- 14 Ekim 2016
- 653
- 422
- 18
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #50.321
canim bak benimde koyu cikiyor hep o pozitif demek degilmis arastirmama goree t cden daha koyu oldugu zaman pik.yoksa benimde yumurtlama olmadan boyle koyu cikiyorValla sinirlerim bozuldu artik neden hep pozitif cikiyor bu test anlamiyorum bu testlerde mi sorun var yoksa ya
Bence iki gun iliski olmus koyu ciktgi gunlerde artik yapma sliklestiyse iliskide sk olmasn bnce soncta catlama zamani gecmiski sliklesmis had hayrlisiyla olsn insallah miniss :)
Valla sinirlerim bozuldu artik neden hep pozitif cikiyor bu test anlamiyorum bu testlerde mi sorun var yoksa ya
Cnm o zaman hic catlma olmadi yaklasiyor yada testlerin hepsi ayni reskte nerdeyse. Hepsi ayniBu test pozitif diil canım ama sen ovülasyon kitinin markasını değirtir bence
heh iste bana da sen aciklamistin canim ben bekleyince taa 18.gun catlamis oldu galiba.yani denemek lazim laboquickin guzelll hassasiyeti cok olmazsa daha iyi anlarsiniz belkiBu test pozitif diil canım ama sen ovülasyon kitinin markasını değirtir bence
ya canim lh yuksekligin olabilir mi acaba pozitif dediyse yani catlayacak olmasi lazimPeki dr bana neden testlerw bakip pozitif evet dedi anlamadim
ben 30tanesine 30tl verdim :) hel ayni koyulugu vqrdi . ama bigun tam koyu oldu ozaman anladimmm120 tl verdim dun iki kutu aldim cnm ya
120 tl verdim dun iki kutu aldim cnm ya
Peki dr bana neden testlerw bakip pozitif evet dedi anlamadim
Ne dar bi test cnm icinde kactane var
O zaman cnm benim hic pik olmamis yani oyle bariz bir koyu hic olmadicanim bak benimde koyu cikiyor hep o pozitif demek degilmis arastirmama goree t cden daha koyu oldugu zaman pik.yoksa benimde yumurtlama olmadan boyle koyu cikiyor
Cnm t cizgisiyle c cizgisi ayni koyulukta birebirBenim sana gönderdiğim testlere bak. Ne kadar net belli negatifi de pozitifi de.. Bu kullandığından inan bişey anlamıyorum ama tek tarafı koyuysa o negatiftir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?