öyle çok yalnızım ki

Akışına bırak. Arayışta olduğunun enerjisini hissediyorlardır insanlar bi şekilde. Kendi halinde mutlu olabilmeyi başarmaya çalış bence. Kimseye ihtiyacın yok önce bunu kabullen. Uygun kişiler uygun zamanda gelecektir zaten.

Bu konuyu kafana çok taktığın için olmuyor bence. İnsanlara birine ihtiyacım var enerjisi veriyorsun bu da onları itiyor.

Kendisi uçtu süresiz olarak, keşke arkasında duramayacağı şeyleri yazıp, silmeseler. Düzeltme ihtiyacı hissedip sildiğine göre, gelecek yorumlara da dübürü yememiş.

Kendisi uçtu süresiz olarak, keşke arkasında duramayacağı şeyleri yazıp, silmeseler. Düzeltme ihtiyacı hissedip sildiğine göre, gelecek yorumlara da dübürü yememiş.
Site ahalisi için hayırlı bir haber bu, valla üzüldüm diyemeyeceğim, aksine sevindim. Negatif, provokatif yorumlarından sıkılmıştım.

Neyse burada olmayan birinin hakkında konuşmak doğru olmaz. Cevap verme şansı yok çünkü.

Konuyu kapatayım.

Cümleten geçmiş olsun

Allah aşkına benim kuzende kız bulamıyor o kadar sportif olmasına rağmen , nasıl denklem be bu kızlar bulamaz erkekler bulamaz

ahh vanessaaa vah vanessaaa ne zaman erkeklerii unutup kendi hayatına bakacaksın vanessaaa?aramasan ısrarla gelecekler ama gelemiyorlar nasıl bir enerji yayıyorsan onlara
Bi sevişse rahatlayacak.

Bakma la öyle Allah Allah. Bazı insanlar böyle, libido doyana kadar arayışa devam.

Bence gunasiri bu aktiviteyi yapiyor zaten :)
Sonra buraya gelip ortaligi karistiriyor,daha sonra tekrar basliyor..
Bu hayatta ogrendigim bir sey var ise o da bende yok diyenden korkocaksin.. :)
yoktur ya.olsa bu kadar canı yürektennn sevgili isteremmmm ben der mi?aklıma hep züğürt ağa filminde ki karı isteremmmm diyen dede geliyor vanesanın konularında

yoktur ya.olsa bu kadar canı yürektennn sevgili isteremmmm ben der mi?aklıma hep züğürt ağa filminde ki karı isteremmmm diyen dede geliyor vanesanın konularında
İki defa da avucunun iciyle kulagina vuruyor diyorsun yani :)
Bence vardir,hatta bir takim vardir..
Simdi kirdigi kalpleri anlatsa istanbul'dan-Adana'ya kadar uzanir liste..
Koc gibi kac tane erkegin katili olmustur o gozler..
Kiz bildigin sevda tsunamisi :)

Bence de sevişemiyor ya yazık
engelleyen kim dışarda nefes alsın yeter kadın diyen erkek dolu.ayrıca sevişmeyince de ölünmüyor gayet rahatça eğlenip geziyorsun.bu kız sevgili bulmak dışında hiç bir şey düşünmüyor ki.artık öğüt de vermiyorum farkındaysan.beni bile yıldırdı

Ajlık çok kötü bişey Ceycey, anlamıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…