öyküm artık yok...

basin sagolsun cennette bir melegin var bunu unutma seni beklicek ve sefaat edeck
cennette gittigi icin sevin canim ins hakkinda böyle hayirlidir sabir versin mevlam

Allah sabır versin....ne diyeceğimi şaşırdım....senağlamasenağlamasenağlama

dayanması en zor acı bu olsa gerek...offf yazamıyorum ben....çok kötü oldum...ALLAH'ım kuvvet versinsenağlama

ALLAHım sabırlar versın canım ALLAHIM bu acıyı kımseye yasatmasın canım senağlama

basin sag olsun canim ,
inan cok kotuyum su an okudukca tuglerim diken diken oldu
bu aciya ne dayanir ne soylenir bilemiyorum
allah sabirlar versin sana esine ve ailene senağlama
minik melegin seni cennet kapisinda bekleyecek olcak bunla teselli olmaya calis biliyorum zordur ama seni almadan girmek istemicek:çok üzgünüm:
tekrar basiniz sag olsun rabbim sabirlar versin
kimseyi evlat acisiyla sinamasin cok zor cok :çok üzgünüm:

onun boslugunu hic bir seyle dolmaz bende cok iyi biliyorum o acıyı allahım evlat acısını kimseye yasatmasın diye sürekli dua ederim ama ölüm bizim icin kimisi yüz yasına kadar yasıyor kimiside böyle ya bir ay ya birkac ğün yapacak bir sey yok tek yapacağın kendini yıpratmamak onu ğetiremeyeceksin allaha isyan etme niye benim basıma ğeldi diye inanki yalnız değilsin bir cok kadın bir cok anne var bizim ğibi birde ne yaparsan yap kızının saati dolduktan sonra caresi yok o zaten bir melek seni almadan cennete ğirmeyecek allah sabır versin cok zor ağla icini bosalt ve unutma yalnız değilsin bunaldığında caresiz hisetiğinde hep yanındayız bunu bil

Okurken ben yandim yavrum kinali kuzum arkadasim sana ne denir ne teselli eder basin sagolsun cennete gitti kizin seni bekliycek unutma kardesim benim canin yaniyor keske elimizden birsey gelse elim ayagim bosaldi allah sabir versin canim benim opuyorum seni

Basiniz sagolsun. Allah herseyi sebeplere baglar. Her ne kadar sebebi doktor hatasi gibide gorseniz, bu sadece bir sebep..Aslinda bu Allahin takdiri.

Allah size esinize tum ailenize sabirlar versin.

İnan hala ağlıyorum, çok ama çok üzüldüm. Başınız sağolsun, Allah sabır versin. Minik meleğimize dua ediyorum. Başka da ne denir bilmiyorum

canım ya çok üzüldüm ama Allah sabrını verir inş ötelerde buluşursunuz..

of çok kötü bir durum allah yardım etsin.gözlerim doldu bi an.ama bi yandanda şöle düşün.o günahsız bebek senin ahirette şefaatcin olcak.katlanması çok zor allah yardım etsin tekrar

çok üzüldüm diyecek kelime buılamıyoruum
o melek oldu uçtu gitti cennet kapısında annem gelmeden girmiyeceğim diyecek
ama allah sana bu dünyada sabır versin
başınsaolsuun

arkadaşım inan şu anda göz yaşlarımla ıslandı klavye Allah büyük sabır versin sana büyük bir sınavdan geçiyorsun meleğine rahmet sana ve ailenede baş sağlığı diliyorum :çok üzgünüm:

Allahım bu ne büyük acı (((
Allahım size sabır versin diye dua edicem, ne denirki başka, ne gelirki elden ?? başınız sağolsun...Allah yardımcınız olsun, bu acıyı kimseye yaşatmasın....
(((((((((((((((((

Benim dualarım seninle arkadaşım.Rabbim sabır versin,dayanma gücü versin,acını tez zamanda hafifletsin,acını hafifletecek sebepler yaratsın hayırlısıyla,kendine mukayyet olma gücü versin,seni sağlığından ayırmasın,seni ve tüm sevdiklerini bağışlasın.Amin.Şimdilik aklıma bunlar geldi aklıma geldikçe dua edicem senin için...
Allah o doktorların kalbine de merhamet,insan sevgisi,çocuk sevgisi versin..Nediyim beddua edesim var ama korkarım edemem...İnsan olmadıklarını düşünüyorum..
Meleğin seni cennetin kapısında bekliyor ve "annem babam olmadan girmem cennete Yarabbi "dicek inşallah.Tekrar sabırlar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…