• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle bir çıkmazdayım ki...

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
68
Antalya
Merhaba kızlar...Bugün sizinle dertleşmeye o kadar ihtiyacım var ki anlatamam.
Evet 2 yıldır süren ilişkim şu an dar ağacında. Bu aralar o kadar çok kavga ediyoruz ki. Görseniz düşmanına bile daha iyi davranır.
2 GÜN SADECE 2 GÜN SONRA,yanıma gelecekti,yaşadığım şehire.Dün ayın 28'iydi,yani bizim ay dönümü. Gün boyunca benim hatırlamamı beklemiş "güya".
Benim aklımdaydı,ondan bekledim hatırlamasını. Her neyse... Bir iki güzel söz duymak istedim. Geçenlerde buraya geleceği için şımardım biraz,dedim gelirken bana şu renkli şekerlerden alır mısın.. Demez olaydım. Bana dedikleri "bunu gelecek kişi düşünsün neden böyle birşey istiyorsun gelirken bir de bana onu mu tasa edeceksin?". "Tamam aşkım,getiririm sen iste yeter." deseydi,almasaydı yine de tamam dediğini duyduğum için havalara uçardım.Beni anlamışsınızdır isteğim şeker değil,biraz değerli hissetmek kendimi. Ama onu da yapmadı,anlamadı. Bu zamana kadar buraya bir sürü konu açtım derdimi anlattım. Az çok bilirsiniz beni.Her neyse. Dün ona bu durumdan rahatsız olduğumu "benim bir kız olduğumu,ilgi,bir kaç güzel söz beklediğimi" anlattım. Bana verdiği cevap şu oldu "sağol beni bir rüyadan uyandırdın,kendimi kandırmışım 2 yıl boyunca vs." evet ben bir bayanım ve duymak istiyorum güzel sözleri. Bunu her bayan ister. Bu zamana kadar bana ne bir hediye aldı ne bişey. Sadece yanıma geldi. Tamam o bile yeter hediyede gözüm yok ama dediğim gibi kendimi hiç değerli görmüyorum.
Dün ben biraz sakinleşmek için bahçeye çıktım. Gecenin 2'si, ben hüngür hüngür ağlarken bahçede (sinirlerim o kadar dolu ki anlatamam,ben hastayım tedavisi olmayan bir hastalık.bir yandan onun verdiği sinir diğer yandan maddiyat,evde tıkılı kalma vs gibi şeyler) annem gördü. Bu aralar zaten annem iyice soğudu ondan,gözüme gözükmesin ben kızımın eline çöp batıcak diye üzülüyorum elin oğlu gelmiş kızımın ciğerini söküyor diye. İnanın öyle bir çıkmazdayım ki... Bu aralar sırf bu anlattıklarımla da sınırlı değil olanlar. Hakaretler,inatlar vs. o kadar çok arttı ki,kaç kere uyardım bana hakaret etme yeter artık diye,tamam dedi hala aynı. Gücüme gidiyor. Bu zamana kadar annem babam bana hakaret etmedi el kaldırmadı gözyaşımı dökmedi. ( sevgilim de şiddet uygulamadı lafın gelişi söyledim günahını almak gibi olmasın.) Ve işi özetleyeyim. Dün ben bahçeden geldikten sonra ortalığı yumuşatmaya başladı. Sürekli espriler yapıyor felan. Napıyon ne ediyon felan diye takılıyor.Ben hiç oralı olmadım çünkü artık burama kadar geldi.Soğuklaştım.Ve dün çıkarken seni seviyorum dediğimde bir dahakine bunu ispatla olur mu dedi.Yani beyefendi sevgime de inanmıyor artık... Kendimi bir eşya gibi görmeye başladım,insan bu kadar yükün altında nasıl kalır. Allah'a şükür yine iyiyim,her zaman benden kötüsü olabilir ona birşey demiyorum.

Ben ayrılmak istesem,geri dönmek için çırpınmaz bilirim,geri dönmemi ister ama inatçı ve gururu var. Ve eğer ayrılırsak onun hayatında başka birisinin olmasına dayanamam... Anlamışsınızdır beni. Onu deli gibi seviyorum. Ama beni öyle üzüyor ki.Ben bunu nasıl adam edicem kızlar. Bugün de baktım şifresini değiştirmiş,hesabını dondurmuş. Beni çıkmaza sokuyor nefes alamıyorum... Lütfen o kadar dertleşmeye ihtiyacım var ki bunları yazarken bile hüngür hüngür ağlıyorum... Biliyorum benim de hatalarım vardır ...

