- 9 Aralık 2009
- 17.184
- 54.802
- 1.123
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Benim kızım tablette çok güzel kendisinin bulduğu oyun karakterleri çiziyor. Grafik tasarım kursuna göndermek istiyoruz 11 oldu bu ay ama yaşına uygun bir şey bulamadık. Ben gölgelendirme vs istediğim gibi yapamıyorum diyor. Normal resmi de çok güzel yapar. Büyüyünce de kafasına yatan arkadaşlar bulursa oyun yapmak istiyormuş öyle diyor tek olmazmış çünküJunior kız mıydı, kızsa gelebilirsin teknik alanlara yönelmek isteyen kızlar da gelebilir. 12-16 yaş arası kızları ebeveynleriyle kabul ediyorum, 16+ bebeler tek katilabilir.
dm kapalı ve hangi şehirdeydiniz hanımefendi
Benim kızım tablette çok güzel kendisinin bulduğu oyun karakterleri çiziyor. Grafik tasarım kursuna göndermek istiyoruz 11 oldu bu ay ama yaşına uygun bir şey bulamadık. Ben gölgelendirme vs istediğim gibi yapamıyorum diyor. Normal resmi de çok güzel yapar. Büyüyünce de kafasına yatan arkadaşlar bulursa oyun yapmak istiyormuş öyle diyor tek olmazmış çünküböyle şeyler giriyor mu tekniğe?
Aslında direkt grafik tasarım istemiyor. Oyun yapmak istiyor kafasında tasarladığı şeyler var ama onu nasıl yapacağını bilmediği için karakterlerini çiziyor bu baş karakter bu iyi, bu kötü diye. Ya da oyunun evrenlerini çiziyor şurası şu vs diye. Tam da anlatamıyorum galiba bir bütün istiyor her şeyi yapsın ama imkansız tabii o da farkındaPek sayılmıyor, benimki daha çok mühendislik ve bilime yönelik.Yine de sizin kızçe madem grafik tasarımı yapmak istiyor, isterse bence önce az biraz daha resim tekniği çalışsın bir miktar teknik resim bilgisi edinsin. Elle çizim yapmak ışık, gölge, önündeki objeniin boyutlarını kavramak/resme vermek konusundaki fikirleri iyice oturtur.
Ondan sonra Photoshop ve Adobe kullanma öğrenebilir. Daha sonra logo tasarımı, web tasarımı, photoshopla nasıl dokunuş yapılır onları kapar. Konulara bakmanız için bunu buldum bir göz atın : Graphic Design
Derim ki şimdi resim ve heykel kursuna gitsin, Adobe işleri için yaşı küçükçe. Önce mutlaka İngilizce kapsın, derslerine iyi çalışsın, sonra da üniversitede görsel sanatlara girsin o sırada da Adobe ve Photoshop işlerini kursla halleder. Bu popüler bir alan, o yüzden online eğitimle çok şey kapabilir. Bol şans dilerim
Aslında direkt grafik tasarım istemiyor. Oyun yapmak istiyor kafasında tasarladığı şeyler var ama onu nasıl yapacağını bilmediği için karakterlerini çiziyor bu baş karakter bu iyi, bu kötü diye. Ya da oyunun evrenlerini çiziyor şurası şu vs diye. Tam da anlatamıyorum galiba bir bütün istiyor her şeyi yapsın ama imkansız tabii o da farkındakurs araştırdık dediğin gibi yaşı küçük kalıyor daha çok üniversite hazırlık ve sonrası için diyor konuştuğumuz yerler. İngilizcesi iyidir hep İngilizce kitaplar okur 1 senedir. Ona biz önem veriyorduk küçüklüğünden beri ama kendisi de anladığı için istekle devam etti, diğer derslerine isteğini anlatmayayım onların farkına varamadı daha
Dediğin yerlere bakacağım çok teşekkür ederim:)
Nefes alsin yeter diyorsun yani? Hmmm...işte tonla erkekle tanıştım.
tek biri bile benden etkilenmedi
bazıları hatta daha tersledi beni
hayır yani her gören bana deli divane olsun da demiyorum.
tek isteiğim birisi adım atsın kim olursa olsun şans vericem
ama o bile yok
Belkide etrafına negatif enerji saçıyorsundur fark etmeden? Bende bu sıralar sosyalleşemiyorum ama bunun sebebi evden çıkamıyor olmamkızlar yaklaşık 1 aydır aktif bir şekilde reelde sosyalleşmeye çalışıyorum.
hiçbir dersi ve kulüp toplntısını kaçırmadım.
az .ok selamlaşığ tanıdığım kız ve erkekler var artık.
mühendislik fakültesinde eskisi gibi kimsesisiz değilim.
ama şimdi de kimseyle samimi olamama sorunum oldu.
herkesle yüzeysel konuşuyorum bir daha temasım olmuyor maalesef.
erkeklerle desen her gün 2 saat kıyafet saç makyaj vs. ile uğraşıp gidiyorum.
bakımsız gittiğim tek bir gün olmadı ama maalesef gene de ne etkilenen var ne de konuşup.
sadece kulüp başkanı olan erkek beni her gördüğünde konuşuyor hepsi bu.
ben yoruldum artık.
hiç çabalayamıyorum lütfen bana çıkış yolu gösterin öylesine yoruldum ki
O zaman psikoloji bilen birine git, mesela psikologa. Yetti gari şu aynı minvalde gezinen sorunların. Biz 5000 km öteden nasıl çözelim? Hayır çözemiyoruz ki sürekli kendini yeniliyor.otrera doktor olduğunu söylüyor ama bir hekim olarak psikoloji biliminden bihaber kendisi.
Ben buna katılmıyorum her erkek şansını deniyor benceFotoğraf paylaşsana
Bazende şöyle oluyor fazla güzel olunca erkekler yaklasamıyor beğenmezsin reddedilir diye
Yaa öyle mi yaptınız mı bu etkinliği :)Junior kız mıydı, kızsa gelebilirsin teknik alanlara yönelmek isteyen kızlar da gelebiliyor. 12-16 yaş arası kızları ebeveynleriyle kabul ediyorum, 16+ bebeler tek katilabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?