OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Ala alaa. İki kez mi yumurtluyorsun acaba

Esleriniz nasil besleniyor bu surecte?
Biz cok ozel bir sey yapmiyoruz
Siz neler yapiyorsunuz merak ettim?

Esleriniz nasil besleniyor bu surecte?
Biz cok ozel bir sey yapmiyoruz
Siz neler yapiyorsunuz merak ettim?
Ben zorla keçiboynuzu pekmezi icirmeye çalışıyorum ama pek içmek istemiyor o iciyorsa bende iccekmisim ama sevmiyorum içmek istemiyorum ışte arada zorda olsa içiyor

Benim akintim da once oyle basladi canim seffaf uzayan bi akintiydi sonra bildigimiz beyaz akintiya dondu, karnim benim de cok sisti ama adet siskinligi gibi degil gaz siskinligi gibiydi birde karin cevremde arada siddetli batmalar oluyordu.

Benim akintim da once oyle basladi canim seffaf uzayan bi akintiydi sonra bildigimiz beyaz akintiya dondu, karnim benim de cok sisti ama adet siskinligi gibi degil gaz siskinligi gibiydi birde karin cevremde arada siddetli batmalar oluyordu.

Sonrasında ne oldu canım ? Sonuç ?

Sonuc cumartesi adet olmadim test pozitifti 4+2 su an sanirim.

Maaşallah canım
Ne güzel bi haber gözün aydın
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bakalım benimde sonucum senin gibi olur inşallah, şuanda içime umut oldun. Çok sağol cevabın için.

Insallah canim bat ne zaman ben erken ogrendim bat a bikac gun kala erken gebelik testi yapmistim. Rabbim insallah seninde yuzunu guldursun bu ay, bende cok usume de vardi bu ay normalde kisin corap bile giymezdim ama bu sene cok usuyorum daha kis gelmeden corap patik 10 gundur ayagimdan yatarken bile cikarasim gelmiyor.

Bat bugün canım. Döngüm 28 gün. Sabah bi test yaptım meraktan duramayıp nagatifi gördüm. Bekliyorum kırmızı gelir herhalde diye ama ne ağrı ne sancı yok. İlginçki regl öncesi göğüs hassasiyetimde yok. 2.sabah gelmezse tekrarlarım testi artık. Bakalım hayırlısı hepimiz için

Bazen piskolojik te olabiliyor gecikme ben gecen ay cok takmistim olacak mi olmayacak mi var mi yok mu derken saati bile sasmayan regil 1 gun gec geldi.

Bazen piskolojik te olabiliyor gecikme ben gecen ay cok takmistim olacak mi olmayacak mi var mi yok mu derken saati bile sasmayan regil 1 gun gec geldi.

Haklısın canım, hayırlısı inşallah, başka şeye bağlı bir gecikmede olabilir. En güzeli beklemek. Sağol

kızlar bir sorum olucak bu ay tutturamadık olmadı adetimi bekliyrm bir kaç güne olucam ama idrar yolu iltihabı olmusum antibiyotik kullanıyorm ama idrarım renk değitirdi heralde iltihap temizleniyo ben adetten sonra ovulasyon testini nasıl kullanıcam iltihaptan doğru sonuçlar alabilirmiyim acaba

Kızlarrr merhaba ben de geldim iki aylık evliyim ama vajiliydim yendim ilk kez bu ay oldu iki kere ama yumurtlama dönemini kaçırdık sanırım döngüm 33 35 arası değişiyor :/ hemen adet olsam da bi dahakini beklesem artık

İltihap hamile kalmaya engel olabilir diye biliyorum canım o yüzden bi an önce yenmeye bak.ama testi etkiler mi hiç bir bilgim yok o konuda

İltihap hamile kalmaya engel olabilir diye biliyorum canım o yüzden bi an önce yenmeye bak.ama testi etkiler mi hiç bir bilgim yok o konuda
şuan ilaç kullanıyorum zaten adetin 3. günü tekrar doktora gidicem bakalım insallh uzun sürmez soğan kürüde yapasım var ay içim temizlensin diye testi etkiliceni düsünüyorm suanki idrarm turuncu renkte çok değisik

Kızlar bisey sorcam ovulasyon testi yapıyorum 28 i muhtemel yumurtlama günüm. Ama tam kaçırmamak icin her gün yapmaya çalışıyorum çok yorucu oluyor ama sanki yapmadigim günler kaçıyormuş gibi hissediyorum. Arka arkaya yapmak içerde kalanlar icin zararlı olur mu kafam karıştı iyice

Canim ben bu ay hem sogan kurumu kullamdim hem ovulasyom testi ve cok sukur tutturduk, yani sogan kurunum teste bi etkisi oldugunu sanmiyorum.

Biz aktif donemi tamamladik 10-20 gun arasini
Reglimi bekliyorum bir hafta var
Butun testlerim ekteki gibi lh yok gibiydi
10. Gunden once yumurtlamis olabilir miyim acaba?
Daha erken yumurta gununu yakalayan var mi?
Gelecek ay adet sonrasi hemen bakmaya baslayayim diyorum

Eklentiler

• image.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 49
Adetinden.hemen sonra gorenler de var belki de sizin de erken yumurtlama olmuş olabilir. Bende ilk kez buay deniycem. Garanti olsun enazindan ilk denemede biter bitmez baslamayi düşünüyorum.

Adetinden.hemen sonra gorenler de var belki de sizin de erken yumurtlama olmuş olabilir. Bende ilk kez buay deniycem. Garanti olsun enazindan ilk denemede biter bitmez baslamayi düşünüyorum.

Valla 6 aydir deniyoruz her ay bir doktora gittim
Gecen ay bu 10-20 arasini duyunca heycanladim
Bu ay da olmadi
Kismet
Sanki bizimle oyun oynuyo bu yunurtalar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…