öyle kolay gidilmiyor ...

Arkadasim seni cok iyi anliyorum. Bende 7 ay ugrastim vajinismusla. İnternette arastırıp bu siteyi buldum 2012 subat ayıydı sanirim.. Burdaki vajinismusu tecrubelerimizle yenelim sayfasi var biliyorsundur buyuk ihtimal. Ordakilerle konustun mu hic? Cunku seni en iyi anlayacak olanlar onlar. Ayrıldınmı esinden bilmiyorum ama egzersizle yenebilirsin. Kendin icin yap lutfen.. Ben iki ay egzersiz yaptim yendim cok sukur nisan 2012 de.. ve gercekten korkulcak bisey Yokmus. Bu kadar insan zevk icin yapiyor sende biliyorsun ve yapabilirsin... İstersen ozelden msj atabilirsin bana.. Lütfen artık erteleme bu hastalıgı...

Peki evlenmeden once de cinsel korkular oluyor mu? Yoksa ilk gece kasilinca mi anliyorsunuz vajinismus oldugunuzu?

bunu önceden anlıyorlar mı bilmiyorum ama ben evlendiğimde anladım ...Daha önce bende ne var yani herkes yapıyor diye geçiştirmiştim başa gelince öyle olmuyor ..

Benim de başıma geldi, o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Hatta bu siteye üye olma nedenim budur.
Ben parmak egzersizleri ile tek başıma hallettim üç ayda.
O krizleri, ittirmeleri, ağlamaları hepsini yaşadım.
Tedavi için adım atmasan kızacağım da kızacak bişey de yok. Çabalamışsın olmamış.
Burda tavsiyem şu olurdu sana, egzersizleri eşinle yap derdim ama eşinin yediği naneler ortada. Hiç bir kadın aldatılmayı haketmez. Kendini suçlama.
Eşinden yeterince destek görseydin kesinlikle başarırdın. Ama adam her defasında seni hayal kırıklığına uğratmıs. Bu da seni olumsuz etkilemiş.
Ben seni ayrıldın sanmıştım. Hiç de bu hastalığından bahsetmemiştin. Gerçi nasıl anlatılır ki böyle bişey...

burası doğru ,sevişme hakkında bilgisi yok ..

bilmem kaç kez kendime 15 yaşındaki kızlar bile yapıyor bunu ,hadi dayan sende yap dedim ama mümkünü yok ..Benimki istemsiz kasma ,önsevişmeyi tamamlamıyordu sanırım ,çok açık yazamıyorum ama hazır duruma gelmiyordum ,çünkü ereksiyon oluyordu ve hemen rahatlaması gerekiyor gibi kendi işini kendi hallediyordu ,sap gibi kalıyordum belki kaç kez hazırdım ama bilemedim ..

ayrıldım da bundan sonraki süreçte ne yapacağımı bilmiyorum ..Kimseyle birlikte de olamıyorum ,isteyener olmasına rağmen ..Çünkü kocaman bir sorunum var ..

Eşinizin aldatmasını haklı buluyorsunuz ama burdaki örneklerde de olduğu gibi eşiyle yaşayamayan hanımlar başka biriyle yaşayabiliyorsa bu bile erkekten kaynaklandığını gösterir. Acımıcak korkma demekle olsaydı kimse vaji. olmazdı diye düşünüyorum. Kadınları bu duruma iten en büyük etkenlerden birinin de eşleri olduğunu düşünüyorum.

hipnoz tedavisini duydum ,eğer yaşayanlar varsa ,deneyimlerini okumak isterim bende denemek istiyorum çünkü aparatlar yapabileceğim bir şey değil ..Giden koskoca 9 yıla oldu ..

ingilizce biliyorum da bu da mı aparatla ,onla bunla çözülüyor ..Siz hipnoz olmayı denediniz mi ben denemedim ama belki yapan ve başaran vardır bunu düşünmüyor değilim ..

