- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Arkadaşlar destekleriniz için teşekkür ederim ,anneme dahi anlatamadığım ,anlattıklarımında ne var yani ölmezsin ya diyerek!! sözde moral vermeye çalıştıkları giderek içimde büyüyen ,aşılması zor olan yaraya en azından daha akıllıca ,daha naif bir şekilde yaklaştığınız için teşekkür ederim ..
Buraya gelmem evet bir kaçıştı çünkü orada her gün yüzyüze iyice yüzgöz olmuştuk ..
Vicdani olarak bırakamayan ,ayrılamayan bir adam vardı karşımda ,ama kadın olarak cezbedemediğim ..Bunu tarifi yok lügatımda ..
Her çocuk görüdğümde ,eeee sende yap artık yaşın geçiyor diyenlere ,sahte sahte amaaan ben çocuk falan bakamam dediğim anlar geliyor gözümün önüne ..
Sosyal medyada arkadaşlarımın çocuklarına bile bakamazken buldum kendimi ...Bunun da tarifini yapamam ..
Eşimin sanal olarak aldatmalarını yakaladığımda illa ki sorunu kendimde aramam ,onun bağrış çağrıştan sonra horul horul uyuması ,benim paket paket sigaralar içişim ..
Ağlamalarım ,yalvarmalarım ,Allah ım ne olur bana bir şans ver demelerim aklıma geliyor ..
İstemeden de olsa ayrılalım demelerim ..Aslında onu sevişim ama ona bir şey veremeyişim ..
Günleri ,ayları saymam ..Hiç dokunulmadan geçen geceleri,ayları ..
Kendimi aynada izlemem ,9 yılda aldığım 35 kilo ..
Kadınları izlemem ,kendimi onlardan biriymiş gibi görememem ..
Her kavgada daha da küçülmem ,gözümün içine baka baka söylenen yalanlar ..
Zamanla tedavileri bırakmam ,yarım kalan terapiler ,senden bi cacık olaz söylemlerim kendi kendime ..
Bu yarım kalmış hali ,geçen yılları birbirine eklemem ,sanki böyle bir sorunum yokmuş gibi yaşamam ..
Şu anda bile ağlayarak yazıyorum ,bu sorunu unutmuş sayıyordum ,meğer hala aynı tazeliğinde duruyormuş yara ,kabuk bile bağlamamış ..
Cümleleri toparlayamıyorum ,yarın tekrar bakacağım ,Destek veren herkese çok teşekkür ederim ..
valla burdaki bir kac uye demis bence sorun esindede olabilir cunku bununla ilgili baska konu vardi esi hep kadina buluyomus sucu sonra ortaya cikti adamda sorun varmis.eşli terapiyse katılmadık ,ya işte saçma sapan doktorlar denk geldi eee korkuyosan üste çık,yan yat amuda kalk gerizekalı öneriler ..İnsanı sinir etmekten başka bir işe yaramıyor ..
Bu mesajınla daha da bağlandı acin yüregime..ah be güzelim neler yaşamışsın içindeki dört duvarın arasında... kendine bile yabancilasmissin... ama işte yine diyorum o karşındaki öküz bi parça insanlık taşısaydı Kasma Kendini!! diyeceğine, sarılıp okşayıp bunun herşey demek olmadığını, sevginizin yine de bunu zamanla asacağını sana hissettirip, güven veren sıcak kollarında seni uyutsaydi, olmayınca sinirlenip hemen hırsla Manuel moda saldiracagina, sen de bugün burda bu rahatsızlığı nasıl yendiğini anlatıyor olacaktın....Arkadaşlar destekleriniz için teşekkür ederim ,anneme dahi anlatamadığım ,anlattıklarımında ne var yani ölmezsin ya diyerek!! sözde moral vermeye çalıştıkları giderek içimde büyüyen ,aşılması zor olan yaraya en azından daha akıllıca ,daha naif bir şekilde yaklaştığınız için teşekkür ederim ..
