cinsel perhiz nasıl oluyor :)Çok teşekkür ederim allah inş tez zamanda size de nasip etsin birde aklıma gelmişken köyü çizgiden sonraki gün iliskiye gireceksiniz ya esinizi öncesinde cinsel perhize sokun neden Biliyormusunuz erkeğin spermi daha katı oluyo ve spermler daha etkin ben öyle yaptım tabi esiniz dayanabilirse :)))
merhaba, normal adet gününüzde olmanız gereken tarihte mi oldunuz ? hamilelik için 3. aya girdik 2 ay deneme başarısız oldu ve tüm şeylere dikkat ettim yumurtlama tarihi vs.. aynı sekilde arkadaşım yıllardır dogum kontrol hapı kullanmasına ragmen eşi yumurtlama gününde içine boşalmış oda yine adet olması gereken günde adet oldu 5 gün boyunca sonrasında yine 5 gün lekelenmesi devam etti oda acaba bir problem mi var diye doktora gitti doktor sadece ultrasondan bakmış 5 haftalık gebe oldugunu söylemiş.Canim gebelik belirtisiymis bende öğrenmiş oldum bugün hamile olduğumu hala soktayim Teşekkürler cevap için
Bravo hergün nasıl yapabiliyorsunuz maşallahKızlar bisey sorcam ovulasyon testi yapıyorum 28 i muhtemel yumurtlama günüm. Ama tam kaçırmamak icin her gün yapmaya çalışıyorum çok yorucu oluyor ama sanki yapmadigim günler kaçıyormuş gibi hissediyorum. Arka arkaya yapmak içerde kalanlar icin zararlı olur mu kafam karıştı iyice
Bende adetten hemen sonra yapmaya başladım kaçırmamak için ama ilk yaptığımdan beri hep ikinci çizgi var ve sanki aynı duruyor gibi geliyor anlamadimBiz aktif donemi tamamladik 10-20 gun arasini
Reglimi bekliyorum bir hafta var
Butun testlerim ekteki gibi lh yok gibiydi
10. Gunden once yumurtlamis olabilir miyim acaba?
Daha erken yumurta gununu yakalayan var mi?
Gelecek ay adet sonrasi hemen bakmaya baslayayim diyorum
Yani sen 8inde mi yumurtlamis oluyorsunYusra91 canım kadınlarda lh hormonu zaten hep olur. Bu hormon yükselişe geçer ve en çok yükselişte olduğunda yumurta tüplerden salınır ve ortalama 24-36 içinde çatlar ondan sonrada aktifliğini kaybeder yani yumurta deyim yerindeyse ölür, döllenemez. Bu testlerin çalışma prensibi kutularının içindeki kullanma talimatlarındada yazar, amaçları vücuttaki lh hormonunun artışını saptamaktır. Hep aynı seviyede olması normal yani. Hem kullandığın testlerin çalıştığının hemde vucudunda olması gereken Lh hormonunun varlığının göstergesi. Eğer testteki ikinci çizgi ilk çizgi kadar koyu ya da ilk çizgiden daha koyu ise yumurta tüplere salınacak yumurtlamaya az zaman kaldı demktir. Örnek resimlerimi atıcam onlarada bakabilirsin. Umarım yardmcı olmuşumdur.
Yani sen 8inde mi yumurtlamis oluyorsun
Hayır canım 8 inden itibaren 24-36 saat arasında. Yani 9 u gibi
7 ve 9 u mu degerlendirdiniz yani ?
Eskiden her ilişkide hamile olabilme ihtimali var sanardim o yüzden bir bucuk yıl korundum.şimdi çocuk düşünmeye başlayınca haberim oldu ayda bir kere yumurtlama zamanı çocuk olabildiğini ve şaşırdım millet nasıl hemen hamile kalabiliyor diye.3ay dir korunmamamiza rağmen hala çocuk yok.ama bu ay karar verdim bir gün arayla iliskide buluncam (umarim) yumurtlama zamanı mutlaka denk gelir diye dusunuyorum.hayırlısı artk bakalım ovulasyondanda takip ediyorum henüz yumurtlamadimHayır canım 8 inden itibaren 24-36 saat arasında. Yani 9 u gibi
gittigidiyorda setler var ordan bakın kampanyalıYa ovulasyon testleri çok pahalı benim de adetim düzenli değildir 33 35 arası değişiyor acaba ne zaman test yapsam ya valla paralar çöpe gidiyo hep
Ya ovulasyon testleri çok pahalı benim de adetim düzenli değildir 33 35 arası değişiyor acaba ne zaman test yapsam ya valla paralar çöpe gidiyo hep
Saol canım hemen bakayım daha önce de laboquick kullandım zaten inşallah sağlam gelirCanım burda yazdığım yorumumu okuyabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mi-belirtileri-nelerdir.963769/#post-48584622
Biz aktif donemi tamamladik 10-20 gun arasini
Reglimi bekliyorum bir hafta var
Butun testlerim ekteki gibi lh yok gibiydi
10. Gunden once yumurtlamis olabilir miyim acaba?
Daha erken yumurta gununu yakalayan var mi?
Gelecek ay adet sonrasi hemen bakmaya baslayayim diyorum
merhaba, normal adet gününüzde olmanız gereken tarihte mi oldunuz ? hamilelik için 3. aya girdik 2 ay deneme başarısız oldu ve tüm şeylere dikkat ettim yumurtlama tarihi vs.. aynı sekilde arkadaşım yıllardır dogum kontrol hapı kullanmasına ragmen eşi yumurtlama gününde içine boşalmış oda yine adet olması gereken günde adet oldu 5 gün boyunca sonrasında yine 5 gün lekelenmesi devam etti oda acaba bir problem mi var diye doktora gitti doktor sadece ultrasondan bakmış 5 haftalık gebe oldugunu söylemiş.
Ben bu ay gittigidiyordan loboquik ovulasyon aldım 30ovulasyinla 5gebelik testi 35tl idi .hemen de geldi tavsiye ederim.Ya ovulasyon testleri çok pahalı benim de adetim düzenli değildir 33 35 arası değişiyor acaba ne zaman test yapsam ya valla paralar çöpe gidiyo hep
Ben bu ay gittigidiyordan loboquik ovulasyon aldım 30ovulasyinla 5gebelik testi 35tl idi .hemen de geldi tavsiye ederim.
Bu sekildeKaset şeklinde değil ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?