Ala alaa. İki kez mi yumurtluyorsun acabaYumurtlama akıntısı canım. Hani yediğimiz yumurtanın pişmeden önceki beyaz kısmı var ya, kırınca uzayan şeffaf bi görüntüsü vardır, işte yumurtlama akıntısı bu tarif ettiğimin aynısı
Ben zorla keçiboynuzu pekmezi icirmeye çalışıyorum ama pek içmek istemiyor o iciyorsa bende iccekmisim ama sevmiyorum içmek istemiyorum ışte arada zorda olsa içiyorEsleriniz nasil besleniyor bu surecte?
Biz cok ozel bir sey yapmiyoruz
Siz neler yapiyorsunuz merak ettim?
Benim akintim da once oyle basladi canim seffaf uzayan bi akintiydi sonra bildigimiz beyaz akintiya dondu, karnim benim de cok sisti ama adet siskinligi gibi degil gaz siskinligi gibiydi birde karin cevremde arada siddetli batmalar oluyordu.Kızlar benzer şey yaşayan varmı merak ediyorum.
Benim bat yarın. Az önce lavaboda yum akıntısının aynısı geldi.
Bu ay ovu testiyle yum gününü değerlendirmiştik.
Merakla tutup tumadığını bekliyodum.
Sert bi şekilde karın şişliğim dışında pek bi belirtim yok. Bende zaten çok dinlemedim kendimi. Bat gelene kadar belirti aramıycam dedim.
Ama şimdi bu akıntı beni çok şaşırttı. Gebeliğe yormayayım diyorum ama ne yalan söyliyim bi anda heyecanlandım.
Bu yum dönemindeki akıntının aynısının battan önce tekrarlamasında nasıl bi anlam olabilirki ?
Varmı fikri ya da tecrübesi olanlar ?
Benim akintim da once oyle basladi canim seffaf uzayan bi akintiydi sonra bildigimiz beyaz akintiya dondu, karnim benim de cok sisti ama adet siskinligi gibi degil gaz siskinligi gibiydi birde karin cevremde arada siddetli batmalar oluyordu.
Sonuc cumartesi adet olmadim test pozitifti 4+2 su an sanirim.Sonrasında ne oldu canım ? Sonuç ?
Sonuc cumartesi adet olmadim test pozitifti 4+2 su an sanirim.
Insallah canim bat ne zaman ben erken ogrendim bat a bikac gun kala erken gebelik testi yapmistim. Rabbim insallah seninde yuzunu guldursun bu ay, bende cok usume de vardi bu ay normalde kisin corap bile giymezdim ama bu sene cok usuyorum daha kis gelmeden corap patik 10 gundur ayagimdan yatarken bile cikarasim gelmiyor.Maaşallah canım
Ne güzel bi habergözün aydın
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bakalım benimde sonucum senin gibi olur inşallah, şuanda içime umut oldun. Çok sağol cevabın için.
Insallah canim bat ne zaman ben erken ogrendim bat a bikac gun kala erken gebelik testi yapmistim. Rabbim insallah seninde yuzunu guldursun bu ay, bende cok usume de vardi bu ay normalde kisin corap bile giymezdim ama bu sene cok usuyorum daha kis gelmeden corap patik 10 gundur ayagimdan yatarken bile cikarasim gelmiyor.
Bazen piskolojik te olabiliyor gecikme ben gecen ay cok takmistim olacak mi olmayacak mi var mi yok mu derken saati bile sasmayan regil 1 gun gec geldi.Bat bugün canım. Döngüm 28 gün. Sabah bi test yaptım meraktan duramayıpnagatifi gördüm. Bekliyorum kırmızı gelir herhalde diye ama ne ağrı ne sancı yok. İlginçki regl öncesi göğüs hassasiyetimde yok. 2.sabah gelmezse tekrarlarım testi artık. Bakalım hayırlısı hepimiz için
Bazen piskolojik te olabiliyor gecikme ben gecen ay cok takmistim olacak mi olmayacak mi var mi yok mu derken saati bile sasmayan regil 1 gun gec geldi.
İltihap hamile kalmaya engel olabilir diye biliyorum canım o yüzden bi an önce yenmeye bak.ama testi etkiler mi hiç bir bilgim yok o konudakızlar bir sorum olucak bu ay tutturamadık olmadı adetimi bekliyrm bir kaç güne olucam ama idrar yolu iltihabı olmusum antibiyotik kullanıyorm ama idrarım renk değitirdi heralde iltihap temizleniyo ben adetten sonra ovulasyon testini nasıl kullanıcam iltihaptan doğru sonuçlar alabilirmiyim acaba
şuan ilaç kullanıyorum zaten adetin 3. günü tekrar doktora gidicem bakalım insallh uzun sürmez soğan kürüde yapasım var ay içim temizlensin diye testi etkiliceni düsünüyorm suanki idrarm turuncu renkte çok değisikİltihap hamile kalmaya engel olabilir diye biliyorum canım o yüzden bi an önce yenmeye bak.ama testi etkiler mi hiç bir bilgim yok o konuda
Canim ben bu ay hem sogan kurumu kullamdim hem ovulasyom testi ve cok sukur tutturduk, yani sogan kurunum teste bi etkisi oldugunu sanmiyorum.şuan ilaç kullanıyorum zaten adetin 3. günü tekrar doktora gidicem bakalım insallh uzun sürmez soğan kürüde yapasım var ay içim temizlensin diye testi etkiliceni düsünüyorm suanki idrarm turuncu renkte çok değisik
Adetinden.hemen sonra gorenler de var belki de sizin de erken yumurtlama olmuş olabilir. Bende ilk kez buay deniycem. Garanti olsun enazindan ilk denemede biter bitmez baslamayi düşünüyorum.Biz aktif donemi tamamladik 10-20 gun arasini
Reglimi bekliyorum bir hafta var
Butun testlerim ekteki gibi lh yok gibiydi
10. Gunden once yumurtlamis olabilir miyim acaba?
Daha erken yumurta gununu yakalayan var mi?
Gelecek ay adet sonrasi hemen bakmaya baslayayim diyorum
Adetinden.hemen sonra gorenler de var belki de sizin de erken yumurtlama olmuş olabilir. Bende ilk kez buay deniycem. Garanti olsun enazindan ilk denemede biter bitmez baslamayi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?