Buraya gelmem evet bir kaçıştı çünkü orada her gün yüzyüze iyice yüzgöz olmuştuk ..
Vicdani olarak bırakamayan ,ayrılamayan bir adam vardı karşımda ,ama kadın olarak cezbedemediğim ..Bunu tarifi yok lügatımda ..
Her çocuk görüdğümde ,eeee sende yap artık yaşın geçiyor diyenlere ,sahte sahte amaaan ben çocuk falan bakamam dediğim anlar geliyor gözümün önüne ..
Sosyal medyada arkadaşlarımın çocuklarına bile bakamazken buldum kendimi ...Bunun da tarifini yapamam ..
Eşimin sanal olarak aldatmalarını yakaladığımda illa ki sorunu kendimde aramam ,onun bağrış çağrıştan sonra horul horul uyuması ,benim paket paket sigaralar içişim ..
Ağlamalarım ,yalvarmalarım ,Allah ım ne olur bana bir şans ver demelerim aklıma geliyor ..
İstemeden de olsa ayrılalım demelerim ..Aslında onu sevişim ama ona bir şey veremeyişim ..
Günleri ,ayları saymam ..Hiç dokunulmadan geçen geceleri,ayları ..
Kendimi aynada izlemem ,9 yılda aldığım 35 kilo ..
Kadınları izlemem ,kendimi onlardan biriymiş gibi görememem ..
Her kavgada daha da küçülmem ,gözümün içine baka baka söylenen yalanlar ..
Zamanla tedavileri bırakmam ,yarım kalan terapiler ,senden bi cacık olaz söylemlerim kendi kendime ..
Bu yarım kalmış hali ,geçen yılları birbirine eklemem ,sanki böyle bir sorunum yokmuş gibi yaşamam ..
Şu anda bile ağlayarak yazıyorum ,bu sorunu unutmuş sayıyordum ,meğer hala aynı tazeliğinde duruyormuş yara ,kabuk bile bağlamamış ..
Cümleleri toparlayamıyorum ,yarın tekrar bakacağım ,Destek veren herkese çok teşekkür ederim ..
Oha yaa cok afedersin de bu adamla vaji olmasinda ne yapsin insan bu kadar basit mi yaa cok kizdim kocanin bu lafina acaba neden bu kadar on yargilisin kendi organına bile bakmaya bende cok korkuyordum aman carptim aman yikarken elim degdi aman acaba bisey oldu mu nasil bir korku varsa uzerimizde ama şöyle düşün sende dunyadaki butun kadinlarla ayni organ var kocandada oyle bu is milyon yildir bu şekilde yapiliyor HZ. Adem ve Havvadan anamizdan beri insanlar boyle cogaliyor sende yapabilirsin yavas yavas alistir kendini bu fikre basindan gecen arkadaslarin dedigi gibi denemeler yap once kendini tani sonra olacak ben eminim ve sende bir anne olacaksin arkadaşlarin gibi kocan için degil once kendin icin ama karsi tarafinda anlayışlı nazik olmasi lazimBenim ki çalışıyor ,aç yapalım diyen biriyle evli olduğum için bu konunun bilimsel açıklaması yok bende ..
witch hunt bide esin tam bir okuz mus nedemek ac yapalim hele ilk gece boyle davrandiysa bundanda kaynaklanabilit
Bencede hersey ust uste gelmis esinin bu sekildeyaklasmasi tuz biber katmis olabilir olayaaslında ana sorun orda bence.. tamam ilk gece ve devamında korku vs yaşayarak bilinçaltı istemsiz kasılma olabilir ama anladığım kadarıyla eşi sadece kendini rahatlatmak adına yaklaşmış.. ve bu konu sahibinde çok daha fazla yaralar açmış.. vajinusmus olmayan kadın bile sex den soğur..
Benimkinin çocuğu yok henüz ..
Ama demek ki olabiliyor sıklıkla bu durum.
Bir de çoğu kişi anlatmıyor bilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?