliktendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?