Aparattan korkuyorsunuz ben de oyleydim , ayri ayri da satiliyor.Acikcasi ben seti aldigimda aparatlari ayirdim direk.Sakladim , gozumun onunde olmasinlar diye.kitabin yarisinda ben kendimi farkli hissetmeye basladim ve psikolojik acidan daha kendime guvenli hale geldim.Ozellikle anatomik bilgilerin oldugu kisim beni cok etkiledi.Ve o bolumu bitirdigimde kitabin yarisini biraz gecmistim ve denedim ve oldu.Kitabin verdigi guce ve sarabin verdigi uyusukluga guvendim ve hersey cok guzel gelisti.tavsiye ediyorum kesinlikle.

Demir tavında dövülür bir de..

En başta senkronizayonu bile ayarlayamamış.

Sende tüh ben vajinusmusum hissi oluşturmuş bu durum..

Zamanla cinsel dürtülerin yok olmuştur, cinselliği sadece aşılması gereken bir bariyer gibi görmeye başlamışsındır ve suçluluk duygusu .. İşte tüm bunlar senin önündeki engeller ...

Ama bu engeller tek basına aşılmaz eş başrolde olmalı..

Aldatmasını haklı buluyorum ,çünkü elimden başka ir şey gelmiyor ..Benim o konuda deneyimim yok ama sağlıklı bir adamı 9 yıl bağlasan durmaz ,netice de işini gördü ..
Buna rağmen kabullenemedim ..Kendimi ne kadın gibi ne insan gibi göremediğim 9 yıl geçirdim ..

İşte böyle hissetmenize en büyük neden eşinizin tutumudur. Bence ayrılmanız çok yerinde olmuş. Belki karşınıza başka biri çıkacak ve onunla hiç böyle bir sıkıntı yaşamayacaksınız.

ingilizce biliyorum da bu da mı aparatla ,onla bunla çözülüyor ..Siz hipnoz olmayı denediniz mi ben denemedim ama belki yapan ve başaran vardır bunu düşünmüyor değilim ..

Hipnoz da yapilacaklarimin arasinda idi ancak ona sira gelmedi.kitabin referans seklinden de etkilendim belki bilmiyorum ama kitabi tam konsantre sekilde altini cizerek okuyordum.

dediğin doğru olabilir ,jinekolog vajinada problem olmadığını söyledi ,bende zaten acıyacak korkusu yok ,yani istemsiz kasma var ama ne yaşayacağımı bilmiyorum ki ...

Sen peki vaji olduğuna emin misin.
Belki adamin erken ereksiyon sorunu vardi Ben eşinin de bu süreci yonetemedigini düşündüm suan.

ayrıldım da bundan sonraki süreçte ne yapacağımı bilmiyorum ..Kimseyle birlikte de olamıyorum ,isteyener olmasına rağmen ..Çünkü kocaman bir sorunum var ..
Ama sevdiğin istediğin sorun çıkarmayan biri olursa belki gerek bile kalmaz witch. Yani ne diyeyim sevindim ayrıldığına. Bence bunu doğal akışına bırak. Eğer yine yapamazsan, sana yardımcı olurum seve seve. Ama şu egzersiz kısmına biraz sıcak bakman lazım.

Çok üzüldüm.
Vajinusmus değilim ama bende de vulvar vestibulit var. Fiziksel ağrı. Sürekli değil fakat ara ara oluyor. Bu nedenle ben de bir ara çok kasıyordum. Kastikca daha çok ağrıyor bunu farkettim. Eşim bu konuda destek oldu. Her acimada bıraktı senden önemli değil diyerek.ilk zamanlar çok fazla oluyordu ameliyat düşünüyordum ama simdi ilerlemesi durdu.
Bu durumdan dolayı biraz da olsa anlayabilirim seni.

Yalnız hastaliktan değil de psikolojik olarak bunalımdan kurtulmak için terapiste gitmelisin.
Bu ruhunda ki kirilmisliklari düzelttikten sonra vajinusmus tedavisine başlaman daha doğru.

Ikisininde ortak sorunu tamam
Bu sekilde bi eşi kaldiramayacaksa karşı cins o zaman alır karşısına konuşur. .
Zaten yeterince üzülen bi kadını bide dışardaki egilimleriyle daha fazla üzmeye gerek var mı ? Hemde sırf cinsellik yüzünden. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…