- 30 Haziran 2015
- 617
- 693
- 53
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
daha bide yengesinin ablasını kayınvalidesi ve kayın pederi de var:) şaka gibi:)höh yani yengenin kaynana kp ne işi var sizdeçok gereksiz sıkıntı olmuş , hatır gönül olur da bu kadarı aşırı saçma ya
Ya cidden şöyle okuyunca sarılmak istedim sana ,halden anlamayan insan hali bu seferden sonra uzun süre eve misafır alma bence.
Bi kaç aya benimde düğünüm var korkmuyorum değil bu olaylardan o yüzden uzun süre balayı derim gelmeyin derim herhaldeCanim benim ben.hissettim saridigini
Almayacagim zaten bi uyanik olmadik ya.ona cok uzuluyorum
Kaynanasinin.bide yasli.annesi var :) saka gibi demidaha bide yengesinin ablasını kayınvalidesi ve kayın pederi de var:) şaka gibi:)
Bi kaç aya benimde düğünüm var korkmuyorum değil bu olaylardan o yüzden uzun süre balayı derim gelmeyin derim herhalde
bir de şu var yeni evlendiyseniz kendini zorla çağğırttıran zatı muhteremlerin azıcık düşünceli olmaları gerekir. misafir ağırlamak güzeldir ama herşey de parayla ilintili.(yaklaşık 25 kişilik yemeğin maliyeti size en en az 250-300 liraya patlar)Canim benim ben.hissettim saridigini
Almayacagim zaten bi uyanik olmadik ya.ona cok uzuluyorum
Höh 22 kişi misafir mi olur??? Kucak kucağa mı oturacaklar nedir:
Bir an önce evlendirmek lazım seni o zamanKiz ben evli degilim gorumceyim :) evdeyim bekarim. Evli olsam cagirmam aha bunlar hep bana akil agaci oldu
hahahahhahahhaha buna çok güldüm..Düğün salonu falan kiralasaydınız keşke bu kadar insana.
Kamyon kasasına doluşup gelmiyorlar iyi ki.
bir de şu var yeni evlendiyseniz kendini zorla çağğırttıran zatı muhteremlerin azıcık düşünceli olmaları gerekir. misafir ağırlamak güzeldir ama herşey de parayla ilintili.(yaklaşık 25 kişilik yemeğin maliyeti size en en az 250-300 liraya patlar)
bence hiç bi şekilde bi eve 25-30 kişi doluşulmamalı da en azından akıl edip tatlı filan getirirseler bi de tatlıyla uğraşmazdınız.
Bir an önce evlendirmek lazım seni o zaman
Evlesem benide aralarina alip topluca gezmeye calisirlar onalr
Düğün salonu falan kiralasaydınız keşke bu kadar insana.
Kamyon kasasına doluşup gelmiyorlar iyi ki.
oyyyyyyyy:) ben de yanlış anlamışım evlisin sandım ben. yanlış anlama da böyle eve doluşma olayları bana medeniyetsizlik gibi geliyor. ne alaka yani 30 kişi bir evde.Kaynanasinin.bide yasli.annesi var :) saka gibi demi
bir de şu var yeni evlendiyseniz kendini zorla çağğırttıran zatı muhteremlerin azıcık düşünceli olmaları gerekir. misafir ağırlamak güzeldir ama herşey de parayla ilintili.(yaklaşık 25 kişilik yemeğin maliyeti size en en az 250-300 liraya patlar)
bence hiç bi şekilde bi eve 25-30 kişi doluşulmamalı da en azından akıl edip tatlı filan getirirseler bi de tatlıyla uğraşmazdınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?