öyle kolay gidilmiyor ...

Sen peki vaji olduğuna emin misin.
Belki adamin erken ereksiyon sorunu vardi Ben eşinin de bu süreci yonetemedigini düşündüm suan.

Benim ki çalışıyor ,aç yapalım diyen biriyle evli olduğum için bu konunun bilimsel açıklaması yok bende ..

dediğin doğru olabilir ,jinekolog vajinada problem olmadığını söyledi ,bende zaten acıyacak korkusu yok ,yani istemsiz kasma var ama ne yaşayacağımı bilmiyorum ki ...

Sizin vajinismus olmama ihtimaliniz çok yüksek gibi geldi bana nedense. Diğer mesajlarınızda da ilişkinin içerğinden biraz bahsetmişsiniz bu şekilde hangi kadın hazır olabilir ki ilişkiye?

evet burda tek başıma kala kala iyice sarmaya başladım zaten ..Gelince iyi bir terapist bulmam lazım ..Daha ne kdr erteleyebilirim ki hayatı ..

Vajinusmus psikolojik bir hastalık ama 9 yıl sürecek kadar ağır bir hastalık değil . Çoktan aşılmalıydı bak mahvolmuşsun..

Sana şunu yap bunu yap diyemem zaten çok hassas bir noktada duruyorsun ama her ne kadar sen ben olsaydımla başlayan cümleler kurmayın demiş olsan da..

Ben olsaydım yapabiliyorsam ya üzülmeyi , bunu bir sorun olarak görmeyi bırakır hayatımı öyle yasardım yani amaaaaan sevişmeyiverelim derdim .( vazgeçtim ben bunu yapamazdım)

Olmuyor bu iş ciddi bir sıkıntı var ; biz olamıyoruz der ve yeni aşklara yelken açardım . ( ben evlenmeden yenisi ile denerdim , herkesin kendi tercihi tabi )

Recm ekibi şimdi gelir ..

Ben bu işi kendi basıma halledeceğim demelisin öncelikle..

Ben 1ayda hergun deneme yaparak yendim..

Hergun minik minik ilerledim ama asla yapamıyorum deyip kesip atmadım..

Oncelıkle aynanın karsına geç ve organını tanı..

Ve tek parmakla ufak ufak basla..

Ben parmak egzersizi nedir bilmiyordum ama kendi basıma icat ettiğim şey buymuş..

1 parmağı soktuktan sonra..zamanla 2,3 diye ilerlersin..

Önemli olan o adımı atabılmen..yapamam..yapamıyorum dıye kestirip atma..

Bunu sen yenmelisin kendi kendine..

Cınsellığı tabu olarak öğrendiğimizden bizi buyuklerimiz bu hale getirdi

Yaşadığın durumu içtenlikle samimi bir şekilde paylaştığın için ben teşekkür ederim witch hunt.
Sorunla mücadele edenleri anlayabilmemizi sağladığın katkı çok önemli gerçekten.
Öylesine derinden etkilendim ki, yetişkin kız annesi olarak bunun önceden anlaşılabilir bir durum olup
olmadığı gibi bir soru takıldı aklıma.
Vajinismusu aşmak için azimle mücadele etmek gerektiğini sanıyorum.
Ama vajinismus olmamak için yapılabilecekler var mı hiç bilmiyorum.
Geriye baktığında nelerin etken olduğu konusunda deliller bulabiliyor musun?
Bence korkularının üzerine git ve sıyır at üzerinden. Zoru başarma hırsıyla başarıyı yakala.

Son düzenleme:
Cok ilginc ya...
bu nasil bir korkudur ki kendini oyle kasiyorsun...
arzun daha baskin nasil gelmez.
hormonsal olabilir mi ? Aklima baska birsey gelmiyor

witch hunt

Ertelemen için de bir neden yok zaten.
Bu konuyu biraz rafa kaldır.
Önce bir terapist.
İyileştiğini hissettiğin anda hayatına yeni birini alabilirsin. İlk olarak ona bu konudan bahset. Eğer sana gercekten destek olacağına inanırsan başarma oranın daha da yükselir. Korkular beyinde biter. Beyninde ki bu sıkıntıyı sevgiyle ve şefkatle aşabilirsin.

