- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.291
- 133
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Akışına bırak. Arayışta olduğunun enerjisini hissediyorlardır insanlar bi şekilde. Kendi halinde mutlu olabilmeyi başarmaya çalış bence. Kimseye ihtiyacın yok önce bunu kabullen. Uygun kişiler uygun zamanda gelecektir zaten.kızlar yaklaşık 1 aydır aktif bir şekilde reelde sosyalleşmeye çalışıyorum.
hiçbir dersi ve kulüp toplntısını kaçırmadım.
az .ok selamlaşığ tanıdığım kız ve erkekler var artık.
mühendislik fakültesinde eskisi gibi kimsesisiz değilim.
ama şimdi de kimseyle samimi olamama sorunum oldu.
herkesle yüzeysel konuşuyorum bir daha temasım olmuyor maalesef.
erkeklerle desen her gün 2 saat kıyafet saç makyaj vs. ile uğraşıp gidiyorum.
bakımsız gittiğim tek bir gün olmadı ama maalesef gene de ne etkilenen var ne de konuşup.
sadece kulüp başkanı olan erkek beni her gördüğünde konuşuyor hepsi bu.
ben yoruldum artık.
hiç çabalayamıyorum lütfen bana çıkış yolu gösterin öylesine yoruldum ki
Bu konuyu kafana çok taktığın için olmuyor bence. İnsanlara birine ihtiyacım var enerjisi veriyorsun bu da onları itiyor.işte tonla erkekle tanıştım.
tek biri bile benden etkilenmedi
bazıları hatta daha tersledi beni
hayır yani her gören bana deli divane olsun da demiyorum.
tek isteiğim birisi adım atsın kim olursa olsun şans vericem
ama o bile yok
otrera doktor olduğunu söylüyor ama bir hekim olarak psikoloji biliminden bihaber kendisi.
Bunu yazdığınız vakit sizinle aynı fikirdeyiz diye doktor olduğuma inanıyordunuz galibaKraliçe son noktayı koyduğuna göre anlaşılan sahte psikologların maskesi düştü :)
Yorumu düzenlemeden önce de bunu yazmıştınız.
Kendisi uçtu süresiz olarak, keşke arkasında duramayacağı şeyleri yazıp, silmeseler. Düzeltme ihtiyacı hissedip sildiğine göre, gelecek yorumlara da dübürü yememiş.Bunu yazdığınız vakit sizinle aynı fikirdeyiz diye doktor olduğuma inanıyordunuz galiba
Yorumu düzenlemeden önce de bunu yazmıştınız.
Eki Görüntüle 3031112
Siteye ancak girdim, konuyu hortlatmış oldum ama kusura bakmayın, zira cevap hakkı doğmuştu bana.
Site ahalisi için hayırlı bir haber bu, valla üzüldüm diyemeyeceğim, aksine sevindim. Negatif, provokatif yorumlarından sıkılmıştım.Kendisi uçtu süresiz olarak, keşke arkasında duramayacağı şeyleri yazıp, silmeseler. Düzeltme ihtiyacı hissedip sildiğine göre, gelecek yorumlara da dübürü yememiş.
Allah aşkına benim kuzende kız bulamıyor o kadar sportif olmasına rağmen , nasıl denklem be bukızlar yaklaşık 1 aydır aktif bir şekilde reelde sosyalleşmeye çalışıyorum.
hiçbir dersi ve kulüp toplntısını kaçırmadım.
az .ok selamlaşığ tanıdığım kız ve erkekler var artık.
mühendislik fakültesinde eskisi gibi kimsesisiz değilim.
ama şimdi de kimseyle samimi olamama sorunum oldu.
herkesle yüzeysel konuşuyorum bir daha temasım olmuyor maalesef.
erkeklerle desen her gün 2 saat kıyafet saç makyaj vs. ile uğraşıp gidiyorum.
bakımsız gittiğim tek bir gün olmadı ama maalesef gene de ne etkilenen var ne de konuşup.
sadece kulüp başkanı olan erkek beni her gördüğünde konuşuyor hepsi bu.
ben yoruldum artık.
hiç çabalayamıyorum lütfen bana çıkış yolu gösterin öylesine yoruldum ki
OoooAllah aşkına benim kuzende kız bulamıyor o kadar sportif olmasına rağmen , nasıl denklem be bukızlar bulamaz erkekler bulamaz
Yok be burası izdivaç programı değil ,, yanaşacagı erkekleri seçemiyor oOoooVanessaRinki ile tanıştırsana ya? Nolur tanıştır. Kız kurudu beee, sevaptır.
Öyle bir şansı olduğuna inanmıyor çünkü.Yok be burası izdivaç programı değil ,, yanaşacagı erkekleri seçemiyor o
Bi sevişse rahatlayacak.ahh vanessaaa vah vanessaaa ne zaman erkeklerii unutup kendi hayatına bakacaksın vanessaaa?aramasan ısrarla gelecekler ama gelemiyorlar nasıl bir enerji yayıyorsan onlara
Bence gunasiri bu aktiviteyi yapiyor zaten :)Bi sevişse rahatlayacak.
yoktur ya.olsa bu kadar canı yürektennn sevgili isteremmmm ben der mi?aklıma hep züğürt ağa filminde ki karı isteremmmm diyen dede geliyor vanesanın konularındaBence gunasiri bu aktiviteyi yapiyor zaten :)
Sonra buraya gelip ortaligi karistiriyor,daha sonra tekrar basliyor..
Bu hayatta ogrendigim bir sey var ise o da bende yok diyenden korkocaksin.. :)
İki defa da avucunun iciyle kulagina vuruyor diyorsun yani :)yoktur ya.olsa bu kadar canı yürektennn sevgili isteremmmm ben der mi?aklıma hep züğürt ağa filminde ki karı isteremmmm diyen dede geliyor vanesanın konularında
Bence de sevişemiyor ya yazıkyoktur ya.olsa bu kadar canı yürektennn sevgili isteremmmm ben der mi?aklıma hep züğürt ağa filminde ki karı isteremmmm diyen dede geliyor vanesanın konularında
engelleyen kim dışarda nefes alsın yeter kadın diyen erkek dolu.ayrıca sevişmeyince de ölünmüyor gayet rahatça eğlenip geziyorsun.bu kız sevgili bulmak dışında hiç bir şey düşünmüyor ki.artık öğüt de vermiyorum farkındaysan.beni bile yıldırdıBence de sevişemiyor ya yazık
Ajlık çok kötü bişey Ceycey, anlamıyorsun.engelleyen kim dışarda nefes alsın yeter kadın diyen erkek dolu.ayrıca sevişmeyince de ölünmüyor gayet rahatça eğlenip geziyorsun.bu kız sevgili bulmak dışında hiç bir şey düşünmüyor ki.artık öğüt de vermiyorum farkındaysan.beni bile yıldırdı
libidosunu aldırsın o zaman ben ne yapayımm?Ajlık çok kötü bişey Ceycey, anlamıyorsun.
Vanessa,Evli olmayan erkekleri gazoz gibi icmek mi istiyor diyorsun yani :)Ajlık çok kötü bişey Ceycey, anlamıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?