- 7 Aralık 2018
- 7.335
- 18.900
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Ablalarım nasıl anlatsam.. bir adamı çok sevdim ama bütün masumiyetimle. Hani nasıl derler anamın ak sütü gibi. Ama o ne kıymet bildi ne sadakat. Yaş desen 18. Kendimi çok biliyor gösterme peşindeyim ki beni ezmesin bir şey sansın. Ama yok bir şey bildiğim,sadece boş mavra yapıyorum aklımca akıl vermeye çalışıyorum. Yıllar oldu karşılıklı konuşmayalı yüzüne derin derin bakmayalı. O en son ne zaman benimdi? Hatırlamıyorum. Birini tüm kusurlarıyla seversiniz ya ben kusuru var mıydı onu bile bilmiyorum işte o kadar kör o kadar sağırdım. Ona sarılınca dünya durur,onunla uyuyunca dünya başka güzel olurdu. İki insan birbiri için yaratıldıysa birincisi bizdik. O olmadan bir yaşam ne bana fayda ne dünyaya lüzumdu. Ama o olmadan geçen 2. Sene işte. Sevgi aşk nedir diye sorarlarsa açın kalbimi gösterin. Cümle aleme cevap olur. Bir gün derse ki biri aşk yalan sevgi çıkar uğruna,gelin beni gösterin. Onun gözleri ki benim yaşamama sebep. Bir insan içindekini öldürmek için yaşar mı? Ben yaşıyorum. Bir gün kavuşursam sevdiğime o gün herkesin bayram günü olsun. Dualarınızı,iyi dileklerinizi bekliyorum. Yazağınız her yorum aşkıma,kalbime ve sevgime bir destektir.. elbet bir gün