Çok uzun olduğu için özür diliyorum,okuyan güzel gözlerinize sağlık. Teşekkür ediyorum...

Son düzenleme:
canım bu aşk öyle birşey ki insanı böyle çıkmazlara sürüklüyor...insanın canını en çok sevdikleri yakarmış...
anladığım kadarıyla çok seviyorsun ayrılmak fikrine bile katlanamıyorsun...belki söyliceklerim de canını yakabilir...
ama sevdiğin adam çok bencil ve duygusuz..sonuçta sen hastaymışsın..insan bunu bile bile nasıl yakar sevdiğinin canını..
bu adam senin döktüğün gözyaşlarına değmez gibime geliyor.allah yardımcın olsun..üzme kendini gerçekten el oğlu için değmez böyle bir adam için hiç değmez..ömür kısa ne de olsa
seni mutlu edecek insanlar olsun yanında sadece ...kendine iyi bak canım...sen değersiz değilsin bunu da unutma o adam senin değerinin farkında değil o kadar !

Son düzenleme:
canım bu aşk öyle birşey ki insanı böyle çıkmazlara sürüklüyor...insanın canını en çok sevdikleri yakarmış...
anladığım kadarıyla çok seviyorsun ayrılmak fikrine bile katlanamıyorsun...belki söyliceklerim de canını yakabilir...
ama sevdiğin adam çok bencil ve duygusuz..sonuçta sen hastaymışsın..insan bunu bile bile nasıl yakar sevdiğinin canını..
bu adam senin döktüğün gözyaşlarına değmez gibime geliyor.allah yardımcın olsun..üzme kendini gerçekten el oğlu için değmez böyle bir adam için hiç değmez..ömür kısa ne de olsa
seni mutlu edecek insanlar olsun yanında sadece ...kendine iyi bak canım...sen değersiz değilsin bunu da unutma o adam senin değerinin farkında değil o kadar !

öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim... söylediklerinizin aynısını annem de söyledi,çok bencil seni üzer ben sizin geleceğinizi görmüyorum yanlış anlama kızım sakın amacım sizi ayırmak değil ama bu çocuk seni üzer dedi. Normalde çok çok ince biridir sevgilim ama bunları yapmayışını hep bana bağlıyor. Bazen diyorum onun gibi davranayım ona. Yüzüme vuruyorsun canımı acıtıyorsun diyor e müslüman benim canım hep acıyor? psikolojik destek almalı mıyım...

İlişkiler mutlu olmak için yaşanır be canım.Sen seviyorsun ama mutsuzsun ne anladık bu işten.Ki saygı da kalmamışsa bana göre sevginin hiç önemi yok çeker giderim o kişinin hayatından.

Ben şuna takıldım,2 yıl boyunca hiç hediye almamasına..Tamam kimsenin hediyede gözü yoktur ama kadında erkekte içten içe özel günler olsun..vs hediye bekler.
2yıldan bahdediyoruz.İnsan hiçmi sevdiğini mutlu görmek istemez.Mutlu görmek için küçücük bişey olmaz.2 Yıl boyunca doğumgünü,tanışma dönümü,sevgililer günü bunları boşmu geçti yani...

Gerçekten seven,değer gösteren kişi sevdiğini mutlu etmek için çabalar.Kaldıkı daha yolun başındasınız.İlk zamanlar değer göstermiyorsa hiç göstermez.
Bilmiyorum yerinizde olsam bu ilişkiyi asla devam ettirmezdim...

valla canım ne desem ne akıl versem bilemedim aşkta herşey mübah ama kendini ezdirme bu dünyada senden başka ve ailenden başka kimse değerli değil!

Ben şuna takıldım,2 yıl boyunca hiç hediye almamasına..Tamam kimsenin hediyede gözü yoktur ama kadında erkekte içten içe özel günler olsun..vs hediye bekler.
2yıldan bahdediyoruz.İnsan hiçmi sevdiğini mutlu görmek istemez.Mutlu görmek için küçücük bişey olmaz.2 Yıl boyunca doğumgünü,tanışma dönümü,sevgililer günü bunları boşmu geçti yani...

