Öyle dert olmaz olsun

s... et aılenide ozaman git destek al sıgınma evlerinde sevdiğine kacsan ne olcak ıyı ınsanlarmı ezmesinler seni kactın geldin diye once ayaklarının ustunde dur kalkın baslarım böyle aılenin serefine len nasıl kızgınım dua edicem senin ıcın lakin kızlıgını hangi curretle nasıl bozdular

Nişanlının seni en çok sevdiği içinin kaynadığı zamanlar o sebeple şimdi söylemen en mantıklısı
Okadar iyi anlıyorum ki bu adam beni bırakırsa yarın başkasıyla tanışsam ona da aynılarını anlatma derdi diye düşünüyosun çok zor bi durum
Kaybettiğin bekaretin izlerini tedavi ile silince birdaha konu açılmaz sıfırdan başlarım diyosun ama....
Bunun 3. Bi ağızdan duyulduğunu düşünürsek suçlu olmamana rağmen sen suçlu olacaksın sakladığın için
Anlıyorum yeniden başlamak okumak bunlar zaman alan şeyler ama iyileşmen için de iyi bir süreç ayrıca nişanlın belki de kabul etmeyecek ona da bunu yapma hakka girmiş olacaksın
Nişanlın kaç yaşında bilmiyorum ama 20 li yaşlarda ise seni üzme ihtimali de yüksek sonuçta her evlilik bal kaymak ilerlemiyor ozaman daha da zorlaşır hayatın
Herşeyi paylaş nişanlınla ve seni nekadar sevdiğini anla
Korkma yalnız kalırım diye Allah yardım eder ben inanıyorum

canım bak sen lise mezunuyum calısmıyorum yazmıssın.bence bır an önce calısmaya bak unıvı acıktan oku annen baban ablandan sana hayır yok.evlenem derdıne düşme hemen .elin ekmek tutsun meslek sahıbı ol.evlenıncede koca eline bakma.gecmıste böyle birşey olduysa oldu artık kendını ezik görme.insanın basına hersey geliyor.gecmıse bağlı yasama .kendini ancak sen kurtarabılırsın kımseden medet umma ; sanmaki koca evi daha rahat olacak sakın kacıyım deme aklını basına al sağlam dur.yasın daha 19 evlenmek ne demek bugun İLK İŞİN kasiyer de olsa bır ıse gır calısmaya bak sonra en erkenınden acık öğretim fakültesine basvur üniv. oku .Allahım ne oluyor bu kızlara GELECEK KAYGISI DÜŞÜNMEDEN KOCA KAYGISINA DÜŞÜYORLAR .

Canim yasin cok kucuk yagmurdan kaciyim derken doluya tutulma bicok arkadasinda dedigi gibi bisekilde kimseden destek beklemedigin bi hayatin olmasi lazim bunun icinde calisman lazim tamam kolay olmucak ama emin ol hicbisey kolay degil nisanlim ailesi iyiler arkamdalar demisin guvenme canim inan evlilikte bicok sey degisiyor lutfen once yere saglam bas bosver diktirmeyi falan evlendigin zaman herseyin super olacaginin garantisi yok sevgiline soyle kabul ederse hayatini kurman icin sana destek olsun etmezse bosver gitsin biz kadinlar illaki birine guvenmek istiyoruz ama sonra istedigimiz gibi olmuyor sen ayaklarinin ustunde durmaya calis lutfen

Allah anana babana ve sevdiğin adama gani gani merhamet versin. Ne yazsam bilemedim. Çok üzüldüm. Böyle olaylar var. Küçük sabilere el uzatan insan sürekli şeytanlar var. Ellerini uzatamadan Yıldırım çarpsın inşallah öylelerini. Allah kolaylıklar versin. Tavsiyem sevdiğine de çok güvenme. Sana senden baska derman yok. İlaç yok. Ona göre düşün.

allah o annenide ablanıda sevgilisini de bildiği gibi etsin.böyle aile mi olur ya .sen evlen hayatına bak bunlarla ömürr geçmez.

bu nedir ama ya
öyle bi annenin yanında tutan nedir sizi oturduğunuz yerde hiç mi yaşadıklarınızı bilen yok sevgilinize söylemiyorlar çko çelişkilisiniz????

allah o annenide ablanıda sevgilisini de bildiği gibi etsin.böyle aile mi olur ya .sen evlen hayatına bak bunlarla ömürr geçmez.

Canım herşeyi anlat sevdiğin insan seni gerçekten değer verip seviyorsa ,onu da geçtim vicdanlı bir insanda sana destek olur,annen de ablanda yatacak yeri yok ,sen daha 11-12 yasında çocukken neler yaşadın,bunlar senin suçun değilki

Gözlerim yerinden çıkacaktı okurken. Bu nasıl aile nasıl anne abla

Tabiki nişanlına herşeyi olduğu gibi anlatacaksın. Senin başından tecavüz geçmiş suçlular içerde daha neyini saklıcaksın?

Kız değilim deyip durma bide lütfen.

