Oy ben nerelere gidem :(

Aman bu ne ya herkes de bir garip.
Karnini doyuracak yer mi ariyor millet?
Ben yengeme hadi kayinvalidem iftara cagirdi desem, kayinvalideni falan da getir desem kadin utanir gelmez bile, ne rahat millet

Canim benim ben.hissettim saridigini
Almayacagim zaten bi uyanik olmadik ya.ona cok uzuluyorum
bir de şu var yeni evlendiyseniz kendini zorla çağğırttıran zatı muhteremlerin azıcık düşünceli olmaları gerekir. misafir ağırlamak güzeldir ama herşey de parayla ilintili.(yaklaşık 25 kişilik yemeğin maliyeti size en en az 250-300 liraya patlar)
bence hiç bi şekilde bi eve 25-30 kişi doluşulmamalı da en azından akıl edip tatlı filan getirirseler bi de tatlıyla uğraşmazdınız.

Canim yanlis anlamissin abimle yengem evlebdi 1 ay oldy birca annem babamin ve benim babam asgari ucret aliyor bocumuz cok diye ondan dedim evlu felan degil.ne isim var evli bide.onlarimi alcam evime gerci ozamnda onu yaomaya calsirlar ki eminimm yaparlar

Kaynanasinin.bide yasli.annesi var :) saka gibi demi
oyyyyyyyy:) ben de yanlış anlamışım evlisin sandım ben. yanlış anlama da böyle eve doluşma olayları bana medeniyetsizlik gibi geliyor. ne alaka yani 30 kişi bir evde.
ben de bizimkileri eşimin ailesiyle tanıştıracaktım. tee 4 saatlik yoldan başka bi şehirden bize gelecekler. ben de ananem hariç başka hiç aileden birilerini istemedim. annem ylavardı bize amcan dayın alınır.bizi adamdan saymadınızderler dedi yine de istemedim. sonra hakkaten bize trip yaptılar hepsi. sonra unutuluyor merak etme. bu doluşma adetine gıcık kapıyorum.

Ayyy vallaha ben korktm siz yeni evlisnz sizi çağırmaşarı normal. İki kişilk iftar kimseyi yormaz ama siz neden çağırıyorsnz. Valla bi arkadaş doğulumsnz demiş ama doğudada kimse böyle yapmıyor yani kimsede bu cesaret yok. Ben yengemi abimi tek çağırırdm banane be yengemin anası babası bacısı onlarn kvdeleri ay valla şokdaym. Birdaha çağırsalar bile ya gitmeyin işimz var kb diyin yada siz çağırmayın valla.

+1
5 kişi çağırdıydım ben geçende, pastırmalı börekti vsydi derken 150 tl hiç etmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…