OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Yanıyooorr kızlaarr kasıklarım yanıyooorr yumurtlama dönemim mi acaba şaşırdım artık birazdan bugün ki testi yapıcam

Telefondaki adet programına göre yarın yumurtlama günüm kasıklarım çok ağrıyor anlamadım hala

Telefondaki adet programına göre yarın yumurtlama günüm kasıklarım çok ağrıyor anlamadım hala
Aynen canım daha yumurtlama yok ama ağrı belirtidir bi kaç güne yumurtlarsın. Ama sen bu araları iyi değerlendir bence. Ben yumurtlamadan bi gün önceyi değerndirmiştim yumurtlama günü boş sonra ertesi gün yine değerlendirmiştim

Sanki hiç kırmızı çizgi çıkmıcak gibi ya hep aynı çizgi bıktım

Bacaklarımın ağrısı da bi yandan adet bitimi ilişkiden hamile kalma olasılığı varmı yoksa oldu mu tuttumu acaba

Kızlar benzer şey yaşayan varmı merak ediyorum.
Benim bat yarın. Az önce lavaboda yum akıntısının aynısı geldi.
Bu ay ovu testiyle yum gününü değerlendirmiştik.
Merakla tutup tumadığını bekliyodum.
Sert bi şekilde karın şişliğim dışında pek bi belirtim yok. Bende zaten çok dinlemedim kendimi. Bat gelene kadar belirti aramıycam dedim.
Ama şimdi bu akıntı beni çok şaşırttı. Gebeliğe yormayayım diyorum ama ne yalan söyliyim bi anda heyecanlandım.

Bu yum dönemindeki akıntının aynısının battan önce tekrarlamasında nasıl bi anlam olabilirki ?

Varmı fikri ya da tecrübesi olanlar ?

Benim akıntım sarıydı hamileymişim seninki ne renk?

Benim akıntım sarıydı hamileymişim seninki ne renk?

Yumurtlama akıntısı canım. Hani yediğimiz yumurtanın pişmeden önceki beyaz kısmı var ya, kırınca uzayan şeffaf bi görüntüsü vardır, işte yumurtlama akıntısı bu tarif ettiğimin aynısı

Benim akıntım sarıydı hamileymişim seninki ne renk
Bugün benim de sarı renkte yoğun bir akıntım oldu çok şaşırdım.acaba mı dedim?bata 4günüm var.dün ovalusyon testi yaptığımda silik de olsa 2.çizgi çıkmıştı bugün tekrar denedim daha soluklaşmış anlamadım umuda kapılmasam iyi olacak

Canım ovulasyon testiyle bakıp hamilelikten şüphelenmek için ikinci çizginin baya koyu çıkması lazım. Ama ovulasyona bakarak kesin konuşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…