Oy ben nerelere gidem :(

Laf carptiri gibi desemmi bir daha boyke kalabalik bir davet asla.vermiycem cok yipraniyorum.yoruluyorum diye, yengemin yaninda
Laf çarpmayın direk böyle kalabalık olunca misafirle güzel ilgilenemiyorum deyin, ben olsam bahane sunmam direk söylerim. Gelininiz sizi epey korkutmuş huzursuzluk laf çıkaran bir tip sanırım

Katılıyorum bu yoruma, en iyisi pide bu kadar kişiye, kendilerini zorla davet ettirip yemek beğenmeyene kendinizi paralamayın derim.

Malesef bazilari menumu.begenmemis siz bunu.yapin.diyosunuz hos olmaz iftar icin onca misafire bilmedimki

Laf çarpmayın direk böyle kalabalık olunca misafirle güzel ilgilenemiyorum deyin, ben olsam bahane sunmam direk söylerim. Gelininiz sizi epey korkutmuş huzursuzluk laf çıkaran bir tip sanırım
Hayir aksine cok.tatli dilli soyleyemiyosun uyanik ve isini.bilen biri abimde asla laf ettirmez bize karisina.cok.duskun

Bu kadar ince düşünmeyin
abi ve yenge çağrılsa tamam diğerlerine ne
gerek var
Hadi bu ser olmuş ama bundan sonra cagirmayin size yazık

Menünüz çok güzel fazla bile bence. Normalde pide demem ama ortada bir dayatma var o yüzden dedim.
Zorla cagir demedi gitrik ayip olur dedik ama ardindan.gecen.konusma evet biraz oyle oldu nasip :) menum.insallah begenilir yeni evli olan yengem ben degil

Garipsenmesi gereken esas onların yaptığı bence. Çok yorulursun taşımakla. Baktın sofrada kimse yardım etmiyor hiç sallama koy termosa dağıt. Çocuklar konusunda akışına bırak. Kendileri yiyebilecek yaştalarsa oturmak isterler tabi. Yerin müsaitse onlarıda sayının içine kat. Sana da deneyim olur bu. Bir zaman sonra hayır demeyi öğreniyorsun böyle böyle.

Yuz kere sunu sevmiyoruz bunu sveriz diye gozumuze soktukar tabiki yaosak yiycekler ama artik bile bile yapilmiyor ister istenz . Ee tabi zor kolay degil ele karsi herseyi yapmaya calisiyosun, eksit vermemk.laf ettirmemk icin ama bide icini bilseler

BSVER CNM SEN ALLAH RIZASI ICIN ELNDEN GELENI YAP TAKDR ALLAHN ARTIK

Ay yürek şişiren bir konu daha.. alçak eşeğe semer vuran çok olur der annem hep (kendi için). en acısı da abinizin tutumu ne ayıp tamam erkekler çok anneci olmasında anne düşmanı da olmasın yani.. ortayı bulsunlar.. aş evi mi ya..

ben olsam kendi zevkime göre yapardım yemekleri.

yalnız sizin tutumunuzda yanlış yengenin ailesi elbette bütün dünürlerini çağırmalı ama sizin böyle bir duruma kendinizi sokmanız yanlışş onlar bize uzak baş edemem yaşlandım desin geçsin annen.. onlar çağırdı bizde çağıralım modundasınız sizde..

onlarda pek işgüzar herkesi topluca çağırıyorlar ki ayrı ayrı yorgunluk masraf telaş olmasın. tabi olan size oluyo sizde kendinizi onların hepsini aynı gün çağırmak zorunda hissediyorsunuz. terbiyesiz insanlar..

Son düzenleme:

Evimizi kucuk masa 8 kisilik oraya 10 kisi sigdircam yere softa koymayi dusunuyorum mutfak cok kucuk 4 kisi anca oraya sigar cocuklarada srrvis acayim o halde aman ne dusunup duruyorum nasil onume gelirae oyle yapcam vallahi

Hadi yemekleri yapmıssınız bir şekilde de 25 kişinin bulaşığını düşünemiyorum. Makineye sığmaz, tezgaha sığmaz, çeşit çok servis tabakları, tencereler offf içim şisti resmen. Kolay gelsin zira çok ihtiyacınız var(

Hayir aksine cok.tatli dilli soyleyemiyosun uyanik ve isini.bilen biri abimde asla laf ettirmez bize karisina.cok.duskun
oh tatlı dil ve hanım köylü abi :) Allah bozmasın tabi muhabbetlerini ama sizi de ezdirmesin

Zorla cagir demedi gitrik ayip olur dedik ama ardindan.gecen.konusma evet biraz oyle oldu nasip :) menum.insallah begenilir yeni evli olan yengem ben degil
begenilir hepsi yenmez bile kalır, olan olmuş Allah kolaylık versin

Onlar degil hata bizde en cok bizde ablasinin biri cagirdi toplu oda kayinvalide ile.oturuyo bizde oyle oluyo sandik isimizi bilemedik annem yatipta belim agriyo k bakmayin diyip beceremedik biz yalan soyleyemiyoruz lafi cevirwmiyorz. Babam.abim arkamizda durmuyor yarin bisey ilsa laf olsa diye cagirmadilar derler diye korktuk gitmek istedik abime.laf gelmesin diye gittik yoksa.ne isimiz var onlar la bildginiz delili anneniz oyle dogru soylemiski ben bazen dusunemiyorum yoksa annemi bu kadar yorarmiyim hic keske dun acsaydim konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…