- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
benim gözlük camım japonyadan mı ne 3 haftada geldi lensin gelmesi 3 ay sürmez![]()
Bende anlamadım ki.. Göya 4-6 haftada gelecek dedi kaç ay oldu..Beklemekten nefret ederim sabrım taştı zaten normalde çok bile bekledim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim gözlük camım japonyadan mı ne 3 haftada geldi lensin gelmesi 3 ay sürmez![]()
Normalde elegance kullanıyorum 3-4 gün içinde geliyordu. Nerden de bu markayı merak ettim valla sinir oldum ya . Paramı verir inşallah![]()
Kuzum ne bileyim valla eğer paramı vermezse şikayet edicem diye tehdit ederim tabi ki ama ben bu hukuk dilini beceremem sanırım :))
Bende anlamadım ki.. Göya 4-6 haftada gelecek dedi kaç ay oldu..Beklemekten nefret ederim sabrım taştı zaten normalde çok bile bekledim![]()
En iyi lens markası budur: Johnson & Johnson
Ben 5 yıl kullandım bu markayı beni hiç pişman etmedi. Tavsiye ederim. Daha sonra ameliyat oldum.
eveet çok beklemişsin 4-6 hafta da çok
benim göz numaram aşırı yüksek ve ben lenslerime aynı gün kavuşuyordum![]()
Aynen kuzum biraz dişli olmak lazım böylelerine sanırım içimdeki cadıyı çıkarttıracaklar bana zorla![]()
evet evet dişli olmak lazım
tüketici çoğunlukla haklı konumdadır zaten
çirkef ol çirkef :)
paramı geri verin de bu kadar beklediğin yeter bence![]()
Yeter valla kuzum bakalım paramı alabilecek miyim yazarım buraya gelişmeleri![]()
Bu lensin fiyatı ne kadar ? Lens marketten mi sipariş ediyordun canım ?
Lens marketten de aldım, atasun optikten de aldım. 60 TL civarında, içinde 3 çift var, her çifti 1 ay kullanıyorsun. Oksijeni geçirdiği için gözde kesinlikle kuruluk vs. yapmıyor ve ben zorda kaldığımda uyuyordum bile, hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Elegance'ı da denedim fakat hiç rahat edememiştim, 2 gün zor dayanmıştım.
Şeffaf sanırım dediklerin dmi ? Elegance rahatım ben ama süresi geçti şuan o yüzden batma yapıyor. Bazen şeffaf mı alsam diyorum yine de insanın doğal gözü gibi yok tabiii![]()
Evet bahsettiği şeffaf.
Bende şeffaf kullanıyorum canım,biri yırtılınca aksilik yasarsan eğer diğeri yedek oluyor. Çünkü kutuda genelde 3 çift oluyor 6 adet:) Ben lens optik'ten sipariş veriyorum bir gün sonra elime ulaşıyor,solüsyon hediyeli üstelik.:)
Merhaba arkadaşlar. Konuyu lens bölümüne açmamın faydası olmayacağından bir de bu artık benim için dert olduğundan konuyu buraya açıyorum. Aralığın 26 sında b&l nin lensinden sipariş ettim 4-6 hafta içinde gelecek dedi optikteki adam. Bir ay sonra gittim yetkilileri aradı iki hafta içinde gelecekmiş dedi. Bir ay geçti yine gittim yine iki hafta içinde gelecekmiş dedi. Snra gittim yine aynı şey. Kaç oldu gidiyorum optikteki adama da bişey diyemiyorum sonuçta o da sipariş veriyor ne zaman gelirse. Mart ayı oldu 3 ay oldu nerdeyse iyice sinirlerim zıplamaya başladı. Lensin kaporasını verdim bi de 50 tl . Ne yapayım böyle oyalayıp gelmezse ne yapıcam ::// Şikayet etmeyi düşünüyorum artık .