OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Evet canim dogru, cok mu silik keske foto atsaydin :) bu iki-uc gun tekrarla. Koyulasma varsa bu bir isarettir :)

Birde bazı insanlar iki kere de yumurtlayabiliyormus ay içinde.ama ben kendimi hiç sanmıyorum 3aydir bebis için uğraşıyoruz olmadı bu 4.ayim inşallah Allah nasip eder hayırlısı ile. Akşam dediğin saatte tekrar bi test daha yapayım madem.canım sağol

3 ay mi, sen dua et canim :)

Evet yumurtlayabiliyorsun insan fizyolojisi karmasik. İhtimaller ve genellemeler baza alinarak yorum yapilamaz anca boyle bilimsel muayene yahut testler...

Evet ben ovu testiyle öğrendim :)

Canim bende adet bittiginin ertesi gun baslamistim ovulasyon testlerine ilk iki gun ikinci cizgi hiiic yoktu ucuncu gun silik cikti ve dorduncu gun cift kalin cizgi o yuzden hic sasirma, bizde 3 aydir ugrasiyorduk ema yanlis zamanda ugrasmisiz oyle gorunuyor hep 14 gun ve cevresini degerlendiriyorduk bu ay erken yumurtladigimi anladim neyse adete 4 kala da erken gebelik testi yaptim ve 2 cozgi su an cift cizgili 4 tane erken gebelik testim var inanasim gelmiyor batim bu gundu bekliyorum bakalim nolacak.

3 ay mi, sen dua et canim :)

Evet yumurtlayabiliyorsun insan fizyolojisi karmasik. İhtimaller ve genellemeler baza alinarak yorum yapilamaz anca boyle bilimsel muayene yahut testler...
ınşallah vardır canım. Ben akşam yine yaptım ovulasyon testi

Eklentiler

• IMAG1637_1.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 119
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…