Gerçekten seven,değer gösteren kişi sevdiğini mutlu etmek için çabalar.Kaldıkı daha yolun başındasınız.İlk zamanlar değer göstermiyorsa hiç göstermez.
Bilmiyorum yerinizde olsam bu ilişkiyi asla devam ettirmezdim...
bir yüzük taktı bir yıl önce,onu da abisi almış kuzeni beğenmiş o verdi.

valla canım ne desem ne akıl versem bilemedim aşkta herşey mübah ama kendini ezdirme bu dünyada senden başka ve ailenden başka kimse değerli değil!

evet annem canım annem bana o kadar üzülüyor ki şu son bir haftadır o kadar kötüyüm ki sarardım soldum

Sevgi bu kadar kolay bitmesin diye düşünülüyor hep aşktan bazen gözümüz kör oluyor fakat bu şekilde devam etmeside zor gözüküyor.
Olmuyorsa fazla zorlama bence herşeyde vardır bi hayır...

sana şöyle söyliyim canım benimde 4 yıllık ilişkim 10 gün önce bitti. Öncelikle çok gecmiş olsun bende zamanında bi rahatsızlık yaşadım ama tedavim sonuc verdi.. sana söyliicem adam olcak ama seni yorcak. savasıcak gücün varsa savaş ona süprizler yap çok basit. en sevdigi keki pişir. yada yemek yap. senin ondan bekledigin şekerleri ona güzel bi kavonoza koy sen ver.. utandırarak adam oluyorlar emin ol. sonra sana layık olmaya calışıyorlar çok garip ama denendi onaylandı :)) şimdiden kolay gelsin.

sana şöyle söyliyim canım benimde 4 yıllık ilişkim 10 gün önce bitti. Öncelikle çok gecmiş olsun bende zamanında bi rahatsızlık yaşadım ama tedavim sonuc verdi.. sana söyliicem adam olcak ama seni yorcak. savasıcak gücün varsa savaş ona süprizler yap çok basit. en sevdigi keki pişir. yada yemek yap. senin ondan bekledigin şekerleri ona güzel bi kavonoza koy sen ver.. utandırarak adam oluyorlar emin ol. sonra sana layık olmaya calışıyorlar çok garip ama denendi onaylandı :)) şimdiden kolay gelsin.

yanıma geliyor bir iki gün sonra :) şekerpare yapıcam o zaman

yanıma geliyor bir iki gün sonra :) şekerpare yapıcam o zaman

adam benı kırıyor,anlamıyor dıyorsun bırde kalkıp tatlı mı yapıyorsun??yok artk:20: sen ona ve davranışına ödül verdın..

biri benım tum kaprislerime katlansın hatta ödül versın ben dahada devam ederım..sende bunu onun bılınçaltına sokuyorsun..

annen ne kadar doğru soylemiş..sevıyorum doner mı hesabı yapma.. o kaprıs yaparken acaba kaybedermıyım dıe korksun ıstıyorsan once sen yolvereceksın.. dık dur karşısında..

AŞKIM bana ıyı davran kırılıyorum deyıp ağlayıp,yüzünu sıldığınde guldu dıye tatlı yapma!!

en ınadı kincisi 6 ay dayanıyor..2 defa oldu bu.. hıç korkma..

asıl o arayınca sen hala onu ısteyebılecekmısın bakalım..

annenı dınle..bır tek kalbını değil..

adam benı kırıyor,anlamıyor dıyorsun bırde kalkıp tatlı mı yapıyorsun??yok artk:20: sen ona ve davranışına ödül verdın..

biri benım tum kaprislerime katlansın hatta ödül versın ben dahada devam ederım..sende bunu onun bılınçaltına sokuyorsun..

annen ne kadar doğru soylemiş..sevıyorum doner mı hesabı yapma.. o kaprıs yaparken acaba kaybedermıyım dıe korksun ıstıyorsan once sen yolvereceksın.. dık dur karşısında..

AŞKIM bana ıyı davran kırılıyorum deyıp ağlayıp,yüzünu sıldığınde guldu dıye tatlı yapma!!

en ınadı kincisi 6 ay dayanıyor..2 defa oldu bu.. hıç korkma..

asıl o arayınca sen hala onu ısteyebılecekmısın bakalım..

annenı dınle..bır tek kalbını değil..

sende çok haklısın :43::43::43::43::43:

sende çok haklısın :43::43::43::43::43:

haklısın dıyorsun ama duydukların altında kalbın ezılıyor.. yapma bunu kendıne..

üzülecek özleyeceksın ama bundan daha fazla yanmayacak canın.. sabretmelısın..bu zoruna gıden gururunu kıran duruma dur demedıkçe ınan kendını bıle uzmeye hakkın yok..

o nedenle topla bır kendını.. madem şimdi bıle ağlıyorsun..o zaman neyı beklıyor ya da ıstıyorsun??

ya dık duurp sahıden ne ıstedığını belırteceksın, ya da bu ağlama uzulme devam edecek..

annen varken kıymetını bil..ona yaslan..dık dur..

ALLAH kımseye dayanamayacağı yük vermez..

Back
X