Bak ablacım öncelikle yalan üzerine evlilik kurulmaz.. Yaşadığın şeyler senin tercihin değildi. Sevgiline dürüst olmak zorundasın. Kızlığını diktirdin, Kimse duymadan evlendin diyelim sevgilinle gelecekte eşin olacak kişiyle cinselliği nasıl paylaşacaksın?beynine yüklenmiş o kadar negatif şey tedavi edilmeden, dürüstçe karşı tarafla paylaşılmadan siz eş olamazsınız.Aşk biten bir şey yerini başka şeyler alıyor sevgi, saygı, alışkanlık adına ne dersen artık.. Sen içinde bu yükü taşırken o adama nasıl eş olacaksın, çocuklarına nasıl anne olacaksın. Bunları duyunca gider korkusu taşıyorsun, kaybetmek istemiyorsun kabul çok çirkin bir durum ama bilmeye hakkı var.. Kızlığını diktirmek için harcayacağın bütçeyle ruhunu tamir et, tedavi ol bu süreçte yanında olmasına izin ver.. böyle bir kötülük başına geldi diye gidecek adam da defolsun gitsin zaten..Kendine haksızlık etme hiç bir şey senin suçun değil.

canım bu olaylar senin başına geldiğinde sen 12 yaşındaydın . çocuktun yani.
bunlarla iyi başetmişsin . erkek arkadaşın da var . ama bunu saklayabilir misin . nereye kadar .
duyarlar mı bi yerlerden .
ablan ve sevgilisine de oh olmuş iyi olmuş . beter olsun sapıklar . bırak pislikler ortada olsaydı daha kötü şeyler yaparlardı birilerine. nasıl bi sevgili bunlar ki seni sevgilisine sunmuş . üstelik 12 yaşında.

Ne kadar acı..
Benim bildiğim abla sırtını dayadığın bir dağ, tutunacağın dal, ailen kızınca avukatın, mutsuz olduğun anlarda sıcak bi dokunuştur.
Evet biz kadınlar çocuk yapabiliyoruz, ama kaçımız anne olabiliyoruz?
Bu kızcağız o tranvayı ne kadar sürede atlatır?
Her gün her gün yaşayarak, her gece sıçrayarak daha ne kadar dayanabilir?
Yazıklar olsun biyolojik sahibin olan o kadına, yazıklar olsun karındaşına.
Canım.. daha 19 yaşındasın, annenden kurtulmak için evlenmek istediğin, hatta sevmeye çalıştığın aşikar..
Kızlık zarı diktirmek, karşındakini değil kendini kandırmaktır.
Seni 'sen olduğun için', seni tüm her şeye rağmen sevebilecek kabullenebilecek insan doğru insandır.
Kendi hayatını kurmaya bak, kurslara git sertifikalar al, hayatını yapılandır.
Çok üzüldüm durumuna gerçekten..

Dünden beri çok kötüyüm sanki olaylar tekrar yaşanıyor gibi.yakin zamanda herşey düzelecek inşallah olanları anlatacağım sevdiğime

Dünden beri çok kötüyüm sanki olaylar tekrar yaşanıyor gibi.yakin zamanda herşey düzelecek inşallah olanları anlatacağım sevdiğime

Canım gerçekten anlayamadım . Nasıl kaybettinki bekaretini ya özelden yaz ya da burdan ama durumu idrak edemedim gerçekten

Konu sahibi cok üzüldüm yasadiklarina, insallah bunlari unutturucak kadar güzel bir gelecegin olur.

Gelelim meseleye. Simdi ben bu erkek arkadasa, dürüstlük olsun diye herseyi anlatmana karsiyim. Niye dersen, bu yasadiklarini SEN yasadin, o zamanlar hayatinda o yoktu, acisini sen yasadin, atlattin. Bütün bunlar cok özel ve kisisel seyler, bilmesini hicte gerekli görmüyorum ben.

Hic bir insana dürüstlük adi altinda bukadar özel seyler anlatilmamali diye düsünüyorum. Ne diye bilmesi gerekiyor diye diretmisler anlamiyorum, ne münasebet niye bilecek?

Dinimize görede evlenecegin kisiye herseyi anlatmak gibi bir beklenti yok, onu tanidiktan sonra ki halin onu ilgilendirir sadece.

Senle ilgileniyorsa, seni sen yapan kisiliginle, kalbinle, durusunla ilgilensin, gecmiste yasadigin kötü bir olaydan yola cikarak tanimasin seni, ömür boyu bu konu senle yapisik gezmemeli, dedigim gibi, haddinden fazla özel ve sahsi bir mesele, kimsenin bilmeye hakki yok efendim.
Sen eger bu konuyla bütünlestirilmek istemiyorsan sürekli, anlatmayacaksin. Anlatip anlatmamak sana kalmis, pasa gönlün bilir.

Ilerde øgrenip hesap sormaya kalkarsa, seni ilgilendiren bir mesele degil bu, benim unutmaya calistigim bir olayi nasil tazelememi beklersin dersin.

Güclü olmak icin sürekli cabala, gelistir kendini, ve nasil olacak bilmiyorum ama, kurtul o aileden. Hakkinda hayirlisi olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…