Seni bu konu yüzünden incitecek birini asla hayatına sokma.
Ama iyi olacağına inanıyorum.
Çünkü sen bana güçlü kadın profili çiziyorsun. Kırılgan ama güçlü.
Değerli olduğunun farkına var.
Dön Türkiye'ye.

İşin uzmanını bulmam lazım ,tr de yaşadığım yer ufak bir yer .Bu konuda hiç kimse yok ,yakın illerde de yok ..
yanliz bosansan bile tedavi ol yasin daha genc belki ikimci evliliginde mutlu olursun bunun altinda yatan nedeni bulman lazim bide esinle birliktr doktora gittim mi hic

bakmaya bile cesaret edemiyorum ,ama öğrendiğim kadarıyla bacaklarını açamayanlarda varmış benim öyle bir sorunum yok ,patlayacak ,kanayacak ,ölücem acıdan gibi bir sorunumda yoktu ,zamanla oluştu sanırım ,olmayacak endişesiyle ,yapamadıkça ..Kafam çok karışık ,cümleleri toparlayamıyorum ..

witch hunt yazdıklarından çok etkilendim... diyebileceğim tek şey erkeğin öküz versiyonuna denk geldiğin için bunca yıl kaybetmişsin... inanıyorum ki anlayışlı sevgi dolu bir erkek sana o aşk dolu büyülü ortamı sağladığında kendiliğinden bırakacaksın kendini....
Çok mutlu ol inşallah....

ben gençlik dönemlerimde travma yaşadığımı hatırlamıyorum ,özellikle cinsel anlamda korkutulmadım ,kıstırılmadım ,sıkıştırılmadım ..Ya da ört ,kapat,ayıp,günah ,asarım ,keserimle büyümedim ..
Ne yaşadığımı evlendiğim gece öğrendim ..Bir şeyler olmuyordu ,araştıra araştıra buymuş sorunum onu öğrendim ..
Jinekolağa muayene olabildim zorla da olsa ,ama benim ki sanırım daha çok utanmaktandı oradaki korkum .
Ama dediğim gibi şu an bile ne benim teşhisim deseniz yok ..

yanliz bosansan bile tedavi ol yasin daha genc belki ikimci evliliginde mutlu olursun bunun altinda yatan nedeni bulman lazim bide esinle birliktr doktora gittim mi hic

eşli terapiyse katılmadık ,ya işte saçma sapan doktorlar denk geldi eee korkuyosan üste çık,yan yat amuda kalk gerizekalı öneriler ..İnsanı sinir etmekten başka bir işe yaramıyor ..

Muhakkak vardır bir yolu
Allah dermansız dert vermez ama zor bi durum
Onca yıl
Allah gönlünüze göre verir inşallah

Ilk cinsellikte az da olsa herkesde bir kasilma ittirme olur,
Belki vaji sin ama sansizligin iyi bir partnerin olmamasi.
9 yil dile kolay. Iyi bir esin olsaydi kesinlikle asardin.
Boyle düşünüyorum.

bir türlü söyleyemedim ...Haklı olarak defalarca aldatıldım ..

Cok iyi anlatmissiniz yaşadığınız sureci. Cabalamissiniz sonucta başkaları gibi sadece zamana birakmamissiniz ki ugrasmissiniz. Bu sadece sizin degil onunda sınavi. Asla aldatilmayi hak etmiyorsunuz. Madem artik bu duruma dayanamiyorsa ayrilacak o zaman sevse de ya da daha aktif olup beraber cozmek icin daha cok ugrasacak. Siz o kadar okuduysaniz o da okusun ya da daha cok doktor gezip size nasil davranacagi konusunda daha cok bilinclenmeye calissin. Onun da yaptiklari yetersiz kalmıştir muhakkak. Aldatilan kadin icin bunu yenmek kat kat zorlaşır diye düşünüyorum. Hem onun problemi olsa yillarca bekleseniz, bosanmiyorsunuz diye aldatmak size hak degil ya. Ne o oyle görecekti ne de siz.

Anestezi demis bir arkadaş. Belki bi sey olmayacagini kendi kendinize kanitlayinca bidahakine daha rahat olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…